Jump to content

Moto Zajednica

Neno Tomcat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Neno Tomcat

  • Rođendan 04.06.1988.

Contact Methods

  • MSN
    hayabusa588@hotmail.de
  • Website URL
    http://www.facebook.com/neno.the.doctor
  • Yahoo
    nenothedoctor@yahoo.com
  • Skype
    yamaha.rider.46

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak and all over the world :)
  • Interests
    Motori, Automobili, Kamioni,Avioni :D
  • Motocikl
    Kawasaki ZX10 unikat :)

Poslednji posetioci profila

1197 profile views

Neno Tomcat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. Ukoliko je tako,moje izvinjenje,, ALI UKOLIKO GA JE OSTAVIO...NAJSTROZIJE OSUDJUJEM!!
  2. ljudi, perfektno sprecham Nemacki i Engleski, naucio sam ga dok sam ziveo u Frankfurtu, i citam i pisem i pricam odlicno i Nemacki i Engleski. A inace sam po zanimanju vozac, pa mi dojadilo malo da vrtim vise volan po svetu , pa bi se tako rado negde zab'o u kancelariju da iskoristim to svoje znanje... pa ako treba nekom radnik te vrste, slobodno preporucite.... Naravno, odgovornost je na nivou Ukoliko vama trebaju slicne usluge zarad nekog vaseg posla, pozvati neki oglas u inostranstvu da se pozove ili nesto slicno, slobodno se obratite da pozovemo, naravno, za bracu bajkere sve besplatno , da pomognemo jedni drugima
  3. Taj ne postoji.... To je YAMAHA SERVIS BOGICEVIC, ili POZNAT KAO PERO REP. DOBAR MAJSTOR,ZA SVAKU POHVALU, IMAS NEGDE PO FORUMIMA , ON SE ZOVE PERO REP NA FORUMU
  4. Pero Rep, iz cacanskih prica da je jako posten covek i jako kulturan, bio par puta kod njega, tih covek i moze da se razgovara sa njmi normalno! Kazu da je mnogo dobar majstoj, jos uvek nisam imao potreba za bilo kakvim majstorlucima sto nisam mogao sam da otklonim, tako da verujem pricama da je STVARNO DOBAR MAJSTOR, sto bi kolege rekli PICAN )))
  5. U Aveniji ispred Hobotnice skrenes levo i odma posle kladionice Brazil sa desne strane u toj ulici
  6. Poznavalac sam repa ovo je Timbe iz BadCopy-a , ovo nije on :| KOLIKO JA VIDIM NEMAS TI POJMA KO JE TIMBE
  7. MA U ZAATVOR 250 GODINA SA STROGOM ZABRANOM KOMUNIKACIJE ZA LJUDIMA I DA JEDE IZ SERPE KAO KER!!! I DA TAKO I UMRE KAO STO JE ON SVOG DRUGA OSTAVIO KRAJ PUTA DA UMRE!!!! MA 500 GODINA ZATVORA ZA OVAKVE!!!
  8. Ne slazem se sa tobom kolega... ipak roditelji su dali pare za to cudo... da nisu, pao bi sa bicikle, ustao,otresao prasinu i nastavio dalje... Neka pociva u miru
  9. Moj dobar prijatelj Goran Milosavljevic iz Cacka trguje sa moto opremom, i moto delovima, kako polovnom tako i novom, pa ako zelis, mogu ti dati njegov broj da ga kontaktiras.
  10. SMATRAM... ne zbog toga jer ja vozim KAWASAKI ZX10 TOMCAT, ili kako ga pojedini zovi i NINJA, iako ne pripada toj porodici, Koji se prozivodio od 1987 do 1990, da i on treba da se nadje medju ovim motociklima. Ime TOMCAT dobija po Americkom najboljem avionu F-14 Tomcat Motor je bio linijski DOHC, 4 cilindra,4ventila po cilindru,dve bregaste, 4karburatora, imao 137ks pri 10.000 obrataja/minuti, 998ccm, vodeno hladjenje, Koliko sam procitao iz raznoraznih foruma,internet stranica,moto enciklopedija objasnjavalo se da je to jedan od retkih motora koji je se u to vreme prodavao u otvorenoj verziji od 137ks pri 10.000 obrataja/minuti, 998ccm i 290,6km/h, dok je u blokiranoj-ushtrojenoj verziji od 100 konjskih snaga dostizao 268kmh. 1987. godine,kada je se on pojavio, je to bio najjaci motocikl proizveden u to vreme, za njim su kasali Yamaha FZR1000 2LA sa 136 ks, HONDA CBR1000F Sc21 sa 135 ks, SUZUKI GSX1100R sa 136ks. TOMCAT je u to vreme takodje bio motor koji je neverovatno bio stabilan u krivinama,zustar i startan, i sposoban u svakom trenutku da se digne na zadnji tocak, uprkos masi suvog motocikla i od 222kg. Ima da se nadje cela istorija hvale o motoru po svim mogucim stranicama, ali s'obzirom da je pola 2 u noc, stvarno me mrzi, ali eto.... Ja smatram da je KAWASAKI ZX-10 TOMCAT vredan pomena medju svim ovim legendama. POZDRAV KOLEGE BAJKERI I ZELIM VAM JEFTIN BENZIN I SAMO VRUC VETAR U LEDJA ))
  11. E SVAKA MU CCAST.... TO JE VEC NESTO KAD NEKO BEZ DINARA KRENE NEGDE BEZ IKAKVE NOVCANE ILI BILO KAKVE DRUGE PODRSKE... TO SE CENI!!!
  12. Zasto da ne.... i ja sam to vec dva puta uradio iz Nemacke, samo na zxr750h2 i na fzr1000 3le....Malo me vise kostalo nego da sam ga na kamionu dovezao s'obzirom da sam shofer (mnogo vise), malo zamorno prevezti u cugu celike kilometre, ali isplati se )) I opet bih uradio isto )
  13. Pozdrav prijatelji dragi, negde na nekom forumu sam procitao da je neko nekada uz pomoc sponzora obisao svet na motoru, s'tim da je jedna fabrika dala-sponzorisala motocikl za takvu avanturu, i imao je sponzore za sve troskove puta koji su trebali da se plate, od goriva,servisa,trajekta,putarinahrane.....itd... Sta mislite vi o tome, dali je to samo neka lovacka prica na forumu, ili i to moze da bude istinito i izvodljivo???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja