Jump to content

Moto Zajednica

Ceki93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ceki93

  • Rođendan 12.08.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bajmok
  • Motocikl
    Honda Cbr600f3

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ceki93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Ceki93

    Kratke voznje

    To je to što je kolega yogibear poslao. U pitanju je vidikovac "zmajev vrt" kod tvrdjave. Ima tri vidikovca duzina staze je 1.2km u brdu, ima neki od 7km i 13km. Nama je i ovaj bio izazov posle ravnice.
  2. Ceki93

    Kratke voznje

    Putešstvije od 2 dana Subotica - Golubac. Dolazak do Golubca preko auto-puta ništa posebno (tako smo morali da bi stigli na vreme). Povratak kući planirano da se izbegne auto-put skroz. Plan rute (Golubac-Deliblatska peščara-Vršac-Zrenjanin-Bečej-Subotica po mogućnosti stići kuci do mraka ) Krećemo prvo Golubac - Kladovo čisto zbog puta uz Dunav i krivina da malo skinemo i gumu po bokovima. Vraćamo se nazad istim putem i nastavljamo do Srebrnog jezera. Tamo odlučujemo da idemo na Ram i prelaz sa skelom u Banat. Srebrno jezero - Ram kratka deonica, ali put fantastičan. U Ramu dobijamo informaciju da skela ide tek za 2 sata što nam je bilo puno za čekati, promena plana idemo na Smederevo pa za Kovin. Na izlazu iz Smederava nailazimo na saobraćajnu nesreću gde stajemo prvi i još jedan kamiondžija, udes dva automobila u jednom je bio stariji gospodin koji nije mogao izaći iz auto žalio se da mu je rame povređeno. Prvi put imam susret sa pozivom na broj 194,gde mi se prvo niko ne javlja, nakon toga se jave, ja kažem gde je nesreća dobijam odgovor da sam dobio hitnu pomoć Požarevac i da to nije njihov reon na koji izlaze i u fazonu jbg, pitam ga pa dobro koga da zovem na koji broj?? Kaže 011194 gde sam zvao i bio na čekanju 2 minuta u tom momentu vidim da je vozač kamiona dobio neku hitnu i ja prekidam pozovi, nastavljamo put dalje. Sledeća destinacija Deliblatska peščara, kolega ima informaciju(ispostavi se lažnu) da je put kroz peščaru super. Izborila se Honda nekako i sa rupama i peskom i vožnjom od 30-40km/h, ali Aprilia nije. Pri izlasku iz peščare prvo selo Šušara tu primećujemo da se kolegi guma probušila. Meštani nam izlaze u susret maksimalno, puštaju nas u dvorište i korišćenje njihovog alata da bi se točak skinuo. Savetuju nas da idemo u Uljmu kod vulkanizera Save( momku svaka čast) uspeo je da zakrpi unutrašnju gumu koja je puklana 2 mesta na selepu i po širini nekih 6cm. Izlazi nam u susret i vraća kolegu do Šušare kombijem, da se ne bi patili na motoru sa sve točkom u rukama. Točak namontiran od planiranog plana više nema ništa već je počeo mrak da pada, odluka pada idemo za Pančevo pa se uključujemo na auto-put. I naravno kad mislis da je to sve za taj dan što se tiče problema posle Novog Sada počinje pljusak i posle toga hladan vetar koji je toliko duvao da smo se jedva izborili sa motorima. Sve u svemu jedna lepa avantura sa usponima i padovima, stigli kuci živi i zdravi.
  3. Ceki93

    Otkup

    Hondu Dominator 90" godiste otisla bregasta i glava. 450 e fiksna cena. Registrovan do aprila 2019 na mom imenu super moto tockovi na njoj i tako.
  4. Ceki93

    Otkup

    Ima li neko da otkupljuje neispravne motore?
  5. prodajem delove za dominatora ako nekom nesto treba ima za njega i super moto tockove.
  6. Da li je neko registrovao svog dominatora ove godine?
  7. Da li vredi čekati BG moto sajam radi kupovine moto opreme? Verujem da je dosta vas bilo na sajmu pa me zanima bude li dobrih popusta?

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. Throttle Addict

      Throttle Addict

      Jedino kad ima dobrih popusta jeste oko Nove Godine i recimo do kraja februara, posle toga oni svi dizu cene, na sajmu je jedino dobro sto mozes da probas sve i svasta. 

    3. Ceki93

      Ceki93

      Hvala obojici. :) znači još malo pa nestalo :D

    4. DraganNS

      DraganNS

      Mislim da se, u tom smislu, nećeš nešto preterano ovajditi čekajući sajam. Šteta što je sajam na proleće, jer preko zime imaš na Louis-u značajne popuste (npr. cipele koje merka moj buraz su sa 120 e spuštene na 50-tak e.) ali je problem što je rizično kupovati bez probe. Elem, prošle godine sam uzeo na sajmu Šark kacigu sa popustom od stotinak evra, ali to je popust koji je važio cele prethodne zime (i kasnije), ništa posebno nije spuštena cena za sajam. Jedino, što kažu kolege, što imaš sve na jednom mestu pa možeš da nađeš ono što ti treba (model, boja i veličina).

  8. Evo jedne slike jos dok je bio u oglasu
  9. Hvala prijatelju, ma vidim da su mu stavili neke kao supermoto felne pa me zanimalo da li su i to menjali. Treba menjati zadnji disk i kocione plocice pa da se ne zajebem, kupim za njega a da ne pasu. Mozda neka preporuka gde mogu nabaviti disk??
  10. Pozdrav ljudi od pre neki dan sam i ja vlasnik jednog Dominatora treba mi vasa pomoc da li su ovo njegovi originalani diskovi i kociona klesta?
  11. Možda ću malo da skrenem sa teme vidim napisao si ices da polazes za punu A kategoriju? Takav je zakon sad? Nije dovoljno otici posle 2 godine A2 do supa i zamenuti naravno uz neke troskove za A kategoriju? Srećno u kupovini željenog modela
  12. Evo link ako ti nesto pomaze http://www.moto-berza.com/moto-vesti/domace-vesti/rasprodaja-lager-agv-i-dainese-u-mass-company/
  13. Oglas ovaj postavljam za druga,znaci treba mu guma te velicine iz opisa za Yamahu Tdr 125. Rekao mi je da je trazio po sajtovima i da nije mogao naci tu velicinu pa htedoh da mu pomognem. Ako neko ima neka javi, ili da me uputi gde ima da se kupi
  14. Moguce da ne valja,probacemo sa sijalicom pa cu videti sta ce biti Зорге Ne,ne bi smo da budemo fensi nego mu je tako fabricki,bar mislim! Ja sam mog tako kupio
  15. Da li je neko od vas ima problem sa zadnjim svetlom? Kad sam kupio motor nije radilo,i onda smo pravili majstor i ja,i uspeli smo od 15 diodi,7 da prikljucimo i da rade,tako je to radilo nekih 2 nedelje,i onda su crke 2,pa posle par dana 3 i sinoc jos one dve zadnje Ne znam sta mu je,verovatno cu praviti nesto na sijalicu da se ne jebem,kad ocigledno stalno pregore..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja