Jump to content

Moto Zajednica

sikirica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    100
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sikirica

  • Rođendan 09.12.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Moto Selo
  • Motocikl
    Kawasaki en 500,Sachs x road 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

sikirica's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Naravno da na mail nisu odgovorili,a kada sam zvao rekli su mi da taj model kacige vise nemaju,pa samim tim ni vizir necu naci nigde. Sada mi preostaje samo da se nadam da mozda neko ipak zna gde mogu da potrazim ovaj vizir.
  2. Upravo sam im poslao mail,a sutra cu ih zvati telefonom.Hvala na brzim odgovorima. :zdravo:
  3. Zna li neko gde bih mogao da kupim vizir za Lazer kacigu fiber-pro thunder.Ne mogu da nadjem da iko ovde kod nas prodaje bilo sta sem hjc i airoh kaciga.Kaciga mi je nova,ali se desio peh sa vizirom....
  4. Skinuo sam deklove i vodenu pumpu radi poliranja i sada mi trebaju dihtunzi.Zna li ko gde mogu da kupim. Neke bi i napravio ,ali za one vodene pumpe nisam bas siguran.
  5. Slobodno se mozete obratiti Bokilicu za pomoc.Verovatno najaci lik ovde.Uputio me je na pravo mesto i jako brzo resili problem.
  6. Kupujem kocioni disk za Suzuki GS 450 1987. god.
  7. Drugar ima Suzuki GS 450 1987.god.,i sada mora da menja disk ,ali ne moze da nadje nigde da ga kupi.Ako neko zna gde bi mogao da trazi (moze i polovan),da mu ne propadne i ova sezona,ovaj put zbog diska. Dimenzije diska su: spolnji precnik 276 mm unutrasnji precnik 56 mm minimalna debljina 4,5 mm ima 6 rupa za kacenje promera 8,5 mm
  8. Sve pohvale za auto skolu u Pazovi.Evo moja supruga danas zavrsi i testove i voznju.Ljudi u RAK u su vise nego ljubazni bili sve vreme dok je vozala L tablicu i ja sam bio prijatno iznenadjen njihovim prilazom,jer sam ja imao sasvim drugacije iskustvo sa drugom auto skolom. Sada supruga dobija dozvolu,a ja gubim suvozaca
  9. Pa ima.Evo ja ga uzeo za suprugu,a sada ne silazim sa njega.Lakse mi brate da ga izguram iz dvorista.A vozi se ko bicikl.Jos ga razradjujemo i trosi 2,6l. Doduse,morao sam da mu predihtujem zaptivku na desnom deklu i napravio sam drzac nazad za suvozaca. Za sada smo zadovoljni.
  10. Naravno da je kriv.I naravno da je pao.Pitao sam onako,jer mi je bilo cudno sto mi se ucinilo kao da se pandur pravda nesto.A mozda zato sto je video kako je ovaj prosao,a samo zbog neregistrovanog motora. Nisam ovde pisao o samom padu zato sto me je on zamolio da ne pisem nista.Valjda je svestan kakvu je glupost napravio i koliko je dobro na kraju prosao,samo eto da spomenem da je sa 180 km usao u krivinu u sred naselja i nije uspeo da se iscupa,pa je popio i kanal i cupriju i travu i banderu.Od motora samo ostao agregat honde cbr 600f,ali na srecu on je prosao samo sa oguljotinama po telu.Kaciga na pola.Stavicu sliku,cisto da vidi svako ko bi mozda pomislio da krene u beg marsovcima. Svakako bi bolje bilo da je krenuo da prodje pored njih mozda ga ne bi ni zaustavljali,a i da su ga zaustavili mozda bi se dogovorio nesto,a i da su mu pisali sve i tih 15 hiljada.
  11. Preterano visoka kazna za neregistrovano vozilo.Mogu to da kazem,jer redovno registrujem i automobile i motor,ali ipak,ovo je previse. E,da,zna li neko da li policija sme da juri motoristu u naseljenom mestu.Pitam ovo jer pre par dana zamalo da pogine prijatelj bezeci od dva marsovca zato sto mu je istekla registracija.Pandur je posle tvrdio da ga nije jurio,ali gomila svedoka je tu. Naravno da je prijatelj sada skontao kakvu je glupost napravio,valjda od udarca glavom o banderu,ali,sta je tu je.Sada ga ceka sigurna kazna za neregisrovan motor,pa za ugrozavanje bezbednosti saobracaja,a mozda i nesto jos gore.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja