Jump to content

Moto Zajednica

bracabgd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2029
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: bracabgd

  1. Наравно, слажем се. Али као неко ко је љубитљ бренда, више аутомобила реално и то старијих модела, разочаран сам био. И ако би се десило да се поклопе коцкице, волео би пробати овај 400, свиђа ми се
  2. Опет си у праву, нисам уопште писао о 400 моделу. Али мени је то било довољно да не узимам БМВ у обзир, то су им били први модели скутера, 400 је дошао после. Мој закључак није на основу једног примерка, ово сам видео својим очима а из приче са једним сервисером са форума има још детаља али да не буде рекла казала, задржаћу се на личном утиску. Не смета мени што се БМВ прави у Кини, сметају ми хвалоспеви о истом као да је света крава
  3. Реално си у праву, Кимко није Кинез
  4. @Džim Džarmuš ево овако, БМВ генерално као бренд обожавам, али сам се пре 4-5 година јако разочарао. Био у Швици да дотерам неки мотор и ауто, и остало места у комбију за још један моторин, правац БМВ дилер да видимо шта има код њих. Нађем један прихватљив по цени са 16.5 К км, реко то је то, одржаван ту у овлашћеном сервису све како треба, сервисна књижица и бла,бла… Уследио је детаљан преглед,на прву, пластика око поклопца резервоара променила боју и структуру, поглед на агрегат са доње стране, уља мало више него што би требало( мсм да не би требало уопште), виљушке процуреле. Што се мене тиче то је било то, даље нисам ни имао снаге да гледам. Понављам 16500 км на сату, 100% сигурних.
  5. Тај СР3 што @DaliborBPпомиње је први извезен и регистрован у СРБ, у власништву мог брата, он није члан форума, али чим га ја мало будем провозао, јављам утиске. За сада оно што могу да кажем је, баш занимљива справица, пошто је на разради још није потегнут да видимо ту снагу.
  6. Ајде могли би да се видимо и да видим јакну, пробам. Шаљем ти у ПП мој бр.тел.
  7. 501 адв скутер би требао да буде са 2 цилиндра
  8. Која је дужина ланца?
  9. Може, клинцу је М омалио
  10. Нешто од папира? Кутија?
  11. Није баш најпаметније возизи са вишком уља, оће да избије тамо где не треба. Препорука, црево од инфузије, шприц и извади да буде на максимуму, и онда си миран
  12. Баш није за поређење, нема ништа биље од мерино вуне
  13. Ово су нови модели подкапе? Ја имам две изгледа стари модел, задовољан баш.
  14. Зрењанински пут 120/5 Скутер центар
  15. Био буразер до Скутер центра данас, да види SR3, немају га, није им још стигао, требало би следеће недеље да стигне.
  16. Ја сам пре пар година купио у Платнеру у БГ-у јакну и панталоне. Веома задовољан, једини проблем на који сам наишао је налажење леђниг протектора за јакну, нисам могао наћи код нас нигде( специфичан облик а Платнер није имао на стању) послали ми од преко.
  17. Од тебе сам и очекивао одговор Хвала Божо
  18. Ајде да питам овде у теми иако је везано само за компанију не и за модел. Буразеру тражимо неки скутер 250-350 кубика и ови нови кинези су ми веома занимљиви и предложим их да одемо да их погледамо,међутим он ископа да имају и модел од 250 кубика, са веома прихватљивом ценом. Како су ми тотална непознаница, да ли неко има искуства са слабијим моделом? Voge SR3 Max 250 је у питању, тренутно је 3599€.
  19. @Dušan Duki Можда зато што си се придружио форуму а ниси се ни представио, него одмах отворио тему где нешто тражиш. Представи се у делу форума који служи за то па полако даље. Пуно среће у потрази
  20. За овај треба
  21. Па није баш фиксно одређен, све зависи на шта наиђемо или шта се нуди, погураћу ја ако зафали
  22. Рођени буразер улази у овај свет поново, па нам је потребан неки скутер запремине из наслова, може и 400, али није баш да мора. Ајншприц мора бити, то је један од услова, остало скоро све може и да није старији од ‘09-‘10 Понуде овде или на ПП Макси поздрав!!!
  23. И шта се деси? Избаците седиште са себе? Веома је згодно да може да се отвори док мотор ради.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja