Jump to content

Moto Zajednica

ZEMZEM

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2463
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ZEMZEM

  1. Ovo je moja omiljena ruta kad imam jedan dan za vožnju. Ne znam kako voziš, poraniš malo i extra vožnja ne gine. Ako ti je ovo duga tura možeš i malo kraću varijantu sa extra dobrim asfaltom i krivinama BC-Oravita (put 57B)-Bigar-prođeš Božoviće i voziš još malo pa okreneš nazad. Google мапе WWW.GOOGLE.RS
  2. Po meni, ja bih odvozao ovo pre nego Temišvar. Ako gledamo za vožnju motora. Staneš na Srebrno jezero, Golubac - Kladovo. Ja sam klopao uvek u Tekiji kod Joce krofne, kad prolazim tuda.
  3. Ja išao ali kolima, ubi se od dosade. Bilo nam dosadno kući i otišli da vidimo i prenoćili. Ravnica i samo ravnica. Grad simpatičan, obiđe se za par sati i to je to. Ima jedan veći šoping centar i to je to. Po meni promašaj za vožnju motorom.
  4. Da li su ti objasnili kako ide razrada novog skutera kad si ga kupio-preuzeo . To je kinez i trebalo bi ga pravilno razraditi. Ja se sad ne sećam, kad sam imao isto novog Sprint Maxxa 125, kako je to tačno išlo ali se sećam da u početku na ravnom nisam prelazio 50/60km/h. Po meni rano si ga navukao na 90km/h.
  5. Gde si kupio ove čepiće od filca za čišćenje cevi
  6. E zato ja unazad 15tak godina za grad skuterče od 125cc i ne boli me glava. Ja motorom po gradu ako napravim 50km godišnje. Evo sad pazario ženi skuter od 50cc, Sym Symphoni 50s, da se vozika i ne cima mene da je vozim. Polako je sve više skutera po gradu iz praktičnih razloga. Sve je više budala za volanom koji zveraju i bulje u telefone dok voze. Od kad mi je vožnja po gradu postala stres a ne uživanje motor vozim sve manje po gradu.
  7. ZEMZEM

    AliExpress

    Evo ja sad obustavio refundaciju, stigao paket pre 10min. Po praćenju je preuzet 25 januara, pošta. Pre skoro dva meseca Ja digao ruke i pokrenuo refundaciju pre dva dana. Inače imao sam 3-4 uspešne refundacije do sada, nisu me ni jednom odbili. I sve je bilo ispod 10E.
  8. Ja sam ovaj moj platio 19,24E i namenski je za moju kacigu Shoei. Bilo je i za 10tak evrića ali ovaj je delovao OK. Kad stigne, proba a ako ne valja vraćam stari. Inače stari radi posao ali sam ga ja zeznuo ubacivanjem rukavica u kacigu i ima jednu kao ogrebotinu 4-5cm. Nije u vidnom polju ali mi ide na živce pa neka ga kao rezerva ako se kineski pokaže OK.
  9. Moram da nađem onu hemiju i da opeglam moje grane , extra izgleda ispod oklopa
  10. Ja kad sam vozio Dolomite isplanirao sam da vozim radnim danima a vikend odmor. Nisam ni malo pogrešio, gužve niđe. Termin bio od 5 juna. Ubo da se Stelvio otvorio dan ranije .
  11. ZEMZEM

    AliExpress

    Ja sam ovaj kupio, taman staje ispod sedišta + alat + set za krpljenje guma. Testirao ga, ispustio gumu zadnju na nulu i napumpao na 2,9. Baterija izdržala. Nadam se da ga neću koristiti na putu .
  12. I mene vozali za pinlok ne znam koliko beše, naručio na Aliju 18 ili 19E.
  13. Da i ja malo porazmislim o ovome na mojoj Suzani . Isto imam problem kad sam u čizmama knap ima mesta, nema mrdanja nogom. Pogotovo me nervira kad pomerim nogu sa menjača pa treba da vratim. Razmišljao sam i fuzaster malo unazad da pomerim
  14. Ja sam vozio prošle godine, odradili su dosta delova sa novim asfaltom. Puno bolje nego pre 4-5 godina. Meni je OK za vožnju. Jedino deo kad kreneš ka BB da se spustaš je lošiji.
  15. Sva sreća pa me upozoriste ovde na forumu tako da izbegoh zamke pumpadžija po Italiji
  16. De me nađe, mi u nedelju idemo u Slankamen na fiš paprikaš. Prošli vikend bila ćera na klopi al ja se nisam uklopio u tajming, išao na bajadere kod Poštara u Aranđelovac Ženče slavi rođendan pa sa društvom da proslavimo malo
  17. Ja uz ovaj set sa glistama, pored kompresora od el. trotineta, obavezno nosim i 5-6 kapsula sa komprimovanim vazduhom. Hvala bogu nikada zatrebalo do sada. Kupio u Luisu sve komplet + dodatne ampule. Bez toga ne idem na duži put. E zaboravih, pojačao ovaj komplet sa drugim sistemom krpljenja - gumene pečurkice, hvala Sale na poklonu.
  18. Hvala hvala, znam ja te sve puteve jako dobro nego nisam nikad vozio do Divoša pa da proverim da li sam u pravu sa mojim planom. Izvozao sam ja FG, Vrdnik, manastire i sve tu okolo bezbroj puta ali na tu stranu ka jezeru nisam vozio. Ja iz Zemuna idem AP do Beške pa se tu isključim i vozim do starog puta a odatle kud oćeš. Ubi me vožnja kroz Batajnicu i ostala sela tako da ponekad odem i na Inđiju pa starim putem.
  19. E to sam i ja gledao, da skrenem kod Banstola pored Norceva na Iriški Venac - vidikovac Zmajevo pa do Rohalj Baze i levo ka Divošu i klaj klaj do jezera. Nisam bio 100% siguran da je to taj put.
  20. Koji je to Partizanski put, gledam na mapi al ga ne vidim. Ima li na tom jezeru ili u blizini neki dobar restoran da se ruča pa gass dalje.
  21. Meni piše da nema na stanju
  22. Ja od 2019 koristim Silkolene PRO4, do tada Ipone katana dugo pa 5-6 godina 7100. Iskreno ne videh razlike u kvalitetu ali vidim u ceni.
  23. Uspeo da privedem Jecu . Doduše iz drugog puta, prvi put nešto zabagovalo na njihovom sajtu.
  24. Da ukapirao sam, nisam ni ja našao na playstore pa sam je instalirao na komp i na njemu odradio sve što je trebalo. Izgleda da je sinoć bio neki bag na njihovom sajtu jer nisam mogao ništa da odradim, jutros sve iz prve. Evo male pomoći ako nekom zatreba. TomTom-RIDER.pdfTomTom-RIDER.pdf
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja