Jump to content

Moto Zajednica

Gaga MK Kladovo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Gaga MK Kladovo

  • Rođendan 22.10.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kladovo
  • Motocikl
    Honda CBR 600 F4i Sport

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gaga MK Kladovo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Dobrodošao druže!!!

  2. Nadamo se lepom vremenu, u prognozi stoji da će biti lep dan bez padavina!
  3. Sijalice sa 6000k daju svetlost pomalo plavkaste boje i na oko su zaista prelepe, ali za kišne noćne uslove su prilično lošije od 4300k koje daju svetlost čisto bele boje, a koje su inače i fabrički standard za većinu vozila sa xenon farovima. Moja preporuka je 4300k!
  4. Pravi izbor i prava lepotica. Puno lepih kilometara!
  5. A da, zaboravih da kažem da je motor pogodan i za vožnju u zimskim uslovima
  6. Ma imam i tegiće, naravno, samo što je na ovim slikama bez njih jer sam stavljao i neke kineske koji svetle, čisto radi razonode.
  7. Pogledaj Service manual, možeš naći mnoge korisne stvari za svog ljubimca. http://www.manualedereparatie.info/en/download/honda-cbr-600-f4-1999-2000-Service-manual.html
  8. Sredinom 2011. godine prodao sam svoj stari Kawasaki GPX 750 R '87. godište, koji je inače i moj prvi motor i sa kojim sam se slatko i bez ikakvih problema navozao par godina i odmah sutradan kupio Hondu CBR 600 F4i Sport 2002. godište sa pređenih 22.000 km. Pored nešto lošijih guma koje sam kasnije na poklon dobio od drugara i oslabelog španera faznog lanca koji sam svojeručno sredio, motor je zaista bio extra stanju. Iako sam cele noći vozio auto i pola dana proveo na temperaturi oko 40 stepeni mlateći se po tehnikim pregledima, osiguravajućim kućama i policiji kako bih izvadio probne tablice, nimalo mi nije teško palo da tako umoran sednem na motor, pređem 300 km sa samo jednom pauzom i dovezem se kući. A prvi utisci su i više nego očaravajući! Za razliku od GPX-a, CBR-ka je izmišljena za vožnju. Izuzetno lagan motor, lak za obaranje, pun snage na svim obrtajima, a o lepoti da i ne govorim...jednostavno predivan! Iako je Sport verzija, zahvalan je i za duže ture. Napominjem da nisam extreman vozač, ali što se potrošnje tiče mogu reći da mi nikada nije prešao više od 7 l/100 km, ali sam u nekoliko navrata LAGANIM soliranjem prelazio i više od 300 km sa jednim rezervoarom i to bez trošenja rezerve (od 3,5 l). Motor radi i ide savršeno, izuzetno je tih zbog fabričkog auspuha, nemam problema sa elektornikom i potreban je samo redovan servis i slobodno vreme za uživanje.
  9. Srecan rodjendan,sve najbolje...:)

  10. Srecan ti rodjendan mali Brate.

  11. Veliki pozdrav svim ljubiteljima motocikla i motociklista...

    Ja sam Dragan Milenković iz Kladova, predivnog malog mesta na obali Dunava kod Đerdapske klisure.

    Imam 29. godina i član sam moto kluba "Kladovo" koji je osnovan tekuće 2011. godine.

    Trenutno vozim Hondu CBR 600 F4i sport, 2002. godište, a pre nje Kawasaki GPX 750 R, koji je inače i moj prvi...

  12. Veliki pozdrav svim ljubiteljima motocikla i motociklista... Ja sam Dragan Milenković iz Kladova, predivnog malog mesta na obali Dunava kod Đerdapske klisure. Imam 29. godina i član sam moto kluba "Kladovo" koji je osnovan tekuće 2011. godine. Trenutno vozim Hondu CBR 600 F4i sport, 2002. godište, a pre nje Kawasaki GPX 750 R, koji je inače i moj prvi motor. Mada, zaista nemam predrasuda ni prema jednoj marki ili vrsti motora, niti bajkera koji ih voze. P.S. Vidimo se na drumu...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja