Jump to content

Moto Zajednica

gorzy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    308
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu gorzy

  • Rođendan 02.07.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nisko Novo selo
  • Interests
    Dva tocka, jedan zivot.
  • Motocikl
    Super Tenere

Poslednji posetioci profila

3851 profile views

gorzy's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

174

Reputacija u zajednici

  1. Drugari veliki pozdrav, ima li neko slučajno lančanike 15 i 47 zuba, hoću nešto da probam
  2. Nakon 3 godine retkog izlaska iz garaže i kad-kad nelegalnog zujanja po ulicama, ponovo smo na drumu, legalni 100% ... Juče napravih jedno 250km, ljudi ovaj motor posedujem od 2012. opet sam se oduševio njime.... jes da sam primetio neke vibracija iznad 5.000 obrtaja l ajd rešiće se i izduvao sam rezervoar na 250km i to će se rešiti... Ali stara baba nije za bacanje. Pratim priču o gušćem ulju u oprugama... Mnogo se poklanja pred krivinu
  3. Stvarno izvinite ali UZASAN sam u crtanju i skiciranju. Inace dok nisam dosao do zeljene pozicije i zeljenog ugla, masku sam skidao i vracao najmanje vise puta , sve sam ovo pricvrstio metalnim selnama za nosac fara i to nema gde da mrdne, isprobano puno puta po razno raznim terenima i brzinama..
  4. Dzidza bidza za kopcanje je nosac baterijske lampe za pusku, kupljen na pijaci.....
  5. Ja sam to resio ovako.. Pored toga sto mi nosi telefon i usb punjac i ovu dzidza bidzu za temperaturu i napon, posluzilo mi je i kad pojacanje za vizir.
  6. Mozda ima Elvis iz Zajecara? Kasno sam preso na drugu stranu
  7. Ne razumem kako vam majstori ne poprave motor a naplate vam, ja sam neki kao autoelektricar kao, problem koji ne resim ne mogu da naplatim, ako musterija posle par dana dodje zbog istog "problema", to naravno ne naplatim. Ne kapiram kako vas dzepare a nista ne urade?
  8. Nacicu ti br od decka koji ih meni dobavio
  9. Ako se ne varam, plocicu jednu sam placao oko 7e. Stelovao sam sam. Od alata ti treba mikrometar i spijuni, nije tesko.
  10. Pravio mi je Djura Vidik sa foruma.
  11. Da, da... Moracu odspolja bar da namazam silikon da ne gubi vakuum
  12. Kad dunem, s oprostenjem, vazduh izlazi na sastav
  13. Stigle membrane. Da li je pametno da na obodu stavim malo onog lepka za motore, viktorenco? Obod membrane je deblji, jer je materijal lepljen direktno preko postojeceg oboda. I naravno ne drzi svud ravnomerno jer ima samo 2 zavrtnja.
  14. Znas kako, jos ga nisam testirao na putu, u mestu se oseca visina, noge su mi uvek bile iskrivljene u kolenu, sad kad sednem noge su mi prave. Kad sedne suvozac, ne nabije se zadnji tocak u blatobran. Ako nesto ne pase, najlakse cu da ga spustim na amortizeru.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja