Jump to content

Moto Zajednica

ljusa.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    87
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ljusa.

  1. Ulaz za posetioce je slobodan i otvoren cak i oko boksova. Mopedi su Tomosovi i Puchovi automatici do 60cc inace mala remek dela. Ima prijavljeno oko 12 ekipa do sada sa vise od 50 ucesnika. Dolaze takmicari iz Hrvatske i Slovenije a u kontakti su i Svajcarci i Holandjani. Moped Endurance Cup postoji od 2017 god.i jedno vreme je bio najace moto takmicenje u zemlji sa vise od 20 motora na stazi sa 8 trka na 4 karting staze.
  2. Blizi nam se TD ako nas vreme posluzi. Da li ima nekih novosti sa Navaka iz price sa pocetka sezone? Asfalt umesto kocki,vise mesta sa vise uticnica? Pitam zbog planiranja pakovanja,jako me nerviraju sperploce za stendere.
  3. Neka vozi onda sve grupe i snimafotke su nam vec sve stalno iste
  4. Mladen Alvirovic je izjavio na tv-u da ce se na Navaku redovno odrzavati auto trke i da su saslusali takmicare i da ce im izaci u susret za uslove koriscenja. Verovatno se to odnosilo na veci prostor. Taj parking ako se pametno uradi sa dovoljnim brojem prikljucaka za struju,moze da bude skroz ok stvar. Tu su nam prikolice,manje raspakivanja,vise prostora. Ja se vise bojim zive muzike i rostilja i kotlica.
  5. Ma ne da je glupo i opasno nego je za preuzimanje medalje za "najgluplji post"u Covid eri.
  6. Posle ove zadnje trke i borbe do poslednjeg kruga nema vise izgovora da nije spreman 100%. Povredjeni su i drugi i operisani pa ne kukaju. To je zavrsena prica sa njegovim ramenom i osecanjima na motoru. Cuti,trpi i vozi kao i drugi.
  7. Ja sam koristio Eva penu za priveske. Oracal Polikarbonati | Eva pena ORACALPOLIKARBONATI.COM Oracal Polikarbonati
  8. Da je Vinjales pobedio sa 5 sec.prednosti i spalio motor u slavlju, verovatno bi ga jos zesce kaznili?
  9. Srusice ga Rossi u borbi za bodove-trkacki incident.
  10. Radi EON na mts internetu. Ja tako gledam SK preko bratovog SBB. Malo secka ali vredi.
  11. ljusa.

    MOTO TRKE

    Pravilnik - Moto-Bike Moped Endurance Cup MEC.RS Sportski pravilnik - Sve klase Tehnički pravilnik za Mopede -... Evo ti za pocetak ovo lepo takmicenje. Donja starosna granica je 12god. Mladji od 18 moraju da imaju sglasnost od roditelja. Treba ti motor i klub koji ce ti izdati licencu. Sve je u skladu sa nasim standardom i trenutno najmasovnije moto takmicenje u Srbiji. Ima dosta mladih od 13-15 god. I dobar je uvod u neku dalju ozbiljniju pricu.
  12. Nije do Yamahe nego do Lorenca. Nije u stanju da vozi ni proslogodisnji model. On kao test vozac je cist marketing. Pravi posao je Ktm sa Pedrosom. Bez puno naduvavanja,samo rezultati sve govore.
  13. Ja sam mislio da je to neka zajebancija konto one vijagre na kacigi. Ne kontam taj auspuh,nije 2T masina.
  14. Ma Zarko je kocio kada je shvatio da ce izleteti iz krivine a pre toga se upucao u putanju Morbidelia. To je i Morbideli rekao.
  15. Pozdrav. Popunio sam prijavu ali nisam dobio instrukcije za uplatu. Pisao sam vam na info..ali nema odgovora. U cemu je problem? Bas bih hteo da vozim
  16. Treba biti realan. Honda je vec dugo ubedljivo najbolji motor u GP-u. I to je najveca MM-ova prednost,druga je njegov neosporni talenat i sposobnost da vozi tu hondu. Nije lud ni on ni honda sto prave duge ugovore i prilagodjavaju motor samo za njega. Realno i kada se vrati MM na stazu nece biti 100% u formi i nema sanse da se bori za prvo mesto. Jos jedna povreda moze da ga eliminise zauvek iz trka.
  17. To je kao igra Monopola. Da ga ne uzmu iz Dukatija ili neko drugi
  18. Koliko sam ja skontao,dozvoljene su svadbe do 50 ljudi. Pa ako neko od kolega planira zenidbu....
  19. Da li ima jos mesta za plavu grupu pre podne za TD8?
  20. Hoce nas posluziti vreme za TD?Nesto se mrace prognoze.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja