Jump to content

Moto Zajednica

Grnca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    784
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Grnca

  1. Samo da ne ispadne kao sa QJ SRT700 , komsija kupio nov, ima opciju prikaza navigacije ALI - kupuje se kvartalno, hebeni subskripšn !!!
  2. Grnca

    Rashod iz garaže...

    Ma joook, lomio sam ih kad sam bio klinac - padalo se !
  3. Grnca

    Rashod iz garaže...

    Vidi ovako, taj far 1/1 pasuje na Tomos BT !!!
  4. I ima još jedna sisica ispod sedišta, negde kod posude za ulje za zadnji kočioni , i tu moraš liftirati
  5. Treba videti u manualu , znam da ima procedura zbog CBSa - u suštini i prednja i zadnja se rade kao i sve ostalo i onda ostaje link između njih
  6. Grnca

    NC750X 2016

    Jel ima neko klipove od prednjih čeljusti za 2012 NC , načela ih korozija
  7. Crveni Loctite ( da kazemo TRAJNI ) nece popustiti, hoce jedino ako ga ugrejes na crveno - al to se na glavi motora nece desiti . Ovo si mogao i bez lepka. Ja sam napravio alat bas za te stvari - navijem cauru na taj alat , stegnem navoj sa kontra maticom i tako uvijam u glavu, stezem onako BAS-BAS sa polugom, popustim kontra maticu i izvijem alat . Odradio sam ih nezna im se broj, i u skutere 2t - 4t, kosacice, trimere, motorne testere, automobilske glabe ........ ni jedna nije pustila - BEZ LEPKA !
  8. Grnca

    AliExpress

    Evo moje iskustvo - poručeno pre NG i još uvek nije stiglo, pitam lokalnog poštara a on mi daje odgovor : sve se sad pakuje u paketomat , e sad , ako paketomat nije ispražnjen - oni ga neće puniti. Znači čekaju da se isprazni pa onda pune ponovo. Sve stoji u pošti u džakovima, kad te zapadne. Bukvalno zavisimo od puke sreće i od nesavesnih paketomatnih preuzimača !!! Bar je tako u ZR !
  9. Izduv uvek ide malo više zazora jer je VRELIJI pa se više raširi !
  10. Grnca

    iPhone 11 PRO

    Ide na KP
  11. Šta dobra - ODLIČNA !!! Voleo bih da vidim ove moderne, dal će i njima svaki šraf da se odvije bez da se preznojiš !!!
  12. Ne ne ne decko, VFR je kategorija sama za sebe , zadnja dva cilindra su smestena na svega par CM od prepona !
  13. Grnca

    iPhone 11 PRO

    Kao sto rekoh - sve je stvar dogovora !
  14. Grnca

    iPhone 11 PRO

    Na prodaju cerkin iPhone 11pro , sim free, cloud free, face ID , true tone , 64Gb , GOLD - mazen i pazen, baterija odlicna i sam telefon je bez ikakvih ostecenja (ima jaaaako sitne tragove od maske koji su jedva primetni ). Slike uskoro. Cena - 320 , za ozbiljne moguc dogovor. edit , punjac imam neki osnovni, koji uglavnom nije ni koristila. Dve maskice , kabl sa punjacem - da dodam, eto.
  15. Tesko, ima ponekad naprave svega par komada i to odma plane - dok si rekao keks. Guglaj Black Widow Exhaust, nemogu drugacije da ti pomognem - e da, kad vec nabavljas grane aftermarket - gledaj da je veci promer cevi nego stock , prijace mu !
  16. Malo je kic ali je bar funkcionalna, imam je, skroz je podesiva - svasta nesto mozes da promenis i da pasuje svuda
  17. Izvini sto moram da reagujem ( kako god to bilo ili zvucalo) - meni ovakve stvari nikad nisu bile normalne i nikad se necu moci navici na njih. Jednostavno NE. Zrenjanin je jedno vreme malo kaskao po standardu za ostalim gradovima, sad se situacija (vec par godina u nazad) krece uzlaznom putanjom, tu putanju obavezno prate moderni SUV, aVdi, BeMvee, i sve ostala prateca vozila + primetno velik broj silikonjara = recept za saobracajni kolaps. OOOOOOOgromni problemi sa takvim osobama su kod skola i vrtica i cesti su vrbalni sukobi, imamo jednu perifernu ulicu ali ima IZUZETNO VELIKU frekvenciju saobracaja i pesaka , u toj ulici na jako malom prostoru je bukvalno SVE sto je moglo od radnji da se otvori - oni su otvorili , na jedva 5 parking mesta. Na toj raskrsnici su ucestali slucajevi gazenja pesaka sa udaljavanjem sa mesta "zlocina" a i jedno dete je preminulo , parkira se BUKVALNO SVUDA, na pesackom, u sred raskrsnice, istovar robe, djubretari, pekare, pecenjare, mini marketi, zdrava hrana, menjacnice i kladionice, auto servis, pite ispod saca, skola, vrtic u neposrednoj blizini, maxi, poslasticarnica, cvecara, optika, piljare, knjizare, kafici, trafike .... ta ulica je jednostavno HOROR - kao u Bangladesu. Probali su da stave lezece policajce ali to je samo pogorsalo situaciju. Na jako malom mestu je ogroman broj zgrada (a konstantno nicu nove) a parking ne postoji ni u masti. Skola ima parking ispred ali su ga zauzeli stanari zgrada - vozila ne pustaju da udju u dvoriste skole da bi pokupili decu - A TO JE SVE OVAKO KAD JE SUNCANO I SUVO , E SAD ZAMISLITE NIVO SVEGA OVOGA KAD KRENE KISA ILI PADNE SNEG !!! Nekad najlepsa ulica u gradu a danas ... I da, koliko god to bilo nekome normalno - ja nemogu sa tom kurcoboljom da se pomirim. Policija nije resenje nego deo problema - i oni staju na sred puta po burek ! Nekad se provoza pauk ali se situacija odma vrati na staro kad se pauk udalji .
  18. Grnca

    Vrhunske torte

    Precutacemo da je to i bio cilj !!!
  19. Grnca

    Vrhunske torte

    Evo jedne torte koja je prevalila 80+km do rođendanca malog. Malo je reći da je oduševljena, kako izgledom (koji je klincima na prvom mestu) a i ukusom - PUKLA je u rekordnom roku, tašta popizdela (njenu tortu nisu ni pogledali) !!! Veliki pozdrav za Mariju "majstora" i Gorana poslovnog partnera (a da to nismo ni znali) . Nije mali svet - nego je Zrenjanin veliki (kako ja volim da kažem) . Osim ljubavi prema motorima , eto spojila (upoznal) nas je i jedna TORTA !!! Kapa dole za vešte ruke !
  20. Iskreno, u kuci imao more android uredjaja i dva ios , ip11 i iP5s + iPod za muziku. Baterija je uvek bila problem (i bice dugo-dugo) , iP5s radi jos uvek i naravno da nije konkurentan ALI radi savrseno sve sto telefo treba da radi - trenutni apdejt je 12.5 i nema stucanja. Mane ios svi znamo manje vise - malo ko zna za one stvari koje nekad stvarno znace. IOS je jednostavno tako dobar u povezivanju sa ostalim uredjajima da je to neverovatno, npr kad se konektuje sa auto-multimedijom to se desava u sekundi i fercera - kad je u pitanju Android - to traje kao svatovi. I opet, vise sam za Android a sa druge strane - iskreno - ios je pravljen kao za idiote, nemos' zajebati, sta god da mu radis on radi i to je to, jedino da ga ispustis na zemlju
  21. Sa ovim moram da se slozim. Nosio sam p20, pa moja zena, pa dete i sad ga urnise mladje dete - STUCNUO NIJE. Ostaje u kuci kao zlatna podrska zlu netrebalo
  22. Bakarna mast, dal u spreju ili kantici - nebitno. Kad vidim da je na izmaku - pocinjem da se tresem, nema stvari koju nisam sa njom mazao, idealna za podmazivanje temperaturno izlozenim spojevima i sklopovima. Manol - carb cleaner , skoro isto kao brake cleaner ALI pod mnooogo vecim pritiskom tako da je ucinkovitost veca. Akra engine cleaner - nije mi jasno kako smo mogli ranije bez ovoga. AXEL Sagresso - odmascivac i idealna stvar za ultrazvucnu kadicu Sonax Wet'n'wax - neverovatna stvarcica za brzinsko doterivanje nakon pranja Akra BOLD - sredstvo za gume (kao crnilo) medjutim NEVEROVATNO dobro radi na plastikama, vraca i ZADRZAVA sjaj TurtleWax Rain repelent - genijalna stvar TurtleWax PTFE polir pasta - izmisljeno Chemical Guys natural wax - trazi rad al rezultat je maksimalan, sporo se radi sa njim
  23. Motor je PRELEP (meni, a druge nisam pitao) ali je za moj ukus anemican. Vozio sam motore od 45ks koji su daleko zabavniji od njega (ako kapirate sta hocu da kazem) , nije mi imperativ da motor mora da puca od snage - ali MORA da ima malo svog "karaktera" , da bar malo pokaze zube. Ovde je sve upeglano do te mere da ni Honda nemoze tako linearan motor da napravi. Ide, vuce, dodje do 170 na pravcu - ali sta se desilo u medjuvremenu - NISTA . I pored svega toga - KUPIO BIH GA !!! Jednostavno mi je prelep
  24. Pustaj slike, da vidimo dal se ukucani slazu ( nije za mene ) mozes i na viber 0638456079
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja