Jump to content

Moto Zajednica

radonja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    37
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu radonja

  • Rođendan 27.02.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Нови Сад

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

radonja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Која је боја кациге?
  2. radonja

    GPS?

    @ Dzigorius А да ли ти је икад профункционисало напајење GPS-а на два точка(типа радило, сад не ради). Иначе, централни контакт треба да је +, а оквир -. Ако си обрнуо упаљач ће шљакати, док електронски уређаји неће... @ lalajko има ли каквих утисако о алигатору, овај кроку. Јеси ли успео да покренеш трек лог, какав је са видљивости на сунцу?
  3. Зови Мату под хитно! Недавно код њега узео/монтирао анаки. Брзина, цена монтажа... све за похвалу и препоруку!!!
  4. Скини поклопац ланчаника, цевасти 8. Кад скинеш вероватно ћеш видети гомилу накупљене масноће са ланца (која је стегнута, али на топлоти почне да се цеди). Уосталом пре тога пипни, ако је масноћа лепљива сигурно је од спреја за ланац...
  5. Уско готово сигурно не. Е сад оно у шта да извинеш мећеш екстремитете, хм, зависи од дужине... Шалим се, најбоље се провозај до Инђије, па испробај! @STOLAR Мислим да поред црне SHARK кациге има и нека фина, шарена женска кацига... е то ако се прода ће падне тепање
  6. Мерачио понуђено пре неки дан уживо. Заиста је све добро и не да вреди тражене евриће... још да се поклопила величина... Иначе ја сам негде 193cm, 90kg, панталоне мало шире(може да се скупи), јакна у грудима супер, ал ногавице и рукави кратки, значи ко је једно 182-187cm и не баш мршав немој пуно да оклева!!! Надам се да ће опис неком бити од помоћи ПС. Ако гледате опрему а газда није кући (жена је ту), не коментаришите цене утепаће га иста!!!
  7. Ј..еш GS, овде се без проблема опружиш за гармина. Врћи се ти овамо ;D
  8. Givi, модуларна(проширива по висини), магнети држе скроз ок, сигурносни каиш око кормана, испоручени и бочни каишеви(заиста нема потребе), узео сам у триону прошле године. Свакако је добро да пробаш уживо како стоји!
  9. radonja

    Prodajem KLE500

    Ауу Стево сад му нико неће хтети моторче ... или да замени седиште. Бане разјасни што пре ситуацију. Шта иде приде???
  10. Ух, сјајно путешествије и екипа!!! Него, ок трава ништа зеленија него код нас, али о фењерима не би речи, јесу црвенији?
  11. Видимо се, овај боцкамо се у суботу 31-ог!!!
  12. Ја сам полагао пре 2 год. код АШ Волан - Житни трг, све је било ок. Имали су неки БТ и либерти. Милан је газда, мислим да је број 063/501-871 распитај се.
  13. Хм, па чини ми се да ово чак и није иста гума у питању ???, осим ако неко дете није из досаде покидало "уздужне брке" између централних крампона...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja