Jump to content

Moto Zajednica

Gentleman

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    F800r

Poslednji posetioci profila

1587 profile views

Gentleman's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Metzeler roadtec 01 je izasao kao model posle z8, po testovima izgleda da je bolja od mislelin pr4
  2. Potvrdjujem sve napisano za PR3 i PR4, najbolje su resenje za normalne sport-turing vozace. Cena je ista ili malo skuplja od konkurencije, ali zato stvarno duze traju, bezbednije su po losem vremenu i kisi, odlicne su u krivini. Sa PR3 sam bio zadovoljan, dok sam sa PR4 prezadovoljan iz razloga sto je proizvodjac obecao da ce trajati 20 % duze,i koliko vidim drzi rec . Kao jedinu manu bih naveo da izgleda uze u odnosu na konkurenciju, ali to dozivljavam kao estetiku, jer nema nikakvih kontraindikacija u toku voznje. Ja vozim PR4.... dok ne izadje PR5
  3. Samo je garaza bila obezbedjena katancem, dok motor unutra nije bio specijalno obezbedjen, tipa vezan za nesto, ili disk lokerom i sl. Motor je sva sreca tipovao i ukrao amater(Cim se skrljao), da je neko 'ozbiljnije' tipovao, ne bi bilo dobro. Sve se lepo zavrsilo, mislim da tema moze u lock.
  4. Upravo sam dobio informaciju da je motor pronadjen u lezecem polozaju na rasrsnici, par stotina metara od garaze. Skoro da nije oštećen, od vozaca-lopova, ni traga, ni glasa. Hvala svima na savetima i podrsci.
  5. Privatna garaza,u sklopu solitera,kladicna blokovska.
  6. Kao sto sam tuzan naziv teme kaze, pre neku noc je mom kolegi iz garaze u 63. bloku ukradena crveno crna yamaha mt 07. Motocikl je prakticno nov, presao je jedva 300km, a da nije stigao da se posteno provoza,niti da ga slika, pa cu postaviti sliku sa neta da imate pojam o kombinaciji boja. Sve korisne i dobronamerne informacije su dobrodosle u moj inbox.
  7. Posedujem turing i fabricki vizir, vise puta sam probao da se vratim na fabricki(mali) zbog estetskom momenta i sl. Ali st bi nas narod rekao ; Posle velikog , ne mozes na malog. Izgleda sasavo,ali mi vetar u grudi i ne udara . gratis bilder Pravda za velike vizire, poznatije kao kao 'jedra'..
  8. Imao sam vise puta slicno iskustvo, doduse sa pcelaa i osama. Najbolje je da u toku voznje ne panicis,lagano odskrines vizir i insekt ce pod pritiskom vazduha izleteti van kacige.
  9. Druze Bobane, oprezno samo sa stelovanjem karburatora,kada se ne usteluju lepo,motor posle jako tesko pali.
  10. Slazem se sa kolegom ,takodje sam probao obe kacige i odlucio se za n104, ali sada mislim da sam sam trebao uzeti n86.
  11. Meni takodje benzin od 98 oktana ide skoro litar.
  12. I ja sam kupio od Brke,ofarbao i nikad nisam montirao. Kada sam je prislonio,nije mi se svidelo kako izgleda.
  13. Kacigu koristim oko dve godine,jako sam zadovoljan udobnoscu,naocarima,skromnom bukom. Jedina mana je sto je u poslednje vreme poceo da mi magli vizir. Vise puta sam dotezao taj deo u viziru koji sprecava magljenje,ali posle nekog vremena opet pocinje da magli,t.j silikonski deo koji treba da drzi vakum popusti. Mislim da je uzrok tome sto cesto koristim flip up deo kacige,t.j pri svakom stavljanju i skidanju kacige,kad je vruce,kad vozim po gradu,pa se mozda tada to najvise i poremeti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja