Jump to content

Moto Zajednica

eufrat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

eufrat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. eufrat

    ktm lc4 ili ne?

    ja bih ga pretezno vozio po asfaltu, jel onda bez veze da uzimam ktm?
  2. eufrat

    ktm lc4 ili ne?

    zato hocu i ktm jer svi kazu da pruza veliko zadovoljstvo u voznji, ali me zanima da li je istina da treba neka zelika vestina da se to ukroti?
  3. eufrat

    ktm lc4 ili ne?

    ktm lc4 ili ne? vozim motor 2 sezone, nisam amater ali ne i i ozbiljan vozac..razmisljao sam i o suzukiju drz 400 ali mi se lc4 mnogo vise svidja..moje pitanje je da li je to motor za mene jer kazu da ispucava snagu i da kao treba da sacekam sa nekim slabijim motorima, a kao sto znate nema se para za stalno menjanje motora pa bih da kupim odmah motor za par sezona..pomagajte
  4. eufrat

    kawasaki zzr 600

    razmisljam o kupovini zzr-a i zanima me kakav se za grad posto je gabaritan, potrosnja i sva iskustva dobrodosla..hvala
  5. eufrat

    r od 600 kubika

    nije uopste problem u kontroli, daleko od toga, neiskusan sam vozac pa sam milsio samo da bi mi bilo tesko da savladam voznju pri normalnim brzinama.
  6. eufrat

    r od 600 kubika

    hvala na obimnom odgovoru, msm da cu se odluciti ipak za kawu 250r, za pocetak, za navikavanje pa cemo videti posle sta i kako..vidimo se na drumu
  7. eufrat

    r od 600 kubika

    nisam imao srece sa pronalazenjem, a ne mislis da je mozda mnogo jak motor za nekog ko je vozio slabije motore??hvala
  8. eufrat

    r od 600 kubika

    pozdrav bajkeri, dolazi zima i vreme da se pazari neki motor, ja sam do sada imao skuter i enduro kineza od 200 ccm..sada, zanima me mozda prelazak na r, sa kojim se nisam susretao i zanima me da li bi mi bio problem da sednem na neki r od 600 ccm ili bi bio mnogo jak za mene..unapred hvala p.s. preporuke za marku i motor takodje dobrodosle..
  9. eufrat

    qingqi 200 sm

    prodajem qingqi 200sm, u super stanju..imam ga nepunih mesec dana, ali trenutno imam neke finansisje neprilike pa moram da ga prodam..sve najbolje o motoru, za detalje pitajte..motor je 2008. i presao je oko 6 000km, registrovan je do julai cena mu je 850e, eventualni neki popust za forumase..i da zovite ili saljite sms na 063 705 7778..
  10. zanima me gde mogu da nabavim retrovizore za qm 200 sm u neogradu? ako prodaje neko polovne neka se javi..
  11. poz svima, ja vozim qingqi 200 supermoto, vlasnik sam oko 3nedelje i to mi je prvi motor...primetio sam da mi se volan ne pomera najbolje a ne bih kod majstora, a ne bih kod majstora ako mogu sam da sredim..podmazao sam malo ali nisam primetio poboljesanje..hvala unapred
  12. pozdrav za sve, ja sam marko, vozim qingqi 200 supermoto, to mi je drugi motor, prvi je bio skuter..nadam se korisnim saznanjima i savetima..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja