Jump to content

Moto Zajednica

Kola

Članovi
  • Broj tema i poruka

    224
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Kola

  1. Kola

    NC750X 2016

    Neka je sa srecom! Da te sluzi i pazi kao i prosli! Uzivaj!
  2. Kola

    NC750X 2016

    Hvala za odgovor! I nema na cemu, steta je jedino sto si predaleko, inace bi moja honda bila kod tebe redovan klijent. Strasno volim i cijenim kada neko zna da radi i radi kako treba, pogotovo jos kad imam priliku da taj trud i rad vidim (makar ovako preko slika i foruma)!
  3. Kola

    NC750X 2016

    Pitanej za @Satelis, da li se gumeni damperi mijenjaju obavezno kada se mijenja guma? Ne znam hoce li to uraditi u nekom shopu kada budem mijenjao gume, cak nisam siguran ni za hondin servis da ce to uraditi. Nakon gledanja kako pedantno i kvalitetno radis servise, ne verujem nikom drugom cak ni Hondi Iako planiram raditi zamjenu guma u Hondi zbogradi kojekakvih glupih stvari koje vrijede samo ovdje (tipa, nece neko da ugradi gumu koju ja donesem, kazu ne garanatuju za kvalitet..) tako da planiram ici u hondu, reci koje gume zelim i da mi se zamijene kada bude i servis.
  4. Kola

    NC750X 2016

    razmislit cu i o ovoj opciji Hvala za preporuku! nazalost, necu prolaziti kroz Stuttgart, idemo vozom za Innsbruck, pa odatle po planinama, onda iduci vikend vozom nazad (Innsbruck - Hamburg), a volio bih kafu inace! Bice prilike valjda neki drugi put!
  5. Kola

    NC750X 2016

    Hvala! Pretpostavljam sa je kod tebe dct? Moj je manuelac, ide u brzinu bez problema Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Kola

    NC750X 2016

    Prelistat cu temu, hvala! Moj je dosao sa dunlop trailmax d609, par situacija je bilo da mi zadnji tocak podje bjezati ( spasen sa traction control) a nakon evo 13k km, zadnja guma je bas losa, prednja i nekako moze jos.. Hvala jos jednom!
  7. Kola

    NC750X 2016

    Hvala puno! Lakse mi je spavat veceras, a baterija nova ce ici ove godine svakako planiram zadnju sedmicu juna da vozim alpe/dolomite, pa mi nije rizikovat da ostanem daleko juzno bez baterije Usput, vrijeme je i novim gumama, ne mogu da odlucim koje da stavim, vozim iskljucivo asfalt (eventualno neki zemljani puteljak, off-road sigurno ne), treba mi nesto sto dobro drzi na mokrom.. Michelin 6 ili pak metzeler roadtec 01 se? Da li je neko probao dunlop mutant-a?
  8. Kola

    NC750X 2016

    Pitanje (iako je malo glupo ovako online); dakle juce odem motorom do posla i nazad (nekih 20km), po povratku sipam benzin (E10) i parkiram motor u garazu. Danas odem na kratki krug, kad vidim gori mi check engine lampica. Nemam pojma zasto, motor normalno radi i ide. E sad, ja sumnjam da je mozda baterija losa (fabricka je jos unutra, motor kupljen nov 2020), ili da motor “zna” da je vrijeme servisu pa zato pali lampiicu? Bas nemam ideje, lupam ideje iz glave.. Motor je proslu godinu stajao u garazi non-stop, nisam imao prilike da ga vozim (za cijelu godinu presao oko 400 km :-( ), tako da nisam isao na servis prosle godine, planiram sad kad malo otopli da idem na servis. Par puta se desilo u prosloj godini da motor malo teze upali, ali upali uvijek. Sad se sjetih, kad sam juce stao da otvorim garazu, nakon sto sam sjeo i htio upaliti motor, kao da nije htio zaverglat upste. Pritisem starter ponovo, upali bez problema. Znam da je tesko ovako bilo sta dijagnosticirati, ali mozda je neko imao slican slucaj? (Ici cu svakako u hondu uskoro pa cu znati sta je tacno, ali evo razbijam glavu sta bi moglo biti jos od 12:00…) Hvala unaprijed i pozz! Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Strava putovanje!! Fotografije za reklame i casopise, zavidim!!!! Morat cemo nesto organizovati za slijedecu sezonu Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Kola

    NC750X 2016

    Ako kome zatreba, evo linkovi za ali: Anti vibracija guma: € 3,92 50% Off | Motorcycle Bike Phone Holder Shock Absorber Absorption Modul Bracket Anti-shake Mount Stand Adapter Accessories Clip Self Lock Motorrad Fahrrad Telefon halter Stoßdämpfer Absorption Modul Halterung Anti Shake Mount Stand Adapter Zubehör Clip Self Lock| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Nosac za mobilni: € 0,45 93% Off | New Motorcycle Bike Phone Holder Shock-resistant MTB Bicycle Scooter Bike Handlebar Security Quick Lock Support Telephone Stand Neue Motorrad Fahrrad Telefon Halter stoßfest MTB Fahrrad Roller Bike Lenker Sicherheit Quick Lock Unterstützung Telefon Stehen| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Doduse ovaj se reklamira kao nosac za biciklo, ali to je ideja, malo se treba zarovit Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Kola

    NC750X 2016

    Moj savjet je da se uzme nesto sa gumenom zastitom protiv vibracija. Meni je nosac stajao isto ovako na lijevoj strani ali kad motam, tank torba izgura telefon iz nosaca, pa sam prebacio u sredinu. Prethodni mobilni sam unisto vibracijama sa kormana, dakle steta je takva da kamera vise nije mogla da se fokusira, sta god hoces da uslikas, ona samo titra i nece da se fokusira. Pocelo prvo sa koristenjem kamere na viberu, a onda je generalno kamera otisla. Preporuke je quad lock sa vibration damping opcijom, a bilo je linkova i za ali varijantu. Trenutno sam “rijesio” problem vibracija sa dodatnom gumicom, a i cini mi se da je manje vibracija u sredini nego na krajevima kormana. Do sada nista telefonu, presao sam od tada oko 2500km, vidjet cu kako ce biti kasnije. Planiram svakako da predjem na quad lock, ali o tom po tom.
  12. Kola

    NC750X 2016

    Pozdrav druze veliki!
  13. Kola

    NC750X 2016

    Hvala na objasnjenju! Puno sretnih km da predjes! Ako te put nanese do Hamburga ili okolive, javi se obavezno! Pozz
  14. Kakva poslastica za citanje i gledanje! Hvala!
  15. Kola

    NC750X 2016

    Mene niko nista nije pitao, imao i crash barove, i maglenke, i puig vizir sa spojlerom, podizac vizira, mivv auspuh... moj savjet je daj Hondi da ti rade tuv, platis tu uslugu ali nema da te vrate.
  16. Iduci put kada budu zute banane u Hamburgu, bila bi mi cast da vas upoznam! Fantasticno pisanje, uzivam citajuci na hladnom kisnom Hamburskom danu! Hvala!
  17. Pocetak dobar, cekam dalje Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Procitah i pregledah u dahu. Svaka cast na poduhvatu, kapa dole! Licno mi se svidja kombinacija video i kratki teks, tako da za mene ovaj putopis je cista 10-ka! Ja licno bih samo dodao po neku sliku u tekstu, cisto da se upotpuni dozivljaj. Nije mala stvar toliko voziti, ali je isto tako predobar osjecaj. Po povratku sa svoje ture po Danskoj i Norveskoj, iduci dan sam zelio da idem dalje, jednostavno nesto me vuce na putovanje! Svaka cast na poduhvatu, vjerujem da cemo svi vidjeti u cuti jos mnogo toga id tebe! Bravo care i nadam se da se vidimo negdje na cesti!
  19. Hvala! Nazalost, imam jedino google maps history, a nisam imao gps uvijek upaljen da snimim rutu pa izbacim gpx fajl. Nadam se da ces uzivati u videima! Pozz Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Kola

    NC750X 2016

    Apsolutna legenda! Hvala! Sent from my iPhone using Tapatalk
  21. Kola

    NC750X 2016

    Tako cu i da uradim ili cu skinuti saraf od kvacila ispred obija pa naci odgovarajucu maticu Sent from my iPhone using Tapatalk
  22. Kola

    NC750X 2016

    Odlicno! Za toliko truda nije ni puno s obzirom da je na mjeru Sent from my iPhone using Tapatalk
  23. Kola

    NC750X 2016

    Fantasticno @Limeni67! Ja sve mjerkam po internetu necu li naci takve slicne torbice za OEM hondine barove, ali nikako da premjerim i da nadjem nesta. Koliko te izaslo za obje torbice (ako ti nije frka da mi kazes cijenu)? Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja