Jump to content

Moto Zajednica

DUKATI_SM

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DUKATI_SM's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Dobrodosla!mislim da ne treba da te doticu takve price ali bi bilo najbolje da kupis neki motorcic pa da mi pravis drustvo jer nas ima jako malo! ;D
  2. Ma kakvi crni evropski trendovi , kod nas se priznaje samo plastika Konkretno u Krusevcu 95% motora su plastikaneri , ko vozi bilo sta drugo (naked,custom,enduro...) gledaju ga sa podozrenjem ... ;D Zato se danas najvise sa plastikanera gine i pada!
  3. od aprila meseca presla sam oko 15 000 km,ne recunajuci mesec dana jer mi je sajla od kilometar sata pukla pa sam zamenila.naj duza relacija Hrvatska.!
  4. Cao koleginice!neces verovati danas sam te spominjala u planovima za Kastel 12 dana na godinu! ;D
  5. Malo sam zakasnila sa odgovorom na ovo pitanje ali sam se skoro i pridruzila sajtu.UF padovi, udesi! tori je moj prvi motor bio sa kojim nisam imala nista slicno ali kada sam dobila CAGIVU 50cm u toku prvih mesec dana sam tri puta pala svojom greskom naravno,vozila sam je 6 god. i imala 14 P A D O V A,odnosno sobstvenih gresaka koje sam zapamtila.nakon perida koji je trajao 5 meseci bez pada imala sam 4 U D E S A . prvi udes kada me je devojka na semaforu udarila autom ,zapricana skretala i naravno nije me videla.Malo ugrozeno lice sam imala,zbog male kacigice koja je spala pri padu i naravno kolena,laktovi itd.da ne davim detaljima.Drugi udes sam dozivela prilikom izletanja jednog dede koji je vozio nocu neosvetljen APN.Treci isto semafor kada je taksista lose procenio moju brzinu i skrecuci ispred mene zakocio mi na sred puta,(situacija ni levo ni desno nego preko haube).Cetvri udes se desio na glavnom putu na kom sam se kretala da bi zena u autu iz sporedne ulice izletela ispred mene negledajuci!toliko put osetila asfal ali ostali su mali oziljci,sreca nikakvih povreda velikih.bogami ducati me slizi mnogo bolje nego 50 ccm
  6. Ova diskusija o krivinama je definitivno bila potrebna,jer ipak mislim da nema coveka doji se nije susreo sa strahom i priblizavanju suprotne trake!Naravno da sam i ja to dozivela ali malo izrazajniji strah sam osetila kada sam iza Dekija vozila skoro do Sarajeva(tacnije Han Pjeska)kada smo isli da stavljamo pokojnom Ducanu plocu ,prelep asfalt me je mnogo opustio da sam naisla da veoma nepreglednu krivinu,naravno lakat,2 nize,veliko obaranje me je iscupalo u poslednjem momentu.potpuno se slazem sa vecinom komentara vasih i primera ali ipak jurcati nepoznatim putevima i nije pametno,to mi je pouka!
  7. Vrlo lagan i ekstra povozan motor,dok nisam kupila nisam verovala ,mada je moj 97 god ali se ne razlikuje puno od 2,3 god. novijih monstera! jako sam zadovoljna voznjama u toku godine i kilometara predjenim sa njim, i verujte mi potrosnja goriva je minimalna!
  8. kaze da nece da zuri posto je na djeti ali uskoro vas ocekujemo na nase sremacko prase!bice obavestenje ;D
  9. Veoma jedinstvena linija ovog motora je vecinu odusevila.mislim da obozavaocima ovakvih masina nece biti zao da kesiraju ovakav motor,ipak vredi!
  10. hvala kolega na podrsci,ipak mi je to trebalo jer sam nova na sajtu!
  11. Koliko radosti je u njemu bilo toliko mu je i adrenalina kroz krv proteklo!DOK MI BUDEMO ZIVELI I ON CE ZIVETI U NAMA!(candy)
  12. jbg dok sam se snasla bila su velika! nadam se da je sad bolje
  13. ;D jedva sam se usemila da budem na forumu.priznajem bas sam seljak za to a tata krki hrce ujutru cu mu preneti pozdrav!
  14. CLAN SAM MOTO KLUBA SREM(NASLEDNICA KRKIJA;) ). VOZIM DUCATI MONSTERA.ZENSKO SAAAAAM!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja