Jump to content

Moto Zajednica

dumbass

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu dumbass

  • Rođendan 17.07.1991.

Contact Methods

  • AIM
    /
  • MSN
    dumbass@msnl.com
  • Website URL
    http://kixtremeteam.tripod.com
  • ICQ
    567657
  • Yahoo
    andrej_melank@yahoo.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    KIKINDA (MOJA VAROSH :P )

dumbass's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. motor mi se jako svidja,a mori i da ide dobro cim je aprilia,prvi put cujem za ovaj model.jel se to vec proizvodi ili je neki koncept?????
  2. jako jako jako lep motor,citao sam o njemu i koliko sam skontao morao da jos bolje ide!!!!!
  3. e veruj mi,koliko sam ja citao na netu o rossiju,a mnogo sam,ja mislim da on nece izaci iz tog motogp-a barem jos bez jedno 2 ili 3 titule!!!!!!PAZI STA SAM TI REKAO!!!!
  4. ja licno mislim da ce rossi biti sledece godine prvi,i ako svi koji me okruzuju kazu da je njegovo vreme proslo kao i sumaherovo!!!nece da verujem u to jer sumaher je prestao da se bavi sa blizu 40 godina ako i ne sa 40,a rosi tek treba 30.sa bridgestone-om i ako yamaha nadje nesto u tom motoru kao i ducati,onda ces biti jako gusto i sve ce biti moguce.ne kontam sto svi tipuju na melandrija,ako moze neko nek mi objasni.za koga ce on uopste voziti sledece sezone?????sto se mene tice moze da dodje is sa Y2K na motogp pa nece imati sanse!!!sto je najgore yamaha koliko ja mislim,treba da se pobrine za sve na m1 (dobro je pa ne treba da se pobrine i za maske).sto se mene cite i da mene pitate ja mislim DA ROSSI-JOVO VREME TEK DOLAZI!!!!!!!!toliko od mene
  5. ja glasam (ako moze tako da se kaze) za aprilia pegaso 650,jer smo se drug i ja vozili na njemu (SAMI!!!!,imamo 16 god)i motor bruka kako ide!!!!!
  6. ....aaaaaaaa buraz kako lazes da ti je to najbolji motor sto si ikada vozio!!!!hoces da kazes da ti je bolji od ZUCE?????mislim zuca jeste bolji,al bih ja pre voleo da imam ltr-a nego zucu!!!!inace nadam se da cu voziti quad-a,i koliko sam citao u moto magazinu i koliko si mi ti pricao,stekao sam utisak da je bas do yaya motor!!!!samo kada ga budem vozio moras samo malo da me naucis jer ne znam ja bas sa quad-ovim.nista ne znam jer ni jedan nisam do sada vozio!!!!pa kada naucim ima da ga przim!!!!NECU GA DIZATI NA ZADNJAK NITI CU POKUSAVATI,jer sam video kako si ti prosao!!!!toliko od mene
  7. u buraz znas da ti ja najvise zelim da dobijes taj motor (znas i sam zasto ),a i nadam se da i ti meni zelis dobar uspeh u skoli pa da uzmem vise taj classic,valjda i ja imam pravo da imam nesto da vozim i volim!!!!ae samo da dodje ta zima pa da i ja teram vec jednom taj quad racer...uzmem tvoj classic i dolazim za novi sad odmah,prvi dan!!!!idemo ti,tepavac i ja da se vozima po ceo dan,si cuo???samo da znas ti si mi najortak i zelim ti sve najbolje i najbolje motore!!!pozdrav i dobrodosao!!!!!!!
  8. ...a nista o proslosti,sta si vozio,odakle si (gde si ranije ziveo).sta te je sramota da kazes da si vizio rx i da si iz nas male varoshi zvane KEKEDNA!!!!.....salim se.hocu samo da ti kazem kiki da sam jako razocaran u tebe i grbica,jer ste zajebali mene i tepavca kada smo bili u ns-u.obecali ste nam da cemo voziti classic i drz, a od toga nista!!!!!nadam se da stoji onaj dogovor za prolece,da ces mi dati da teram parem jednom drz-a!!!!samo ti jos nauci da vozis zadnjak,jer jos ne znas,koa sto mislis da znas,nemoj vise da vozis prednjak bulevarom,jer ce te neko drknuti od pozadi!!!!kada bude bilo lepo vreme ja samo hocu da ti dokazem da sam ja bolji vozac od tebe,i da hocu da ti sa drz-om a ja classicom odemo na misleuk i da odvozamo 2 kruga,cisto da ti dokazem ko je tatica,bice kao rossi i stoner(samo sto cu ja biti rossi a ti stoner,i ti ces mene da przis na pravcima a ja tebe po krivinama),jel moze????i najvaznije pozdrav i dobrodosao!!!
  9. sta vi kazete na ovaj motor????jel ste ga nekada videli na ulici ili dal ste ga mozda vozili???motor ima 50 kubika 6 konjskih snaga,jako kavalitetan,e jos bolje uradjen u svakom detalju.uradjen je u 2 boje.motor je u mogucnosti da razvije brzinu i do 100 na sat,u mom slucaju ja bih mogao sa njim da izazovem svaki rs u mom gradu i da ga razbijem,e sada ja ne znam dali su oni losi ili je classic bas bas dobar!!!!!samo me zanima sta mislite??????
  10. e ovako,zovem se andrej melank,iz kikinde sam i imam 16 godina.trenutno nista ne vozim,a ako bog da seldece godine uzimam aprila-ju classic 50.ako vas jos nesto zanima vi samo pitajte a ja cu da odgovorim!!!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja