Jump to content

Moto Zajednica

nitron

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nitron

  • Rođendan 07.12.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    Priroda, motocikizam, trčanje, teretana, vožnja biciklom
  • Motocikl
    nema

nitron's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. E neka ga je i ovaj opleo po Croatiji. Skidam mu kapu ( i rukavice) ipak je rekor oborio zimi. Svaka čast majstore. Srce mi skiči od sreće. Jedino mi žao zbog te kazne, al rekor je rekord.
  2. Dobra pila, samo je cjena malo još velika
  3. Kako te služi Kawa 250 ? Jel to sportski motocikl ? Pozdrav

  4. Meni se to desilo pre par godina da sretnem tipa kako izlazi gore na Venac iza prve krivine, doduše bio sam u autu i srećom u desnoj traci, a i on se držao "propisa" i vozio desnom trakom. Za neverovati.
  5. Skidam kapu vozaču, e neka ga je opleo kroz Croatiu, evo sve mi srce igra. Žao mi samo što su ga ćapili.
  6. nitron

    Tomos CTX 80

    [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] 1990 [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] 4 godine [b]3. Šta mi se dopada:[/b] Poprilično startan motor za svoju kubikažu i 5 ili 6 KS. Može da savladava poprilično velike uspone van puteva iako mu namena nije za puno vožnje po terenskim putevima . Lak motocikl za vožnju, male mase, ne zamara tokom malo dužih relacija. Može da dostigne oko 95 km/h što je i više nego dovoljno za ovakav model. [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] Zaštita od vetra, zaštita prednjeg kočionog diska plastičnim deloviima, zaštita za ruke od vetra plastičnim delovima, po meni suvišan donji deo zadnjeg blatobrana. Potrebno je malo više snage agregata. [b]5. Moj utisak:[/b] Sasvim dobar motor za uživanje na asfaltnom putu i terenskim putevima
  7. Tu na tom području su motociklisti najranjiviji, posebo što vozači automobila ne gledaju puno u retrovizor prilikom prestrojavanja.
  8. Na tom područu motociklisti grubo krše pravila, okrećući se polukružno pred tunelom i vraćajući se nazad, kao i igranjem V. Rossija tako što se sjure iz S.Kamenice sa sporednog priključka na glavni put, u maniru moto GP naginjanja motora. Da ne govorim o preticanju automobila sa svih mogućih strana. Mislim da je bolje za njih da više povedu računa kako voze, ipak to nije pista u Grobniku ili na Beranovcu pa opleti kako znaš.
  9. Jesi uspeo da prodaš motor?
  10. Razgledam sajt

    1. mozart junior

      mozart junior

      samo napred ako treba pomoc tu sam.pozdrav

    2. nitron

      nitron

      Hvala, sajt je super !

    3. mozart junior
  11. Zovem se Saša, imam 37 godina, živim u Novom Sadu, trenutno ne vozim ni jedan motor, ali nadam se nekom GSX-u ili Apriliji.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja