Jump to content

Moto Zajednica

buna

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu buna

  • Rođendan 12.04.1954.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Užice
  • Interests
    ribolov,motocikli,strip i ilustracija
  • Motocikl
    Yamaha DT125R,Transalp XL600V

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

buna's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Sa sajta Polovni automobili ... Kako nam je potvrdio Saša Lakić iz Centra za tehnički pregled vozila, Uprava saobraćajne policije poslala je uputstvo tehničkim pregledima u kojem je navedeno da mopedi mogu da prođu tehnički pregled bez potvrde o maksimalnoj brzini. Međutim, reč je samo o odlaganju ove obaveze - do 5. jula 2021. godine. Da pojasnimo za svaki slučaj – mopedi koji su do sada imali trajnu registracijuipak moraju da se registruju regularno, odnosno da pređu u „režim“ po kojem se registracija produžava svake godine. Odlaganje se odnosi samo na obavezu utvrđivanja da im maksimalna brzina nije veća od 45 km/h. Nepravda? Neki bi rekli da je ovo odlaganje nepravedno prema onima koji su od početka aprila do odluke o odlaganju registrovali svoje mopede, platili potvrde ili merenje, pošto su mogli da prođu bez tih troškova da su malo sačekali.
  2. Jesi li probao u 3T Racingu u Balosavi,imali su dobru ponudu filtera.
  3. Imam Yamahu DT 125 R, 1998 god. 19500km pravih, nikad nista otvarano i radjeno.Ja sam vlasnik, registracija je istekla prosle nedelje,.Razmisljam da li da je registrujem jer imam drugi motor koji vozim.Cena je 1300evra.
  4. Srecan rodjendan, i jos puno godina i kilometara.

  5. U "Reparatur anleitungu" za Hondu 600V Transalp koji sam dobio uz motor piše: Rotorspitzenspiel 0,15 mm Radialspiel 0,15-0,22mm Axialspiel 0,02-0,07mm Oldruck 441kPa ( 4,5kg/cm2) bei 6000
  6. Veliki pozdrav za sve ljubitelje vožnje na dva (i tri) točka. Zovem se Dušan, iz Užica sam.Trenutno vozim Suzuki Burgman 400,predhodno sam vozio BMV (s obzirom da imam 57 godina,ni sledeći model neće biti za racing već za laganicu i opuštanje).
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja