Jump to content

Moto Zajednica

farmaceut

Članovi
  • Broj tema i poruka

    77
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: farmaceut

  1. Pozdrav, ne bese me duze vremena na forumu, pa da dam koji komentar o skupovima sto prodjose. U Grdelici losa lokacija (neznam sto batalise bazen) onaj incident sa onim detetom (neka je zivo i zdravo), u Vucju zabranise defile?!? Kolegu Milana sam primetio i u Grdelici i u Vucju sa (ako se ne varam) MZ popularni ,,televizor,, al obecavam da cu te pozdraviti na sledecem skupu. U V.Hanu je Rock zurka u petak a Moto zurka u subotu (zao mi sto nisam tu a inace sam stalni ucesnik kampa i ovom prilikom se izvinjavam Joci i pozdravljam ga). Najvise sam se oglasio da pozovem bracu bajkere da 11.avgusta podrzimo momke iz Bunuskog Cifluka i damo atmosveru njihovoj zurki. Za one van naseg podrucja obelezio sam putanje na karti jer se u Bunuski Cifluk moze doci preko Vucja (crvena putanja) i direktno Svetoilijskom ulicom , Donja Jajna, Gornja Jajna, Radonjica (zelena putanja bolja i bliza). Dobar provod i vidimo se!
  2. Pozdrav bajkeri. 8. jula u Grdelici, 15. jula Vucje. Dodjite da se druzimo FREE!
  3. Giga brate, tek sam sad video tvoj tekst ali ti za 2017. godinu obecavam blagovremena obvestenja o moto skupovima na jugu od mene. Pozdrav od apotekara iz Vučja.
  4. Nisam mogao da zapocnem u temi pomoc, te zato sam ovde trazio vasu pomoc. Ali ako procita neko iz Kragujevca mozda bi otisao da pogleda ovu Yamahu ili zna lika cija je.
  5. Jako, jako se zahvaljujem svim drugarima na dobronamernim savetima. Ako budem nesto pazario ili se za neki motor bas budem zafrejao onda vas prvo obavestavam ili zatrazim pomoc. Veoma ste mi pomogli da neke kockice pocnu da mi se slazu. Pa cujemo se. I jos jednom hvala svima.
  6. Pozdrav braćo. Hteo sam u temi pomoć da zatražim pomoć nekoga iz Kragujevca da mi kaže nešto o motoru sa oglasa Kupujem prodajem, ali tamo ne mogu započeti novu temu, pa rekoh da bar ovde napisem molbu. I da mi neko od vas da poredjenje izmedju Yamahe FZR 600 i Kawasaki GPZ 500. Pozdrav. Evo linka http://www.kupujempr...?filter_id=1016
  7. Pozdrav braćo. Hteo sam u temi pomoć da zatražim pomoć nekoga iz Kragujevca da mi kaže nešto o motoru sa oglasa Kupujem prodajem, ali tamo ne mogu započeti novu temu, pa rekoh da bar ovde napisem molbu. I da mi neko od vas da poredjenje izmedju Yamahe FZR 600 i Kawasaki GPZ 500. Pozdrav. Evo linka http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-FZR-600-40739416-oglas.htm?filter_id=1016
  8. mile-tu fazer-u pozdrav. restoran supovo koji si ti zapamtio po dobrom rostilju trenutno ne radi (kao i sve ostalo u Vucju) a djokini virovi su tu ali su ove godine odneli jos jedan mladi zivot, naime gupa dece se setala oko virova i decak se okliznuo i utopio. Ispod hidrocentrale je obnovljena brana na reci i koliko toloko uredjeno kupaliste sa pratecim objektima i spasiocima. a za rostilj se ne brini ima restoran i par kafanica u samom vucju gde se pravi isto onako dobar rostilj. a i rekorder Ginisa za najvecu pljeskavicu na rostiljijadi u Leskovcu je covek iz Vucja. pozdrav brate i uzivaj u voznji jer je tebi sezona jos u toku.
  9. Koliko sam ja u toku komso jug Srbije zavrsava moto zurke sa Brestovcem. Mozda gresim, ali ako je stvarno tako, spremaj se dogodine za Nis, Vucje, Pirot, V.Han, B. Cifluk,Grdelicu, Brestovac.... i mozda se pojavi jos neko selo u okolini.... a Leskovac tesko jer je on GRAD. Pozdrav i sretacemo se dogodine.
  10. Ove godine je moto skup dignut na najvisi nivo sto domacina sto gostiju. vrlo vrlo lepo i prijatno druzenje, a klopa i pice da ne pominjem. neka nam zavide oni koji su se predomislili pa nisu dosli. jedina, licna, zamerka organizatoru sto od svih ljudi iz Vucja, ti primeti samo Combe i Tomicu pa njima licno ode zahvalnica. mada to nije zasenilo provod i druzenje nas ostalih bajkera iz Vucja.
  11. Veliki pozdrav Ivici i drugarima koji organizuju ovaj skup. Svake godine se super provedemeo i druzimo, Sutra ce sigurno gostovati ekipa iz Vucja.
  12. hvala vam braćo do neba i pozdrav
  13. ovako brate. trenutno je kod mene GPZ 1988. a honda je 1989. a yamahe 1991. i 1992. ne vozim neke velike ture i nije mi loš GPZ ali znaš kad đavo nema šta da radi pa ......... i razmišljam dal ovo da čuvam ili da uzimam nešto od ova dva. vidim registracija, broj cilindara i sve to, pa sam u nedoumici dal vrabac u ruci ili golubi na grani. investicija je nekih 700-800 jevreja, tako da sam hteo savet vas iskusnijih drugara.
  14. pozdrav braćo bajkeri. loše vreme i mogućnost da se polemiše o mašinama. bajker sa malim voznim stažom i traži vaše mišljenje. šta bi ste preporučili od ova tri motora: Honda CBR 600 f Yamaha FZR 600 Kawasaki GPZ 500 s bio bih vam jako zahvalan na mišljenjima i preporukama.
  15. Od nekuda čuo da 5. septembra Vranjanci spremaju žurku ali niko nista o tome ni reč. Ako neko ima kakvih informacija pišite.
  16. http://autokartamapa.com/mapa-leskovac-srbija-788706 stari put od Nisa do Leskovca izmedju Pukovca i Pecenjevca Mesto Leskovac, ulica Brestovac
  17. veliki pozdrav za Ivicu, kao i obicno ekipa iz Vucja dolazi sigurno https://youtu.be/seS2lp7WFbU
  18. brate, samo nas ,,podevas,, s oveja slike kampa, sutra u prepodnevnim casovima se pridruzujem
  19. samo da se nadovezem na moj prethodni odgovor i obavestim da se moto vece u Vucju odrzava 11. jula a ne kako sam napisao 18. jula, pa ako se neko nalazi tada u blizini Leskovca navratite
  20. ovako stoje stvari: rezervoar mi je cist mrezice na slavini ciste, crevo koje puni karbove prohodno. ali od slavine je samo zakaceno crevo sa strane koje vodi gorivo u karbove a ima i jedan izvod odozdo na slavini koji je zastopovan gumicom. koliko sam mogo da skontam iz ovih tekstova da na taj izvod ide crevo od vakuma ili gresim. kod mene su levi i desni vakum bili samo prespojeni crevcetom . po nekoj mojoj logici bi mozda trebalo da se levi i desni izvod spoje u jedno crevo a to crevo gde ugurati? nije li u taj izvod odozdo na slavini. mislim da razumete sta sam sve objasnio jer ovo vam objasnjava apotekar pa mozda i lupnem nesto za smejanje. pozdravvvvvvvv
  21. brate pozdrav, ti zakasa samnom. ovako meni su plavo i zuto crevo jedno znaci iz plavog izvoda ide u crveni a ovo zeleno idem da vidim dal uopste postoji na mojoj masini ( garant je neko muljao nesto pre mene) e i onaj izvod na rezervoaru kod sedista to crevo pretpostavljam da ide negde slobodno (na slici dole). ako nadjem crevo oznaceno zeleno gde to ide?
  22. pozdrav, izvadio one membranice iz cepa rezervoara ali mi se opet jednom desio isti problem. skinuo sam rezervoar i doso do karbova pa me interesuje jedno crevo dovodi benzin od rezervoara i puni loncice karbova ali na prednjoj strani karbova ima neka dva vakum creva (ako sam se dobro izrazio) i kod mene su premoscena tj spojena iz jednog izvoda u drugi. jel to tako treba ili ona idu na neko posebno mesto (ubadaju se negde ili ..... bem li ga sta) na nijednoj slici nisam mogo da vidim gde idu ta dva creva
  23. prosle godine je bila odlična žurka i nama bilo lepo.ove godine nedelju dana pre vas 18.jula Moto veče u Vučju,(izvolite navratiti) a ekipa iz Vučja obavezno dolazi kod vas.pozdrav i vidimo se i 18. i 24. i 25.
  24. hvala svima na pomoći ali mislim da mi je hard_rock dao najbolje rešenje jer sam primetio da mi je ponekad rezervoar kao pod pritiskom, čuje se onako šuštanje kod čepa rezervoara. ipak još jednom hvala vam braćo svima što ste utrošili vreme na čitanje mojih redova i udostojili me odgovora. ako se neko nadje 18-jula u blizini Leskovca, na 17 km od tog grada u Vučju je Moto veče pa nije na odmet navratiti. neka su vam rezervoari puni a putevi široki moj pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja