Jump to content

Moto Zajednica

AndjeoPakla

Članovi
  • Broj tema i poruka

    407
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu AndjeoPakla

  • Rođendan 10.04.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Petrovac na Mlavi
  • Motocikl
    CBR 900RR

Poslednji posetioci profila

8304 profile views

AndjeoPakla's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

3,1k

Reputacija u zajednici

  1. Dobrodošao Đole, i srećno sa polaganjem i izborom dvotočkaša! Pozdrav iz komšijskog Petrovca na Mlavi
  2. Kakva je ponuda van ovlašćenog servisa, ima li nečeg u Louis-u ili drugim prodavnicama delova?
  3. To je taj isti prodavac. Slika koju sam okacio je sa drugog oglasa, ICON DS. On ima 5 baterija (60V), veci domet, vece sediste, hidraulicnu viljusku, livene tockove, max. brzina 45kmh. To je kao neki top model od ponudjenih. Razgovarao sam sa covekom, sve mi je detaljno objasnio i u vezi servisa i reklamacija, dobija se fiskalni racun. Preferira slanje autobusima jer preko kurirskih sluzbi ne moze da garantuje za ostecenja. Korektna prica. Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
  4. Ima li ko ovo ili ovako nešto slično? Deda navalio da kupi ovo za vozikanje po selu. Ima Tomos automatik ali su ga neki majstori budžili i stalno nešto zeza pa neće da ulaže i da se bakće više sa tim. A i hteo bi da udari đir do prodavnice sa novom makinom, iako je 1941. godište Pogledao sam u lokalnoj moto prodavnici, zapravo ne znam ni šta da gledam. Točak je 17, što je dobro i za broj je veći u odnosu na Tomosa. Baterija će mu svakako raditi posao, preko 10km dnevno neće sigurno prelaziti. Cena 550e. Ovo se u stvari vodi kao elektro bicikl pa nije potrebna nikakva registracija ili slično. Model koji sam video je 48V (4 baterije 12V 10Ah) i max brzina je 25km/h, mada sam na KP video i verziju 60V (5 baterija) koja ima veću autonomiju i brzinu 45km/h, za 30e svega veću cenu (+dostava kurirškom službom, Subotica je u pitanju). Deluje mi korektno za navedenu svrhu, ali čisto da pitam je l ima pozitvnih/negativnih iskustava, neka kosla i slično
  5. Pozdrav Aleksandre. Vidim da si na forumu registrovan još 2016. godine, pretpostavljam da je ovo sada novi motor-novi početak kako god, nek je sa srećom!
  6. Od kako sam jednom probao pre Salomon SpeedCross gtx pre 7-8 godina raspametio sam se, toliko mi odgovaraju da ne mogu da opišem. Mada su one više teren, ali nije mi bitno, udobnost na prvom mestu. Bile su mi na nogama i po 24h kada sam bio na nekim terenima na poslu, ni najmanju nelagodnost nisam osetio. Mnogo su tople, zimsku obuću sam izbacio totalno iz upotrebe. Šurak je imao 3-4 modela Terrex-a i pre jedno pola godina uzme Salomon (valjda X Ultra gtx, ili neki sličan). Raspametio se. Pre jedno 4 godine kupim i njihove pliće čizme neplanirano jer su bile preko van sezone na nekom baš dobrom popustu, ali nisam ih još ni jednom obuo... Svakako treba loviti kad su sniženja, malo su jači sa cenama kod nas. Obratiti pažnju i na to da imaju (ne znam da li za sve modele) dve verzije kalupa za jednu veličinu, za standardno i za šire stopalo.
  7. Ulje je proizvedeno 30.6.2023. a filteri su iz aprila (uzeo dva komada). Na žalost, napravio samo dve instant vožnje, 2-3km odmah nakon zamene ulja i pranja lanca (da prosušim pre podmazivanja), a druga vožnja je bila jedno 5km do garaže u selu gde mi motor stoji preko zime. Na osnovu tok kratkog iskustva mogu da kažem da mi je menjač bio mekši u tom hladnom režimu, a sam rad motora je bio normalan, kao i uvek inače. Nisam stigao ni lepo da zagrejem mašinu da bih video kako je u tom režimu, tako da će to sačekati malo lepše vreme. U odnosu na Motul 5100 15w50 koji sam do sada koristio, ovo ulje mi deluje ređe na sipanju u agregat, i primetio sam da što se tiče mirisa skoro da ga nema, dok Motul ima baš neki prefinjen miris (ako je to uopšte neko merilo i ima neki značaj).
  8. Uh, kakav autić! Komšika ima isti ovakav, vozi ga baš dugo. Nesalomiv. Hiljadu puta sam uživao u zvuku tog malog motora, to toliko skladno i prefinjeno radi da je simfonija za uši. Žena ima 60-ak godina, vozi ga kao formulu
  9. Pozdrav Davide, dobro nam došao!
  10. Ja sam 190cm/83kg, meni je ok veličina. Ne sviđa mi se što mi je malo šira oko stomaka, to je i jedini razlog što mi ne odgovara (šta ću kad nemam još uvek stomak a nisam navikao na šire stvari). Može naravno i za dosta niže, naročito ko ima veća leđa/ramena. I po pitanju rukava je dosta fleksibilno, ima one steznike na krajevima pa i tu može da se toleriše dužina. Iskreno, baš mi je krivo što se ne osećam udobno u njoj i što je prosleđujem, jer je stvarno ok jakna i ima dobre ocene.
  11. Na prodaju jakna MA1 poznatija kao spitfire iliti fajerka, proizvođač Brandit, Nemačka. Boja je maslina zelena, drugo lice je standardno narandžaste boje. Veličina je L, dimenzije nisam merio, staviću ispod tabelu proizvođača, pa ako nekome treba preciznija mera neka se javi. Jakna je nova sa etiketom, nije ni jedan jedini put obučena, samo sam je probao i utvrdio da mi ne odgovara. Poručio sam na slepo vodeći se dimenzijama i to je sve ok, ali mi jednostavno ne stoji ovaj model. Orijentacije radi, visok sam 190cm, mada ovakve jakne su fleksibilne što se tiče veličina. Jaknu mi je drugar kupio par meseci na Amazonu, pa je zbog toga nisam mogao vratiti. Iste takve se prodaju u Military shopu po ceni od 8900rsd, ali imaju samo neke manje popularne boje već duže vreme. Inače je jako kvalitetna i mnogo toplija nego što deluje. Cena je 50e. Može slanje brzom poštom, ili eventualno lično preuzimanje kako se dogovorimo i organizujemo. Evo linka sa Military shopa gde ima detaljan opis i tabela sa veličinama: Zelena fajerka MA1 Brandit pilot jakna - MILITARY SHOP WWW.MILITARYSHOP.RS Zelena fajerka MA1 Brandit pilot jakna - jakna veoma popularnog i urbanog izgleda. Veoma topla, napravljena od najizdržljivijeg najlona. A evo i kako izgleda:
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja