Jump to content

Moto Zajednica

markorr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    KS
  • Motocikl
    gsxr 600 k7

markorr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Izraz „na ime kupca“ znači sledeće: Kada prodavac u oglasu napiše „na ime kupca“, to znači da je na to vozilo plaćena carina (ukoliko se plaća) i porez, tj. da je obavljena čitava procedura uvoza, a da je na kupcu samo da plati troškove registracije. Toliko i nije bilo potrebe da otvaras temu za ovo pitanje.. dovoljno je bilo da na google-u upises to i da ti izadje odgovor. simple as that
  2. Stavio pre pola meseca Akrapovic hexagonal, za svaku preporuku je i to sa db killerom.. bez njega nisam probao, ali i ovako je vise nego dobro, em mi se motor manje greje bez katalizatora i od 10 000 motor bolje dise.
  3. Prijatelju imas ti neki problem sa motorom, za njega pise fabricki prosecna 19km/ lit, a to je 5 litara na 100 km, neka trosi i 8 da mu dusu vadis, ali 10 nije normalno... drugar imao horneta vise presao na zadnjem nego na oba pa mu je potrosnja bila 6,5-8 potrazi ti pomoc majstora
  4. Neka bude sta mora biti
  5. Zasto da ne radim? Sta moze da se desi?
  6. Pa to i mislim da uradim, da skinem auspuh i katalizator i da onda dodam cevku do onog exup ventila ili kako se vec zove..
  7. Imam Berik Gpx nove, samo probane, nikad koriscene van kuce ... Broj 45, cena dogovor.
  8. Ako neko moze da pomogne, imam manjih dilema oko auspuha.. Za pocetak pitanje da li moze slip on akrapovic sa gsxr 600 k9 koji se montira na katalizator da se upakuje na gsxr 600 K7 i sta je potrebno da bi se upakovao?
  9. Potreban mi je za drugara drzac fara i maske prednje pa ko ima za prodaju neka napise
  10. Stavio Dunlop Gp racer d211... vrhunska guma...
  11. citao danas neke testove za bridgestone neka nova s20 koja menja bt16 i odlicno se pokazala pa razmisljam i o tome.. a nigde ne mogu da nadjem cene na netu za set guma? jel zna neko okvirnu koliko cenu za Dunlop-Metzeler-Bridgestone ?
  12. Tesko da je bt016 bolja od sportsmarta, nije bolja ni od quilifairer rr-a.. hvala na savetima izbor je pao na sportec m5 ili sportsmart..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja