Jump to content

Moto Zajednica

mungos55

Članovi
  • Broj tema i poruka

    55
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mungos55

  • Rođendan 23.09.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki GSXR 750

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mungos55's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Vrlo rado bih se prijavio i uplatio ali evo dva dana vec, kad god se ulogujem dobijem ovo: Your access to this site has been temporarily limited by the site owner... Probao sa vise pretrazivaca, vise razlicitih uredjaja i ne vredi.
  2. Motor prodat kolegi Mind Resetting i seli se nazad u Novi Sad. Kolege, vidimo se na drumu
  3. Kolege, napustam i ja sektu. Motor je na prodaju. Nisam siguran da li je ovo po pravilu foruma ali ako imate nekoga kome treba ovakav primerak javite se. Pre bi ga dao nekome odavde nego totalnom strancu. Dekonzerviran, sklopljen i prva registracija 20.10.2011. Garaziran, vise nego odrzavan, ulje i filter ulja menjani na 2000km, lanac ciscen svakih 500km, podmazivan svakih 200km sa Motul Off Road sprejem, nakon razrade vozen iskljucivo na Motul 300V 15-50 ulju, merac temperature ulja, zamenjeno ulje u stapovima sa Motul Factory Line 100% Syntethic uljem, zamenjeno kociono ulje sa Motul RBF660 Racing uljem, prednje kocnice Carbone Lorraine sinter, gume Continental ContiTwist SM Sport, NGK Iridium svecica, bi-ksenon, alarm, originalni nosac kofera sa Kappa repnim koferom, prohromski otvoreni izduv, prepravljen rep, led migavci i zadnji stender. Uz motor ide fabricki izduv, nove fabricke gume i fabricki rep. Plocice, gume, lanac i lancanici traju minimum jos jednu sezonu. Iskljucivo vozen on-road i dobrim delom na otvorenom putu. Garantovano najodrzavaniji primerak ovog motora. Apsolutno bez ikakvog ulaganja. PM za detalje
  4. Budi slobodan! Mada ce te vulkanizer malo psovati u sebi...dok zavuce unutrasnju...hahaha. U suprotnom, ako zelis bas 110 i kvalitatnu gumu spremi jedno 70ak+ eura za kom tj. jedno 170-220 eura za komplet. Ovako za ne punih 100 imas komplet vise nego korektih guma za nase motorce.
  5. Ja sam menjao da bi izbacio onu kinesku zabokrecinu. Ide 330ml medium ulje ili ti 10W. Za semeringe ti ne mogu pomoci posto su moji bili novi. Tako da ako ne curi ulje iz stapova ne diraj ih. Ja sam sipao po manualu medium ulje 10W (Motul Fork Oil Factory Line Medium 10W 100% Synthetic) i razlika je bila vise nego ocigledna. Stapovi mnogo lepse potanjaju, daje mnogo lep feedback i nisam primetio da menja ponasanje usled grejanja. Ali sledeci put cu sipati 15W (medium hard) jer ipak mislim da bi stapovi trebalo da budu za nijansu tvrdji (o SM verziji pricam)...cisto moje misljenje.
  6. Radi mu sta ti je volja...sakri ga, izgradi ga, zapusi ga. Nemas potrebe da diras karb ako radi kao sto je radio.
  7. Ako nekoga interesuju fabricke gume za supermoto neka se javi na PM. Presle 2000km, DOT je kraj 2008.godine (4208)
  8. Ukucas lepo u Pretraga... (forumi) rec plocice i drugi post u rezultatima ce biti odgovor na tvoje pitanje.
  9. @Zorge Kod mene to nije bio slicaj. Bio je 'clean cut'. Nista nije bilo unutra. @bmilojkovic Moze da se sece samo na jednom mestu (linija 1) bas kao sto je na slici. U tom slucaju bi moralo da se raskopa sace sto je relativno lako za uraditi. Ali ostaje cevka u kojoj je bilo sace koju je po meni nemoguce izvaditi bez reza po liniji dva. U principu nije neophodno vaditi tu cevku ali bez nje izduvni gasovi pre stizu u lonac i ravnomernije (iz cevi se sire kako se siri i lonac). Gde je jedan var tu je i drugi...taman se usput popravi i fabrika.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja