Jump to content

Moto Zajednica

Tuner

Članovi
  • Broj tema i poruka

    220
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Tuner

  1. Problem je što ne može da odjavi tablice koje se vode na njegovo ime.
  2. Kupujem Vespicu za po gradu pa ako neko ima komšiju, kolegu, prijatelja ili sl. može neka preporuka.
  3. Sreća tvoja pa ne okači slike
  4. Mishelin Primacy su letnje
  5. Jeste, ali da bi dobio Proba tablicu vozilo ide prvo na tehnički
  6. Ja sam par dana vozio Xenon H7 na Beverliju ali sam isti skinuo jer vuče više struje nego halogena od 55W. Nije mi jasno kako jer je xenon obično 35W.
  7. Kod Beverly-a je prelivna boca na desnoj a ne levoj strani
  8. Sve mi se čini da ovaj noviji set odgovara i za Beverly 200, 2002 god jer se na spisku pominje i Piaggio i Aprilia Scarabeo 200 a to je valjda isti agregat ili se varam... http://www.kompp.co.rs/catalog/rms/rezervni-delovi/vodene-pumpe/vodena-pumpa-19.html
  9. Šta treba da se greje da bih oslobodio plastični ventilator sa unutrašnje strane pa kasnije pokušao da izbijem osovinu sa vretenom? Plašim se jedino da ne oštetim kućište pumpe.
  10. Pumpa mi u servisu gde mi je rečeno da mora da se razbije vreteno da bi se izbila osovina. Mislio sam da može da se izbije prema vretenu da bih stavio silikonski semering kao kolega nntom pa bih zbog kasnijeg servisiranja stavio noviji set za reparaciju sa navojem...
  11. Auuu, al vas je zakačilo nevreme. Sad čitam, po severu vetar čupao drveće, provala oblaka, grad a ovde u BB i dalje suvo, vrućina i bez padavina... Sutra na jezero na 'lađenje...
  12. Mimi i ekipa ulovljeni danas na glavnoj dzadi u kavani. U B.Bašti danas 40 u 'ladu a bajkeri sa full skafanderima i opremom...
  13. Nije ovaj, moj je dvopolni. @Bojan čekam da mi javi kolega, ipak on drži servis pa imam više poverenja u njega da će naći kvalitetnije a povoljnije. Ovakav je moj termoprekidač A ovakav sam našao za 550 dindzi i način kako da ga ugradim na crevo ispred hladnjaka. Razlika je samo u veličini navoja.
  14. Ovaj nov košta 800 din a i mene živo interesuje koliko je original. @misko kolo, a da li je šupalj u navoju ili ne, to mene golica.
  15. Kakva je konstrukcija termoprekidača? Pokušao bih da dam komšiji da obradi navoj na strugu.
  16. Ja sam pumpu predao na remont pa će kolega probati da stavi običan silikonski semering i eventualno zameni ležajeve.
  17. Odneo sam stari kolegi koji inače drži "AB Moto" servis pa će probati da nađe odgovarajući pošto u autodelovima imaju samo sa onim "velikim" navojem.
  18. Zasad sam našao 97/102 ali je navoj 22. Može li navoj da se obradi na 14 ili možda na hladnjaku da razbušim na 22
  19. Treba da zamenim termodavač sa hladnjaka pa me interesuje da li može neki zamenski ili mora original? Na njemu piše temperatura paljenja 95-100 i datum proizvodnje 07-02. Pretpostavljam da bi mogao da se stavi neki sa istim karakteristikama i navojem da ne bacam pare na original ako ne mora. Termodavač je dvopolni. Hvala unapred.
  20. Svaka čast za post Zna li iko da li isti komplet odgovara za stari i novi tip osim što se na novom odvrće plastično vreteno?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja