Jump to content

Moto Zajednica

braca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    102
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu braca

  • Rođendan 19.12.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Cbr1100xx, R1200GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

braca's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

76

Reputacija u zajednici

  1. Ja bih kupio ovaj vizir?
  2. braca

    ISPLATI LI SE ??

    Hondini agregati traju...mozda neko pre tebe nije menjao ulje nikad, mozda je prokuvala iz nekod raloga, moze da bude 100 razloga...
  3. braca

    ISPLATI LI SE ??

    Motor tako da prodas malo mozes da dobijes, probaj da ga stavis u oglase za 800e pa ces da vidis koliko ce da te zovu. Ako se vec odlucis da ga prodas, najbolje da ga raskrcmis u delove...ja sam nedavno kupio far i pedalu kocnice...far 180e, pedala zadnje kocnice 30e
  4. braca

    ISPLATI LI SE ??

    Ako nadjes ovde sa papirima...onda bude legalno...sraf na sraf, ako nadjes stranca, prepakujes sve na tvoj blok, mnogo jeftinije nego da kupis delove...vise se generalna ne radi ni na autu, gde su delovi dostupniji nego za motor.
  5. braca

    ISPLATI LI SE ??

    Najvise se isplati da kupis drugi agregat i "prepakujes".
  6. Napravice kinezi i veci vizir za njega-pa ce ga biti na aliju, samo mi nije jasno kako naprave za japance i pre nego sto izadje model, a od dodatne opreme za kineske motore retko sta ima na aliju.
  7. Eto, kod vecine recenzija...kazu trpi i niske obrtaje :), kolika mu je razrada 1000km? Jedan vikend sa lepim vremenom, dunav tura...taman 800km i posle mozes da ga margas.
  8. Iskustvo nekog ko je kupio motor i koji se sa njim provozao koju stotinu kilometara, a ne od nekoga kome je uvoznik platio da uradi recenziju, takvih sam odgledao i procitao bar 10.
  9. Garancija 4 godine, bez obzira na kilometrazu...znaci ako ga ne poprave u zakonski ogranicenom vremenskom intervalu, daju ti novi ili ti vracaju pare...tako da su obezbedili servis i rezervne delove, valjda
  10. Pregledao sam skoro sve recenzije, i pre nego sto je izasla na srpskom :.Grci su mislim prvi dobili motor i uradili recenziju...voleo bih da cujem iskustvo od nekog naseg brata odavde!
  11. Da li neko moze da podeli svoje iskustvo ako ima sa svt650x, motor sam video u salonu u temerinskoj, brutalno je uradjen.Obicno i benelli i srt700 i srt 800 lice jedni na druge, ovaj motor je nekako poseban.
  12. Jel tebe mozemo da vidimo i po snegu, Cara Lazara-pa kejom?
  13. braca

    Azbestna traka

    Mislim da ce onaj sprej za izduvne grane da resi da ne bude bela :), bar neko vreme...a vezice imate da kupite na dosta mesta:kucajte u pretragu inox vezice...ko se ne snadje, ja cu pokloniti kome treba. Imam 8 kom.
  14. Oktanska vrednost je otpornost na samozapaljenje usled pritiska.Sto veca oktanska vrednost znaci da je benzin otporniji na samozapaljenje...sto veca kompresija-treba veca oktanska vrednost, to znaci da mozes da slobodno sipas i 100oktana ako ti se isplati :)...a sto se tice ulja najbolje je cista sintetika, ja dok sam vozio Mz-sam koristio ulje za motorne testere, husqvarna, bilo je lepo pakovanje...imalo je dozer od 100ml na sebi, u mz je isla mesavina 1:50...a u jawu 2:50.Sinteticko ulje gotovo skroz izgori, ne cadjavi, ne masti svecice i ne zapušuje auspuh.
  15. Čeljusti, tj cilindre gde ulaze klipovi nema potrebe polirati,čisto gubljenje vremena, klipovi kližu po gumicama, i treba biti obazriv sa tim poliranjem klipova, obično klipovi imaju tanak sloj galvanizacije na sebi, koji sluzi protiv oksidacije i tvrdji je od samog materijala od kog je klip napravljen.Poliranjem se taj sloj moze skinuti jer je jako tanak.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja