Jump to content

Moto Zajednica

SharkY

Članovi
  • Broj tema i poruka

    254
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: SharkY

  1. Prodat. Može lock, hvala. Poslato iz tunguzije!
  2. bump Poslato iz tunguzije!
  3. Izvini što tek sada odgovaram. Nemam pojma ni ja kako funkcionišu tačno te administrativne stvari. Valjda kupoprodajni ugovor to rešava, a odjava tablica u BGu ako živiš negde drugde. Poslato iz tunguzije!
  4. Poz kolege bajkeri, obnavljam proslogodisnji oglas za mog vranca. Postavicu odmah link jer prosle godine nije bilo zabranjeno, nadam se da nije problem adminima. Link: https://www.polovniautomobili.com/motori/16132977/suzuki-dl650xa-v-strom CENA za kolege ovde 5500EUR. Poz i cuvajte zdravlje u celoj ovoj situaciji.
  5. E pa extra, to može da bude rešenje za noge. Nije jedini razlog ali pošto sam već dobio predlog da sačekam sa prodajom onda ću i poslušati. Znamo svi jbga kako bude kad rovac krene da radi i kada se uvuče ideja o zameni motora. Hvala. Aj mi molim te napiši u pp kako se to namešta. Hvala svima na lepim rečima i zaključaću temu pošto za sada odustajem od prodaje. Poslato iz tunguzije!
  6. Poz ljudi i hvala na lepim rečima. 2015 je ovaj moj XT bio oko 7200EUR klot, a oprema me je izašla oko 800EUR jer sam maltene sve uzimao preko par drugara i dobijao lepe popuste. Tako da je onda sve izašlo oko 8000EUR. @srbac Ne pitah zašto misliš da mi čoper/kruzer neće odgovarati? Nekako razmišljam da bih zbog prednjeg položaja fuzastera i komandi imao odmornije noge na dužim turama (kolena me zajebavaju još od osnovne škole). Kapiram da je položaj sedenja drugačiji i da ciklistika naravno nije ista ali udobno sedište i dobro podešeni zadnji amortizeri mislim da bi odradili posao.
  7. A možda si i u pravu, malo me tuga hvata kad vidim da je na oglasu ali videću kako će se i šta odigrati. Poslato iz tunguzije!
  8. Poslednji pokušaj prodaje: 6000EUR Poslato iz tunguzije!
  9. Aktuelno Poslato iz tunguzije!
  10. Aktuelno Poslato iz tunguzije!
  11. Registrovan do 07.2020. CENA za drugara sa foruma: 6300EUR
  12. Hvala. Aktuelno i dalje Poslato iz tunguzije!
  13. 6200EUR zadnja cena...poslednja...jedina...neponovljiva...nenadmašiva...itd. [emoji1787] Poslato iz tunguzije!
  14. Spustio sam cenu maksimalno koliko sam mogao za nekog druga/kolegu ovde, a motor je stvarno kao nov. Hvala na zapažanju komšo. Hvala na ponudi, baš je lepa mašina. Situacija je sledeća, 193cm sam visok i fino preko 100kg imam, a pre nekih 8 god sam želeo VMaxa i probao jednog. Problem je što ne mogu da se spakujem na njega, fuzasteri mi dođu kao da sam na sportaku...nažalost. Tako da nisam za ovakvu zamenu, hvala još jednom druže. Nažalost druže ne znam. Ako slučajno nešto naleti, setiću te se.
  15. Pošto sam ionako planirao za drugare ovde da spustim cenu, ne bih da se razvlačim previše vremenski. CENA: 6300EUR sada, a ako obnovim registraciju...6500EUR
  16. Uvac (ako me pamćenje služi). Poslato iz tunguzije!
  17. Hvala za link...mislim da je cena korektna, a i ne bi bila ista cena za forumaše i za nekog o kome ne znam ništa. A kao što napisah može i zamena za čoper neki uz moju doplatu. Želja mi je da ujurim neki dobar HD, malo stariji naravno. [emoji846] Poslato iz tunguzije!
  18. Drugari prodajem svog vranca, iako je kupljen nov pre 4 god dosadio mi je i moram da promenim mašinu. Možda postupam glupo ali to je razlog. Prihvatam svaku vrstu komentara i opaske na svoj račun. Postavio sam i oglas na jednom sajtu (ne znam da li smem link da postavim) ali naravno za drugare sa foruma nije ista cena. Zainteresovani neka me kontaktiraju ovde za cenu i još slika ako je potrebno. Kilometraža: 16181km Kratak opis: Motocikl je u perfektnom stanju, nikada ogreban niti havarisan. 2015 god kupljen nov u EuroSumar-u, ja sam prvi i jedini vlasnik. Posedujem sve papire i servisnu knjigu, godišnja održavanja su rađena u ovlašćenim servisima u Euro Sumar-u i kod Joce (Profimoto). Prodaje se uz svu navedenu opremu. DODATNA OPREMA: -rollbar PUIG -centralni štender SW-MOTECH -bočni koferi i gornji kofer KAPPA -utičnica 12V -žičane felne Godišnje održavanje je odrađeno kod Joce, motocikl je spreman za sezonu i pored motornog ulja i održavanja lanca i lančanika promenjen je filter vazduha (stavljen je original Suzuki) i promenjene su svećice. Lanac, lančanici i gume su u dobrom stanju. Registracija uskoro ističe i cena može biti korigovana za iznos registracije. Zamena je moguća i uz moju doplatu samo za neki drugi enduro ili čoper/kruzer, naravno u perfektnom stanju i sa legalnom dokumentacijom, kubikaža 1000ccm i više. Poz od SharkY-a
  19. Koliko pauza je planirano do SD-a? Poslato iz tunguzije!
  20. 1. Bocca 2. Boba 3. Arakis 4. Arso i Slađana 5. Bato Ćalov i Milica 6. Pedja čupavac 7. Wizard666 + 1 8. Sasha P 9. Pustolov + 1 10. SharkY + možda 1 drugar na svom motoru
  21. 1. Wizard666 + 1 2. Astral 3. Arakis 4. KTM 5. Bocca 6. Makikt 7. SharkY (možda +1 osoba sa svojim motociklom)
  22. NOVA CENA: 60 EUR (fiksno) Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk
  23. OAKLEY Jupiter Squared naočare za sunce (stanje:kao novo). Slična priča kao sa kacigom iz odeljka "Prodajem" samo što nisu bile "rezervne" već ih jednostavno nisam nosio. Stajale isto 3 godine u futroli na polici... Original su...to lako možete proveriti po kodu (tzv SKU) na levoj dršci koji se vidi na jednoj od slika. Početna dva slova SKU-a su dva O (ne broj nego slovo). CENA: 70EUR Pozdravlja vas Andrija kontakt: PP
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja