Jump to content

Moto Zajednica

MilanPA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    64
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Suzuki an125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MilanPA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Na koliko bara da napumpam gume na skuteru od 125cc?

    1. Culle

      Culle

      koje su ti dimenzije guma?

       

    2. Nikola535

      Nikola535

      zavisi na koliko je definisao proizvodjac,koje su gume u pitanju?

    3. MilanPA

      MilanPA

      Mislim da su 10ke.

      http://imagenes.acambiode.com/empresas/5/8/8/1/58816030081056506948685355534568/productos/ofertasdemotos3.jpg

       

      ili 12 mozda?

       

      Proizvodjac kaze napred 1,5, a nazad 2. Malo mi je mnogo za zadnju 2, jos sad kad je toplo?

  2. Danas me je neko pucao mitraljezom, nemoguce da su sve to bube. :O Pancir i kaciga tu, naravno.

  3. Izvinjavam se, nisam napisao, 900e. Imate i kontakt telefon.
  4. Proizveden 2007. kupljen nov u Srbiji, u Mimotu u Beogradu, prvi put registrovan 2010. Ja sam prvi i jedini vlasnik, vozen po gradu, zato i nije mnogo presao. Uz motor ide orignal HLD kofer, u koji staje full face kaciga. Troskovi, registracija istice 18.04. - 110e, i akumulator. 900e 069/ 523-25-64
  5. Forum je dakako zanimljiv, i onima koji ne voze motor, a zeleli bi. Nekako, nadoknadjuje, bar deo zelje. :)

    1. Dača.

      Dača.

      potvrdjujem ovo, tako sam ja nadoknadjivao pre nego sto sam kupio motor :))

    2. Saler

      Saler

      Mada i nama kojij vozimo znači,zar ne?

  6. You'r not ready for this

  7. Gledao sam ga bas u oglasima, prelep je. O agregatu ne treba govoriti.
  8. Filteri ocisceni to nije, a resto, cemo proveriti, duga je zima. Za pocetak, imate preporuku za svecicu, koliko se ja malo doznajem NGK je najbolja?
  9. Ljudi, skuter je nov, karburatori su u redu, tako da to ne verujem da je u pitanju. Masina me ne brine, vise me brinu ovi ostali kineski delovi. Saug je podesen dobro, ima automatski. A majstor ne radi skutere, ili manje motore, popravlja u glavnom kroserice, i velike motore, koliko ja znam. To je prijatelj moga Oca, pa nam je samim tim ucinio uslugu. Zanima me, da li moze biti nesto jednostavno, poput svecice, itd? Sa strujom nisam imao problema, svetla su uvek bila jaka, sve je sijalo super, samo me paljenje brine, mislim da mu je to "urodjeno".
  10. Sta je ovo ljudi, je l ne moze niko da pomogne, ili sam Ja negde pogresio? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74898-elektronsko-paljenje-suzuki/

  11. UVOD( ne citaj ako nemas vremena ) Ljudi, ne znam kolio ste upoznati, u glavnom, posedujem skuterce, sa japanskim agregatom, i ostalim kineskim delovima. Nesrecnog li slucaja, nismo mnogo presli 2200 za dve sezone, prva zato sto nisam imao dozvolu kada sam uzeo, a ove sezone, sam negde naseo, pukao mi karter, i iscurelo ulje, i to je curelo samo u toku voznje, tako da ja nisam ni pimetio. U glavnom, zakucao je, i onda sam odgurao kod nekih amatera, koji su ga mesec i po dana, "namestali", i samo ga umastili, i ofarbali(ako je to farba, ne mogu da skinem u glavnom). Pa je onda motor prepusten, pravom majstoru. Covek je uvideo gde je kvar, zavario, obradio radilicu, i motor radi sada kao bombona, plus je vracen, izglancan, ispoliran, sa napumpanim gumama, zategnutim kocnicama, ma sve u dlaku sredjeno. Svaka preporuka majstoru, i kome god u okolini Panceva treba preporuka, neka mi posalje pm, da ga uputim kako i gde. OVDE PISEM O PROBLEMU E dakle, od kada sam ga kupio, motor kada duze stoji jako tesko, pa i nikako ne moze da se upali na dugme, vec moram da kurblam i to malo vise. Zanima me sta bih mogao da uradim po tom pitanju? Dakle pricamo kada je pun akumulator, itd... Kako bih mogao da resim problem, da mogu preko dugmeta da upalim, preko sezone, a ne da posle dan, dva pazue moram da kurblam. Nije problem kurblanje, ali me nervira, i svaki put kada se ohladi, preko dana, lakse se upali kurblanjem, nego na dugme. Koji deo da zamenim, sta da radim, i koliko kosta to?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja