Jump to content

Moto Zajednica

Gora-munja

Članovi
 • Broj tema i poruka

  251
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

291 Excelent

1 Pratilac

O članu Gora-munja

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Žena
 • Lokacija
  Mladenovac
 • Motocikl
  Balansero

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Gora-munja

  МЛАДЕНОВЧАНИ У НОВОЈ АКЦИЈИ

  Комша опет нема простора за слике.
 2. Gora-munja

  МЛАДЕНОВАЧКИ ДЕДА МРАЗЕВИ

  Младеновачке бајкерке и бајкери, обучени у одела деда Мраза и Мразица, у суботу 22.12.2018. године су посетили Центар за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у свом граду, где су деци и корисницима ове установе поделили 40 новогодишњих пакетића а устонови непходни клима уређај, купљено од средстава које су 70 људи великог срца прикупили искључиво међу собом. Под слоганом "И МИ СМО ДЕО ГРАДА", најпре су 40 одважних организовали дефиле на моторима, уз сарадњу са ПС Младеновац, а затим се упутили ка установи где су их са нестрпљењем раширених руку дочекала деца, родитељи, запослени, пријатељи установе и грађани. -Према речима руководиоца дневног боравка-Снежане Живановић "Ово је већ трећа година за редом како су нам приуштили велику радост,љубав и пажњу , показали да су и деца и они део града и показали пут ка њиховим срцима, зато су на поклон и добили наше велико срце. Догађај, који је по речима најстаријег међу њима, Драган-а Илића-Комше већ прерастао у традиционалну манифестацију,ове године појачану делегацијом из Словеније, су пропратиле и медијске куће, тако да је у Новостима осванула слика наше суграђанке Саре Илић (уз ударну вест БЈБ Заједнице) са великим срцем даром раздрагане деце.
 3. И ове године Младеновачки бајкери организују 22.12.2018. доделу пакетића деци ометеној у развоју у свом граду. Нажалост поклапа се са датум манифестације у Београду. Том приликом ће, поред пакетића за децу, као и сваке године бити уручена и преко потребна бела техника. Исто као и манифестација у Београду, девојке и момци сами прикупљају новац из личних средстава без помоћи спонзора. Током целе године, не само овом приликом, Младеновачки бајкери су континуирано присутни у овој институцији чије је заједничко гесло"И МИ СМО ДЕО ГРАДА" * Има и мало слика од прошле године.
 4. Gora-munja

  >>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

  Општина Младеновац редовно обележава овај догађај полагањем венаца у време одржавања битке (ми смо мало поранили).
 5. Gora-munja

  >>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

  Још једна епизода се одиграла прошлог викенда. Уместо уобичајеног одласка до НС одабрали смо Банатску верзију. Јесен је показала своје боје, људи које смо сретали такође и једном речју пријало је. Комша је упознао реномирану ликову уметницу са којом смо поделили сто у Шахерезади, требало је испоручити поздраве из Словачке са јунске турнеје, али је нећемо приказати из разумљвих разлога. Мало смо се подсетили сарадње са "Мануал"-ом и осетили чаролију дневног НС-ада.
 6. Gora-munja

  Hidroelektrana Vucje 2018

  Jeste, ali tamo gde bi Mile ili gde su drugi bili nema baš tako često pumpi ...
 7. Gora-munja

  ~ KoRjeNJe ~ tRi gORe ~

  Локица у доброј мери подсећа на мене. Идеалан балансеро, још бољи фото-мајстор и све то у покрету посебно у кривинама. Лепо написано и још боље одсликано.
 8. Gora-munja

  >>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

  Ма пустила сам га мало да се издува, али да сам знала за дивљање које су ми испричали по повратку, тешко да би добио аусвајс
 9. Gora-munja

  Nešto između

  Maki Maki, svaka ti čast. Uvek pravi izbor i uvek prekrasno dočaravanje tvojih avantura. Lirski i poetično, sjajno. p.s. Komša stalno čita sve što napišeš i ne krije zadovoljstvo,malo si mu inspiracija.
 10. Gora-munja

  Hidroelektrana Vucje 2018

  Хидроцентрала је у функцији и производи струју и даље. Ово што видите у стенама је речица из које се напаја, а део иде слободним током и прави корита где је милина купати се и пентрати.
 11. Gora-munja

  Hidroelektrana Vucje 2018

  И као по правилу, ја морам да документујем
 12. Gora-munja

  >>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

  Опет мора балансеро да се укључи и поставља слике
 13. Gora-munja

  >>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

  Па да, ајд'сад ти балансеро постављај слике. Млого се опустио и апарат ми препустио, а боље ја то радим иначе.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja