Jump to content

Moto Zajednica

spidi 032

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu spidi 032

  • Rođendan 02.04.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak
  • Motocikl
    BMW F 650 GS Twin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

spidi 032's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

40

Reputacija u zajednici

  1. Zadnji deo rama je skinut, napravljen novi, dok je napred ostao fabricki.
  2. Onda uparis odelo i pravac na svadbu kod kuma...
  3. Hvala za pohvale, u svakom slucaju moja je preporuka za sve koji planiraju da prepravljaju motore, da ih rade iskljucivo po svojoj ideji i ukusu, jer jedino u tom slucaju mogu da budu 100% zadovoljni. Gledas ga i srecan si jer znas da si sliku iz glave pretocio u stvarnost! Svi znamo da je najlakse kupiti zavrsen projekat koji ti se svidi, ali to kod ovakvih motora gubi smisao.
  4. Registrovan, pun goriva, i za vikend odoh niz put!!!
  5. Hvala Atila brate, motor ti je stigao pa letos pravac Cacak i idemo u voznju
  6. Strugo brate slabo sam po forumima jer je tu bata Radasin da nam prenosi informacije. Sto se tice motora radio sam ga po svom ukusu ( kao i vecina ljudi koji su prepravljali bmw-ove), a naziv nije bitan iskoristio sam od svakog stila ono sto mi se svidelo. Najbitnije je u celoj prici da sam ucestvovao u kompletnoj restauraciji, proveo dosta lepih a i teskih trenutaka, pri cemu je svaki deo prosao preko mojih ruku ( a to se nemoze kupiti parama). U SVAKOM SLUCAJU USPEO SAM DA VRATIM U ZIVOT MOTOR KOJI NIJE VOZEN VISE OD 10 GODINA, RASHODOVAN, BEZ NADE DA CE IKADA VISE BITI VOZEN. RADUJE ME STO SAM MU PRUZIO PRILIKU DA JOS DOSTA KILOMETARA KRSTARI PUTEVIMA. Ali svega ovoga ne bi bilo bez velike pomoci drugara ( BATICA- doktor za švajs aparat, KONDEZATOR- majstor za izgorelu instalaciju, LEKO-legenda za mehaniku na R65, DZERI- vlasnik aladinove pecine koji ima odlicnu viljamovku) kao i drugara i MC Belih Orlova koji su sa apetitom zbrisali prase sa raznja na ime zavrsetka motora!!!!
  7. Premerio sam i 4.00-18 bi bile idealne (našao sam i na jednoj slici oznaku na gumi firestone 4.00-18). Sad mi je ostalo da ih potražim preko interneta, jer ih ovde nema kod uvoznika. Ako neko bude imao informaciju i kontakt gde mogu da nađem gume u ovoj dimenziji sa retro šarom (samo nove i u godištu) neka javi. Hvala na pomoći.
  8. Došao do motora koji je u bukvalnom smislu bio otpisan, motor u odličnom stanju ali godinama zaboravljen i parkiran u ćošku garaže. Napokon imam priliku da napravim i vozim custom u koji ću ugraditi sebe. Ideja o izgledu savršenog motora mi je bila u glavi i već sam napravio skicu kako će izgledati. Pošto nisam imao dodira sa custom motorima, imam problem da odaberem gume. Stavio bih gume kao na prikazanim slikama ali neznam koje su dimenzije. Na motoru su mi felne 18-ice. Značila bi mi svaka pomoć da dođem do dimenzija i tipa guma (nebitan je proizvođač) Hvala unapred.
  9. Стигосмо живи и здрави, екстра тура екстра провод... мало да се вратим у нормалу па ћу пустићу слике и дешавања са путовања. Све у свему као што сам и очекивао ово путовање ће ми остати у лепом сећању цео живот.
  10. Hvala bogu koliko mogu da primetim odlicno si prosao sem sto si se dobro ugruvao, ja sam imao udes pre dvadesetak dana motoru nista zahvaljujuci rolbaru i koferu, a ja prosao sa tri polomljena rebra i dva napukla! Veruj mi da bi najsrecniji bio da mi je motor 100% unisten a da se meni nista nije desilo. Sve sto moze da se popravi nije strasno. Zelim ti brz oporavak.
  11. Prvo skoci pa reci hop... Ako je tako zbog cega onda ne bi kupovali klot motore bez ikakve opreme, a ne da trazimo da motor ima sto vise dodatne opreme ( pa makar bila i samo estetska). Meni se licno svidja kao pojava...
  12. Imao sam manji peh sa motorom pa mi je potrebna pomoc oko nabavke par delova. Naravno ako neuspem da nadjem polovno nepreostaje mi nista drugo sem da odem u Deltu i kupim nove delove koji su kao sto vecina vas zna poprilicno skupi. Treba mi leva rucica, far ili staklo fara ( jer je samo staklo napuklo), povisen vizir. Upitanju je F 650gs twin 2009god. pa bi mi odgovarali delovi i sa f 800gs. Ako neko bude imao ideju ili kontakt gde bih mogao da nadjem polovne delove mnogo bi mi znacilo. Hvala unapred.
  13. spidi 032

    F800 GS

    Prihvata li se komentar o F650gs Twin? Iako imaju neke razlike (stapovi, 12konja jaci F800, prednje kocnice i felne) oba modela su konstrukcijski ista sa istom masinom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja