Jump to content

Moto Zajednica

crni16

Članovi
  • Broj tema i poruka

    367
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu crni16

  • Rođendan 16.03.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šabac - Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha YZF 600 r Thundercat

crni16's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Odličan motor, moj prvi veći motor a i dalje ga vozim. Stabilan u krivinama, relativno jeftin za održavanje. Na putu troši oko 5 litara (relativno normalne vožnje), u gradu nešto malo više. Mana mu je što je malo teži, kao što je neko od kolega rekao i u gradu ga nije baš lako voziti zbog stani kreni vožnje i provlačenja između prepreka, ali ja zato za putovanja kao stvoren. Išao par puta do Grčke, Crne Gore, Mađarske, sa suvozačicom i pod punim teretom, bez ikakvih problema. Ako te nešto još interesuje, pitaj slobodno.
  2. Sve pohvale za Sašu i servis, brzo, kvalitetno i korektno. Sada znam gde ću servisirati motor.
  3. Whts uppp

    1. Andreja

      Andreja

      Wassuuuuuuuuuuuuuuup :D

    2. Djokic

      Djokic

      Wazaaappppp???!!!!

       

  4. Yamaha YZF 600 T-cat, 2000 godište troši izmedju 5 i 6 kako god je vozio
  5. Zato u NSu sam video kaznu za parkiranje zakacenu na jednom skuteru koji je stajao na parking mestu. E sad ne znam da li je taj kontrolor izgubio posao ili nije ali kazne je bila napisana , tako da nam je parking servis cirkus, odnosno svaki gradi vodi svoju politiku.
  6. crni16

    Thundercat

    NE PRODAJI lutku
  7. Jes' Šabac! Kada sam trazio sliku ova je bila najbolja. Ma nije Sabac. Mislim ipak znam okolone zgrade u svom rodnom gradu ;D . Inace jako lici na sabacki kruzni tok. A sto se tice kruznog toka ja svakako dam migavac kad izlazim iz njega a nikako kad ulazim, mislim koji ce mi migavac kad svakako tamo moram da idem Edit: Jest Šabac, kad malo bolje pogledam , svakako na našem kružnom toku se ne zna ko pije a ko plaća.
  8. Moj izbor AGV K4, mnogo dobra kaciga
  9. Relacija Sabac Novi Sad, temperatura oko 3 stepena i letnje rukavice nikako ne idu zajedno. Nikad duza voznja od sat vremena . Jos sedam dana i sezona je zvanico zatvorena za mene. Hladno je u pm
  10. Interesantno je to, da sam se ja vracao iz NS kad se ekipa BJB vracala sa Mackovog kamena ka NSu, BGu, bilo je oko 30 tak motora sa kojima sam se mimoisao, velika vecina je svirala, blicala i mahala, ja sam ih sve odpozdravio i osecao sam se nekako ispunjeno. Inace, ,javljam se svima i uvek a vecina njih me odpozdravi na put,u tako da je kultura sa te strane ok i po tome se prepoznaju pravi bajkeri.
  11. Dragi moj kolega, da sam imao 4 safa i srafciger imao bih i tablicu namontiranu tamo gde joj je mesto a ne u rancu. Ali ipak, pored punog grada kojekakvih motorista ipak sam imao kacigu na glavi, sveze registrovan motor i kretao sam se propisno i vozio normalno
  12. Shvatam ja sta hoces da kazes, ali bilo kakav da je razlog to se ne radi tako. Skontao sam ja da se njih dvojica od negde znaju, cim ga je pandur snimio na nekih pedesetak metara. Ne znam ja ko je i sta je taj decko na motoru, video sam samo da je nosio kacigu, imao tablicu i prosao je kroz zeleno svetlo, ali to se lepo prijavi patrolama, pa kada se on lepo zaustavi negde, snime ga i lepo privedu pa kazna, pa zatvor ili sta vec, ovako da ga je srusio samo bi veliku glupost napravio.
  13. Pre neki dan prvi put registrovah motor. Izlazeci iz SUPa stavih tablicu u ranac, saobracajnu u novcanik, kacigu na glavu i taman da sednem parkira se policajac na BMWu pored mene,mladji momak i pita me da li mi nesto falli, ja kao blesav kazem ne, sto, a on tablica ti fali . Kazem ja njemu da sam tek izasao iz SUPa i da je jos nisam stavio, izvadim je iz ranca i pokazem coveku, nasta se on nasmeja stavi sluske u usi, kacigu pozdravi se lepo sa mnom i ode svojim putem. Sednem ja na motor, pomislih, hajde malo da se provozam. Napravim koji krug u gradu i na jednom semaforu, prestrojih se u levu traku da napravim polukruzno skretanje. Taman da krenem, stade pored mene neki nadrkani pandur na Beverliju i pita me onako drsko gde mi je tablica, ja kazem i njemu da mi je u rancu, da izlazim iz SUPa, on, daj dokumenta i zamnom. Stanemo mi tridesetak metara od semafora na Bulevaru Oslobodjenja. Pogleda on dokumenta, vidi sve ok, kaze stavi tablicu pod 90 stepeni i vozi. Ja ok i taman da sednem na motor desava se nesto sto nikada nisam video u zivotu: Pandur snimi motoristu na nekoj kroserici ili tako nesto, kako prolazi semafor, bilo je zeleno svetlo, vadi onaj njegov znak stop,iskace na ulicu zaustavlja kola u skroz desnoj traci, pretrcava desnu traku i staje u levu(umalo tu da napravi lancani sudar) :o ,zauzima pozu kao da je zadnji igrac odbrane u ragbiju, pokazuje stop momku na motoru koji nema nameru da stane, momak ostrim manevrom prelazi u desnu traku a sluzbenik javnog reda i mira ga breca kao da ce da ga srusi i gadja ga onom palicom kojom zaustavlja saobracaj :o ,, masa ga i pocinje da psuje pred dvadesetak ljudi koji su cekali bus na stanici. Ulazi u neku pricu sa covekom koji se tu zatekao i govori kako je taj momak debil, sta on sad da radi da ga vija da pogine. Nesto se razmisljam u sebi, da je taj momak pao poginuo bi sigurno jer je malo falilo da se zalepi u parkirane automobile. Kio bi onda bio kriv i sta li bi policajac rekao u svoju odbranu. Ostao sam bez komentara na tu scenu i nisam mogao da verujem da se tako nesto dogadja.
  14. Svaka cast za put, provod,slike i putopis Zbog ovoga vredi imati motor!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja