Jump to content

Moto Zajednica

radonja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    37
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: radonja

  1. Која је боја кациге?
  2. radonja

    GPS?

    @ Dzigorius А да ли ти је икад профункционисало напајење GPS-а на два точка(типа радило, сад не ради). Иначе, централни контакт треба да је +, а оквир -. Ако си обрнуо упаљач ће шљакати, док електронски уређаји неће... @ lalajko има ли каквих утисако о алигатору, овај кроку. Јеси ли успео да покренеш трек лог, какав је са видљивости на сунцу?
  3. Зови Мату под хитно! Недавно код њега узео/монтирао анаки. Брзина, цена монтажа... све за похвалу и препоруку!!!
  4. Скини поклопац ланчаника, цевасти 8. Кад скинеш вероватно ћеш видети гомилу накупљене масноће са ланца (која је стегнута, али на топлоти почне да се цеди). Уосталом пре тога пипни, ако је масноћа лепљива сигурно је од спреја за ланац...
  5. Уско готово сигурно не. Е сад оно у шта да извинеш мећеш екстремитете, хм, зависи од дужине... Шалим се, најбоље се провозај до Инђије, па испробај! @STOLAR Мислим да поред црне SHARK кациге има и нека фина, шарена женска кацига... е то ако се прода ће падне тепање
  6. Мерачио понуђено пре неки дан уживо. Заиста је све добро и не да вреди тражене евриће... још да се поклопила величина... Иначе ја сам негде 193cm, 90kg, панталоне мало шире(може да се скупи), јакна у грудима супер, ал ногавице и рукави кратки, значи ко је једно 182-187cm и не баш мршав немој пуно да оклева!!! Надам се да ће опис неком бити од помоћи ПС. Ако гледате опрему а газда није кући (жена је ту), не коментаришите цене утепаће га иста!!!
  7. Ј..еш GS, овде се без проблема опружиш за гармина. Врћи се ти овамо ;D
  8. Givi, модуларна(проширива по висини), магнети држе скроз ок, сигурносни каиш око кормана, испоручени и бочни каишеви(заиста нема потребе), узео сам у триону прошле године. Свакако је добро да пробаш уживо како стоји!
  9. radonja

    Prodajem KLE500

    Ауу Стево сад му нико неће хтети моторче ... или да замени седиште. Бане разјасни што пре ситуацију. Шта иде приде???
  10. Ух, сјајно путешествије и екипа!!! Него, ок трава ништа зеленија него код нас, али о фењерима не би речи, јесу црвенији?
  11. Видимо се, овај боцкамо се у суботу 31-ог!!!
  12. Ја сам полагао пре 2 год. код АШ Волан - Житни трг, све је било ок. Имали су неки БТ и либерти. Милан је газда, мислим да је број 063/501-871 распитај се.
  13. Хм, па чини ми се да ово чак и није иста гума у питању ???, осим ако неко дете није из досаде покидало "уздужне брке" између централних крампона...
  14. МИСИЈА ИСПУЊЕНА...јутрос смо оседлали коње, а потом и учинили оно што смо данима прижељкивали (а неки богме добрано припремали). Главу горе, сад нам срце пуно, а и јасно нам је ко је ко. Нема више разлога за љутњу, знамо како да будемо још бољи и упечатљивији!!! Срећни Вам свима Божићни и Новогодишњи празници!
  15. Ајде побратиме кад изведеш замену, пробаш, подели искуства. Задње плочице су ми на издисају, предње замењене (carbone..) ал шкрипуцкају.
  16. Увек. И у на 4 и на 2 точка. Из кола блицање, са два точка блиц, те левом руком горе-доле стављам до знања да се нејављам, већ да успори...
  17. Е марконе сад си ме разочарао Ништа координате, можда човек има GPS
  18. Kawasaki eliminator 125. 4t, nisko težište, prelep za nekog ko nije krupan.
  19. А гарант нема ни музику у виду CD-а на левој страни Шалим се Рогец, пуно лееепих километара (и немој да точкариш као са пакленим). Сад можеш у Гучу да се шепуриш са браћом Словенцима .
  20. Имам Caberg, не претерано дуго, засад је ок. У време кад сам узимао кацигу од Nolanа сам одустао јер је актуелан био N102 (N103 изашао касније). Ако узимаш Nolan само 103, 102 прескочи или скини сенило преко визира. Кад почнеш скупљати муве (уствари чистити) биће ти јасно. Унутрашње цвике су права ствар! Е сад Justissimo ил N103. Хм. Гледао сам на сајму и пробао N103, па и не делује ми да је нешто пуно боља. Не знам можда се варам. Волео би да сам био у прилици пробати је у вожњи, од моје сам очекивао да је мало тиша па да то упоредим. Још да напоменем кацигу сам купио "ovde u predstavnistvu" (да не буде рекламе) у зимско време по цени доста бољој од обе које помињеш. За Nolanа није тад било никаквог попуста. Ипак ако си у прилици пробај обе како ти леже.
  21. Е Марконе сад се све поклопило. Кљун кацига, кљун мотор И драго ми је што си се већ сродио са макином, за разлику од првог кљуна(кацига) који те је мало мучио BMW, Garmin & Canon rules!!! - Бог те мазо све продукти империјалистичких сила :o Још једном честитке
  22. Да, да, све у фазону мојне Марконе код Радуловића, дојди код мене ;D Него Микка, могао би му понудити и који фото топ, не пристаје му више онај Фуџи. Марконе следећа макина мора доћи преко баре, тј. брзиномер у миљама да се не буне сапутници!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja