Jump to content

Moto Zajednica

Dex Magnus

Članovi
 • Broj tema i poruka

  111
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

35 Neutral

O članu Dex Magnus

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 16.07.1974.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Motocikl
  Panasonic 89.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Dok je Srbija ovako bedno tržište, neće biti ni auto moto sporta, koji je, kao što svi znamo, strašno skup. Zašto bi sponzori "bacali" pare, kada nema šanse da povrate novac? Zanima me da li neko ima konkretnije informacije zašto se povlače? Ovo što piše u njihovim izjavama su opštene stvari, koje se godinama ponavljaju. Ko su direktno odgovorni za trenutne probleme?
 2. Sve je u glavi, ja sam posle bt50 prešao na gpz 1000 rx. Imao sam 28 godina ali i dosta sreće i nisam imao nikakvih problema. Pritom imam 74kg
 3. Evo i rezultata i vremena: http://hronomss.wordpress.com/2014/07/14/rr-mc-dan-pobede-2-uzice-2014/
 4. Posle dugo vremena, sasvim slučajno, opet sam bio na nekoj moto-trci. U subotu, dok su bili treninzi, vreme je bilo odlično, u nedelju bilo je super zaključno sa prikoličarima, posle potop Morao sam da krenem oko 16, baš kad je u toku bila žučna rasprava da li da se vozi dalje ili ne. Takmičari, na čelu sa Kuletom, bili su za to da se vozi, Boža Box je hteo drugačije. Kad su tražili svoje pare nazad, stvar se okrenula i ipak su vožene trke Nisam imao kameru, pa nemam ni jednu fotkicu. Ako je neko bio i ima rezultate, bilo bi lepo da okači. Valjda je neko bio Moji utisci onog što sam gledao: Moto klasik 1 - broj 92 kao da je iz druge klase, brzo i lepo na prastaroj makini, lepo je videti i naročito čuti stare "cvaje". A tek miris Moto klasik 2 - par motora zvuče a bogami i idu odlično za svoje godine, jedan GPZ900 i jedan Suzuki (ne znam koji) peglaju bez pardona. A tek Rotax, "cvaja" ubija. Šteta za haotičan kraj trke, kad je počela kiša. Prikolice su za mene otkrovenje Vozači u najboljim godinama (upamtio sam starog asa Vuka Tomanovića kao "balansera"), povremena vožnja na dva točka i driftovanje Suzukija iz Rumunije, pravi spektakl. Samo da ih je više (startovalo 5, 2 se "ukvarila").
 5. Ako me sećanje ne vara, Kawa se malo pregrevala?
 6. @Sale_Nis Da li si ti vozio ZXRa 95, 96 u Aranđelovcu?
 7. Prodata i glava i bregaste. Ostala još tri klipa
 8. Polovina ljudi koji su pisali u ovoj temi jasno kaže da bi se fizički obračunala sa vozačima koji ih ugroze u saobraćaju. Zašto bi ovi panduri bili drugačiji? Oni koji su svaki dan u kontaktu sa najraznoraznijom galerijom tipusa? Da bi mogao sa smeškom i kulturno da odreaguješ, moraš da budeš mnogo mentalno jak i relaksiran, a malo je takvih ostalo među nama. @miško_kolo: da ne bude zabune - gnušam se pandura koji su tu da bi zabušavali i otišli rano u penziju, koji se bahato ponašaju i misle da su iznad ostalih ljudi, muka mi je od komleksaša koji leče nesrećno detinjstvo a pogotovu od jajara koji se ližu s krimosima. Ali zato svaka čast onima koji za mizernu platu staju pred cev narkomana i raznoraznih majmuna kojih ima u izobilju, koji gledaju razna sranja, koje dižu iz kreveta u pola noći a sutra ujutru ajmo iz početka. Nažalost, takvih je izgleda veoma malo (kao i u ostalim sferama našeg jadnog društva) i zato im svaka čast.
 9. Shejtan je ovog puta debelo pogrešio. Šta mu je trebalo da ih sačeka i koška se sa tipovima iz Toyote? Svima nam se desilo da pogrešimo u saobraćaju, pa zar zbog toga neko ima prava da se fizički obračunava?! To naravno ne opravdava prekomernu upotrebu sile od strane policajaca, ali mislim da bi ovako postupili (ili gore) i čuvari zakona drugih "demokratskijih" zemalja, jer ih je realno fizički napao. Da ne raspredamo sad priču da su nam policajci ovakvi ili onakvi, država nam je u žalosnom stanju...
 10. Još uvek na prodaju...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja