Jump to content

Moto Zajednica

milos xt660x

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

milos xt660x's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Znaci ljudi, da ne poverujete! Na kraju, teska glupost sa moje strane, riknuo je akumulator, jer sam posle zakljucavanja volana nastavio jos jedan korak i upalio svetlo za obelezavanje nocu, naravno nisam ni primetio! Nisam imao pojma za ovo, imao sam pre ove masine skuter i apriliu rs 125 ali to nisu imali. Malo im je glup sistem, mogli su da stave posebno dugme, ali dobro, naucio sam se! Hvala vam svima na savetima, i te fore cu imati u vidu! Pozdrav i nadam se da cu i ja nekome pomoci!
  2. Jeste, treperi 24h, pa onda stane ali u pozadini i dalje radi. Izmerio bih ja i smirglao, ali nemam alata nikakvog, u Bg sam, studiram, a inace sam iz Lazarevca, lakse bih mnogo da sam kuci. Ali eto, sad idem da ga teram kod majstora pa ce on, nadam se, resiti problem. Hvala na savetima pa se javljam kad bude nesto novo!
  3. Da, ta crvena lampica je vezana za kljuc, citao sam u uputstvu i kaze da kad se to desi treba da se stavi crveni kljuc valjda da bi ucitao ponovo kod, ne znam ni ja. Ali naravno, ja imam samo jedan kljuc, ko sad prodaje motor sa svim kljucevima izuzev malobrojnih... Ne znam, pokusacu to sa akumulatorom i klemama i smirglanjem, sto da ne, mozda pomogne. Sutra cu to videti sa majstorom pa da vidimo sta ne valja...
  4. Nije svic dugme! :-) I ja sam to odmah pomislio, ali bi motor dao kontakt i da je iskljuceno! Motor je palio kao mina, i tehnicki je u dobrom stanju, barem ja tako mislim! :-) Ne znam sta bih dobio gurkom, ali ne mogu mrcinu da uspenjem posle nikako ako ne upali! :-) A ne znam sta bih i kad upali kad nemam kontakt, da li to i moze uopste... Do paljenja mislim da nije jer sam ga vozio svaki dan do tog jutra... Samo odjednom prekid, bas mi je to cudno, sve je savrseno radilo... Sutra ga teram kod majstora, pa ce oni valjda da urade nesto, valjda imaju iskustva. Nek proveri oko osiguraca i akumulatora, za akumulator imam garanciju ako je do njega... Mada mi je majstor rekao da je mozda i brava otisla...
  5. Ljudi, pomagajte! :-) Kupio sam yamahu xt660x 2006g, stvarno ocuvana, 10000km presla, sve fabricko na njemu! Vozim deset dana svaki dan, presao 400km, sve u najboljem redu! Kad eto ga... Krenem ujutru da palim motor, okrecem kljuc i nema kontakt! Probao sam sa osiguracima,menjao, izgleda da nije to. Sve sam ih zamenio, rotirao, nista. Jedino su mi ostala dva stara osiguraca koje nisam imao da stavim nove, ali deluju neosteceno, kao i svi ostali. Akumulator je star mesec dana, znaci nije ni on 100%. Bitna napomena je da crveno svetlo iznad ekrana (valjda imobilajzer) koje mi je do tada normalno treperelo, od tad vise ne treperi. Citao sam nesto u uputstvu, kaze da se otera kod ovlascenog dilera, kao da se nesto u elektricnom kolu poremetilo, mada ja osecam da nije nesto mnogo strasno za servis. Trazio sam po netu neke slicne teme, ali ovo je izgleda specificno, jer je motor iznenada zakazao. Tako da ljudi, ako ste imali nekih slicnih problema, pa mozda ako mislite da su ipak osiguraci ili nesto drugo, javite pa da zajedno resimo ovu muku! Hvala!
  6. Zdravo prijatelji! Evo drago mi je sto sam postao prvi put clan nekog bike-rskog foruma iako vec dve godine vozikam najbolju stvarcicu za opustanje i uzivanje! :-) Inace, trenutno vozim yamahu xt 660 2006g, ala :-), imam 24 god i iz Lazarevca sam! Veliki pozdrav svim pravim ljubiteljima motora!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja