Jump to content

Moto Zajednica

vazlan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    369
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Promene Statusa koje je postavio član: vazlan

  1. Pozdrav.Čitao sam i video da si u jednoj temi napisao da si pravio suncobran za navigaciju.Od kog materijala si pravio?

     

    1. BaneVuk58

      BaneVuk58

      Ako si sve pročitao napisao sam da je pakovanja feta sira (President 😂) iskrojio i prefarbao sprej bojom. Telefon/navigacija je bila u vodootpornom nosaču tako da sam zalepio sa obostrano lepljivom trakom. Odlično je funkcionisalo. To jje bila neka interventna opcija koju posle nisam ni manjao. Trajala je koliko i torbica. 

  2. vazlan

    Ja sam u nedelju u Osijeku.Mogao bih ga doneti do Sombora,063427322 Zlatko.

  3. Pozdrav.Vidim temu za posao u Austriji pa me interesuje,da li znaš, kakva je sitacija i potreba za automehaničarima.

  4. Pozdrav.Vidim da se interesuješ za trening bezbedne vožnje.Ja sam neko ko je prvi odradio u organitaciji BJb ali pošto više nisu organizovali potržio sam drugačiju varijanto.Blizu si BG-a tako da ćeš moćo da učestvuješ u treningu koji organizuje MK Bezbednost.Ja sam taj trening prosao četiri puta osnovni i jednom napredni.Ja sam iz Sombora i u mojoj organizaciji sam takav trening doveo u moj grad četiri puta u predhodne dve godine.Prijavićeš se preko njihovog sajta(motoklub.rs) i oni ćete pozvati kada se bude oranizovao trening.Ako te još nešto interesuje pitaj tu sam da pomognem.Evo jedan od snimaka čisto da vidiš o čemu se radi:

     

  5. Pozdrav.Imam ja dva kofera Kappa od 46 i 33l

  6. Pozdrav.Zainteresovan sam za kofer.Na slici je sa kacigom pa me interesuje da li je kaciga fullface ili flip-up i da li sa tom kacigom,koja je na slici,moze da se zatvori kofer.Hvala.

  7. Pozdrav.Da li kod tebe može da se nabavi lanac za V stroma 2015-to : RK 525SMOZ8 15/47 118 linkova

    1. sasa ns 1

      sasa ns 1

      ništa od rk ,samo regina i did i jt lanci,uveče kad dodjem kući ti javljam,da li ti trebaju i lačanici ili samo lanac

  8. Pozdrav kolega.Pošto imaš kameru kao i ja možeš li mi dati nekoliko saveta.U kojoj rezoluciji su ti najoptimalniji snimci i sa koji pozicije snimaš?Kada snimam sa kacige snimci su dobri ,jedino rukovanje kamerom je komplikovano.Probao sam više pozicija montaže na motor i nikako da je učvrstim tako da se vibracije ne prenose.

  9. Pozdrav.Da li mi možete reće kolika je dužina gazišta,koliko su stare čizme i u kakvom je stanju unutrašnjost?Hvala

  10. Pozdrav. I ja sam takvih dimenzija kao ti tako da će to odgovarati. Pošalji mi adresu pa ću ti poslati brzom poštom. 

  11. Pozdrav.Ne bih da se mesam u pregovore i prodaju pa bih te molio da posaljes poruku ili kontaktiras Sasu.ja sam samo neko ko bi da mu pomogne da ga proda jer covek je nov u svetu motora a ima problem sa kolenima i ne zeli da odustane od voznje.

  12. Pozdrav.Vidim  Iphone koji prodajes pa si stavio da nije fix cena.Pa dobro,koja je fix cena,onako da se bas zainteresujem.

  13. Pozdrav.Hvala ti na opsirnom postu u temi ali bih zeleo da te jos nesto pitam.Da radi se o modelu iz Dolova pa posto si napisao da znas taj motor da li mozes neto da mi kazes o njemu posto je prodavac sin a vlasnik je bio pokojni mu otac.Tako da momak jako malo zna.

  14. e3eec040951b-1920x1080.jpg
    WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

    Yamaha TDM 900, 2013. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 37411 km, Novi Sad. Cena 5.200 € - Motori - Polovni Automobili

    a od stroma nemam link imam slike mozda na Viberu.

    1. draki

      draki

      TDM je ok, vidi se da vrijedi tih para :) Ali opet iz mog ugla gledanja, posle godinu dana voznje, V Strom je ipak moj favorit 

      0652768547 to ti je moj broj, pa Boze zdravlja da se vidimo i provozamo sta god da vozio :) 

  15. Pozdrav.Pratim tvoju teme vec neko vreme pa sam odlucio da ti posaljem ove slikeOvo je moj motor ekipa sa BJ bikers voznji je imala prilike da ga vidi tako da i oni mogu da otkomentarisu njegovo stanje.

    WP_20180901_08_51_34_Pro.jpg

    WP_20180901_08_52_08_Pro.jpg

    1. Prikaži prethodne komentare  6 more
    2. N.F.S.

      N.F.S.

      Sve je lepo i stvarno korektno sa tvoje strane ali ipak bih bmw preskocio, hvala naj lepse na ponudi! Ne bih da eksperimentisem, 4 redna klipa bih u zamenu.... Zahvaljujem jos jednom, nek" te gume drze! Pozzz

    3. vazlan

      vazlan

      Hvala druze.Pa da se sretnemo negde na putu i upoznamo.Sve najbolje.

    4. N.F.S.

      N.F.S.

      Takodje! Pozdrav...

  16. Ja se ponovio.Novajlija u garaži je Suzuki Marauder 250

  17. Još uvek vozim skuter ali biću i ja biker.Kupicu i ja Kawasaki samo sam jako zahtevan i hoću dobar bike.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja