Jump to content

Moto Zajednica

pedjass

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: pedjass

  1. Kupujem delove za MZ ETZ 250, 251, po realnim cenama. Trenutno restauriram svog MZ ETZ 250, pa fali svašta nešto od delova. Na primer sedište, sat brzine, sat obrtaja, hromirani rukohvat… Ko šta ima, neka ponudi.
  2. Nisam znao da i to mora, za sad necu nista da ugradjujem.
  3. Stvarno dobro svetle, i nocu, i danju. Ovo na slici je bilo kratko (srednje) svetlo, i upravu si Dule, malo baca na plavo. Šumi Zmajček, evo odgovora, prikljucak (adapter) sa releja odgovara original adapteru koji se kaci na sijalicu i taj deo sam spojio, i osigurao ga izolir trakom. Sve ostalo ima original dzekove koje treba povezati i paziti samo na + i - koji su obelezeni na priključcima. Takodje treba obratiti paznju, posto na jednom kablu imaju dva dzeka koje treba samo proveriti, sa kojeg ce da radi dugo svetlo, ako se pogresno poveze, dugo svetlo nece da radi.
  4. Evo nekih promena na motoru. Danas smo drug i ja uradili xenone na MZ-u, evo slike: Otvorili smo far: I probisili ga, da bi kablovi prosli: Prikacili smo sijalicu, zatvorili far, a ostale uredjaje povezali i stavili na ram, ispod rezervoara: I na kraju:
  5. Nisam. Nego sam vozio strica na motoru,a on je malo vece kilaze,pa su se amortizeri na nekoj rupi malo sabili i ove sipke za bocne kofere dohvatile u poluge. Imam druge ali necu da ih stavljam za sad.
  6. Jesam,sam sam je radio. Lako se skida,a i lako se stavlja. Imaju oko celog sedista neke zakacke. Samo da se sediste dobro zateze dok se stavlja i to je to. Nije bas neki kvalitet,vidi se da je tanka i da nije neki materijal. Ali cu ipak da pratim ako neko prodaje MZ-a u delove,a da ima dobro sediste,pa da kupim original...
  7. pedjass

    Kupujem

    Kupljeno,moze brisanje teme.
  8. pedjass

    Kupujem

    A forumu treba organizacija... vec postoji tema "kupujem prodajem"!! Ija sam napisao u cafeu ali neznam kome... Sta si napisao?
  9. pedjass

    Kupujem

    Meni treba sa klipom i gumicama na klipu. A i da je polovno,posto je novo preskupo. U svakom slucaju,hvala.
  10. pedjass

    Kupujem

    Kupujem kuciste kocionog cilindra,u ispravnom stanju,sa klipom i gumicama na klipu,ali bez rucke. http://i832.photobuc...ss/untitled.jpg
  11. pedjass

    Retrovizori

    Pozdrav! Kupujem retrovizore od BMW R65. Evo slika: Moze i od nekog drugog motora,samo da su slicni.
  12. Hvala Bobane,cuvacu ga Hvala Đenka! Necemo MZ-a jos da sredjujemo,mozda za neku godinu,ovako je dobar,sve je original.Kad bude vreme sredicemo ga. Evo slika od Elektronika: http://i832.photobucket.com/albums/zz249/pedjass/Slika3.jpg
  13. Hvala. Hocu i gume da kupim,samo da malo skupim para. I hteo sam da vas za presvlaku,kupio sam je kod Gabora,samo ne znam kakvog je kvaliteta,ne znam da l" da je stavljam?
  14. Hvala. Platio sam ga 650e. Ulozio sam jos mozda 50e za masku,mrezicu za far,i jos po neke sitnice,uglavnom oko izgleda. Kupio sam i presvlaku,ali ne znam kako cu da stavim,da l' da skidam ovu sad presvlaku ili preko nje,a i ne znam kakvog su kvaliteta?
  15. Pozdrav! Kupio sam MZ-a pre mesec dana,pa rekoh da vam ga predstavim:
  16. Ja imam TS 250 SA PROMENJENIM REZERVOAROM Hvala,ali kupujem samo ETZ 250.
  17. tesko to da nadjes ... Ma nacice se valjda neki.. Ako neko odavde naleti na neki dobar,neka mi kaze...
  18. Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)?
  19. Pozdrav ! Evo da vam i ja predstavim svog Tomos E90. Kada sam ga kupio izgledao je ovako i masina mu je bila od 15slc. : http://cdn.bjbikers.com/images/imported/vh/X3Ozu_picture010di.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/7n/mt5zP_picture016gb.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/u6/ZVsyX_picture023yj.jpg I evo nakon sredjivanja,sad izgleda ovako: http://i832.photobucket.com/albums/zz249/pedjass/Slika2.jpg http://i832.photobucket.com/albums/zz249/pedjass/Slika3.jpg http://i832.photobucket.com/albums/zz249/pedjass/Slika5.jpg http://i832.photobucket.com/albums/zz249/pedjass/Slika6.jpg http://i832.photobucket.com/albums/zz249/pedjass/Slika7.jpg
  20. I naravno da je u originalnom stanju... PozZ!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja