Jump to content

Moto Zajednica

zorro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

zorro's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Godiste: kraj 2007 (prvi vlasnik) Boja: Crna http://www.scooter-infos.com/model_pics/843/main_Keeway-Matrix-125.jpg kao sa slike Presao: 120km Daljinsko paljenje i Alarm Cena: 1050€ Kontakt e-mail: Zoran1981@live.it Scooter je nov takoreci ne razradjen sto se tice stanja, za svo ovo vreme koristen jedva 20 dana. Ima na sebi jos uvek zastitne folije i najlon preko sedista fabricki. Nema nikakvih ogrebotina ili bilo kakvih deformacija. Scooter se nalazi u okolini Beograda. Za sva pitanja i informacije pisite mail.
  2. Ko je bio onaj sa masinom od freze? Sve sam u zivotu video, ali onakvu budzevinu prvi put. Ajde ako neko zna naterajte ga da postuje slike ovde negde.
  3. zorro

    BMW 650 GS?

    Za kvalitet nema sta da brines, neznam samo dal si mislio polovan ili nov. Polovni su na ceni, koliko sam ja primetio. Bilo je reci o ovom motoru ranije...ali na zalost i tugu zbog komentara kao sto su ovi prethodni sve te teme su ili izbrisane ili zakljucane. Svaka tema gde se pomene bmw prodje isto...bruka.
  4. Auto ga najverovatnije nije video, meni se to desavalo nekoliko puta(bez padova) ..zato uvek maksimalno desno i duga svetla po danu pa cak i nocu po gradu samo koliko da pokazes da si tu. I naravno postuj ogranicenja i nema da brines. U ostalom zna se da postoje 2 vrste motorciklista, a to su onli koji su pali i oni koji ce tek da padnu..pa dok se sam ne uzigas neces da se opametis.. Znam da bi bilo idealno da se svi mogu nauciti na greskama drugih ali ipak je to neko pravilo da se svako sam uci na svojim greskama. Po ostecenjima koje si ti opisao ne verujem da se kretao propisno hehe ne pricamo o kutiji sibica da se tako lako razvali do pola..a za preletanje auta ti treba barem oko 70+kmh..Nadam se da ce se tvoj prijatelj brzo oporaviti.
  5. Ne mogu da verujem..6 meseci cekanja..u jeeeee, pa nek je BMW koliko hoces nebih ga cekao 6 meseci nikad! Dok ti stigne ima da prodje serija..to nema nigde. Pitam se samo ko ti posle radi servis i odrzavanje..cekas po mesec dana original delove ??? katastrofa.
  6. Nedo ti bog da ti se nesto desi dok putujes u srbiji..nema podrske uopste, a ko ce da ceka delove 3 meseca..uopste nisam znao da nema nikakave podrske. Dobro je da se zna. Neko je rekao da "nedaj boze kupis yamahu u italiji" hehe ja sam tu yamahu cekao samo 2 dana dok je sklope, a stize direktno iz Japana.
  7. Imas gore broj telefona pa zovi tog lika, ja sam samo pustio link za prodavnicu, koja je inace najveca u evropi. Bilo bi ipak najbolje da sam dodjes ili da posaljes nekog koga znas tamo da vidi to sto hoces da kupis..fotografija zna da slaze.Treba da se vidi simetrija, stanje masine(nesme da ima ni kap ulja na sebi ili na zemlji, stanje guma i diskova(po cemu mozes da zakljucis koliko i kako je koriscen motor) Na primer ako su gume istosene najvise po sredini znaci da je vozen normalno sto je i pozitivno, ako su po rubovima bezi od toga sto dalje! To znaci da je vozen sportski i uz to ide veliki rizik za stanje celokupnog vozila i obavezno trazi sve racune, papire i servisnu knjizicu na videlo, bez toga se polovan motor ne kupuje. Pusti one price honda nema knjizice itd, svi moraju da imaju servisne knjizice, bez svih tih servisnih racuna gde mozes da vidis kad je i sta je radjeno sa masinom i kupujes macku u dzaku. Svaki model mora na odredjeni broj kilometara da ide na servis i povremeno odrzavanje pojedinacnih delova i dali je bilo kvarova itd (posto znam da toga u srbiji nema) ti se malo raspitaj, nije tesko. Kad sve to sagledas u uporedis sa kilometrima koje ima moze lako da se posumlja da je kilometraza skidana (na zalost i toga ima). Ja sam ti naveo samo nekoliko primera ima mnogo nacina da se pregleda motor, jedno najvaznije ti je da nikad, ali nikad ne kupijes motor pre nego sto ga ne startujes na hladno i naravno ako ti dozvole da ga probas. Tada mozes da prepoznas najbolje stanje masine. Ima tu dosta toga da se gleda oko polovnog motora, lako je da das pare...Srecno
  8. Ovo je jeftinije nego u italiji, ali skuplje nego u austriji
  9. Jeste, al kad odes tamo prijatno se iznenadis . Kod njega nema fiksne cene cak ni za novo..Kako? Jebemliga, moze se iscenka bilo sta..A sad prodaju kraj serije za po 3k eura manje nego sto je bilo. Znaci sto je bilo 9 sad je 6, al neznam dal jos uvek ima ili je rasprodao..Znam da su se prve nedelje nagomilavali chesi, rumuni i bugari..nisi mogo da dodjes na red. ;D
  10. I nema kvacilo..mislim najnoviji model sa automatskim kvacilom, i nova kosta vise nego bmw r1200rt nov..sve u svemu ako hoces fjr, pogledaj malo kawasaki gtr1400 prijatno ces se iznenaditi a jos ces da ustedis malo para..naravno i jedan i drugi zahtevaju iskustvo. Nemoj da te neko laze da je jednostavno voziti 1000xx nebitno o kojoj marki ili modelu je rec. Ako nisi proveo par godina na nekoj 650-700cc nemoj ni da pomisljas da uzimas 1000xx..to ti je moj savet
  11. mislio sam na to da ako uvezes motor 2006-2007 uopste ti se ne isplati..za te pare sto ces da platis vozilo i takse i poreze mozes nov da kupis..a sta mislis ko ce onda da puni dzepove? a sto se tice kube ta scena nije uopste daleko ako ovako nastave. Jeste narod nema pare...pa opet od nekud izmile bmw-i mercedesi audi-i .. ;D raznorazne hayabuse, r1 i gtr/zzr1400..itd
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja