Jump to content

Moto Zajednica

zeljko_srb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    845
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Sve što je postavio član: zeljko_srb

  1. sto si stavio moj link? link od mog motora?
  2. dobro. daj tih pisljivih 1250e i eto ti je. poklanjam je za te pare.
  3. ako nisi pazario motor. ja moj dajem na rate. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25784.0
  4. moze na zelenu tablicu. moze na A kat. samo dobra veza, i moze kako oces...
  5. Pozdrav! Ovo je nesto sto ja mislim da tebe zanima, a i cena je sasvim odlicna. Pogledaj, pa ako te zanima, svaki dogovor je moguc. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25784.0
  6. mislim da znam o cemu pricas. pa dobro. ako je tako. neka. stavicu mu i svetlo rotirajuce.
  7. evo sad sam mu reko. kaze da nije video. sutra moze, a mozes i sada da ga nazoves ako oces. ne spava.
  8. uuuu nemoj molim te struji... samo nemoj njemu... e. a sad se bas razmisljam... neznam dal sam igde u gradu video taj znak.
  9. bravo! ali mislim da znam. onako kockast veliki znak. plave boje. nacrtan auto. jel to taj znak?
  10. a da brate nemoj me za...bavati!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahah!!!!!!!!! ovo je bas cudo. kako te nije stra da se vozis u tom? jel ima neki snimak na jutjubu?
  11. jeste. a sta na primer spada u tu kategoriju puta?
  12. dobro. a sta znaci ovo. put rezervisan za saobracaj motornih vozila.
  13. imam polozeno za A i B. sad cu uskoro i za C i E. dobro, sta god. objsani mi sta znaci.
  14. nemam knjigu, a i neznam. aj reci mi sta je saobracaj rezervisan za motorna vozila? a ako to nije motorno vozilo, e stvarno onda neznam... pa nije solarno sigurno.
  15. u jeee. 125ica. a tako dere... bas opako. samo pametno!
  16. sa radnom masinom se nesme ici na auto puteve. a na ove ostale moze. pa kako mislis onda da ljudi idu traktorom kad idu da oru njivu? trakor na prikolicu pa onda u njivu, i tako nazad? neee. naravno da ne. radna masina moze po putevima svim, ali ne po autoputevima, i magistralnim. a naravno meni to ni ne treba. a taj novi zakon vec ja cekam 2 godine. a ko zna kad ce doci, i vise mi je dopizdelo da mi motor stoji. ocu da ga teram!!!!
  17. pa moj i jeste ko mali traktor. ima napred vintlo, cekrk. ima nazad kuku. s njim sam nosio kuruze, djetelinu, grozdje... i bas je ko traktor. a pogledajte ovo... i posle nek mi kazu da nije to radna masina,... ma ajte molim vas! http://www.cropcareequipment.com/photos/atv_sprayers.jpg http://www.abby-usa.com/images/news/atv_field_2.jpg http://www.wegrowgarlic.com/mediac/400_0/media/ATV$20harvest.JPG http://www.agproinc.com/images/atvfold30.jpg http://www.onlyatv.com/american%20mfg/plow_side_shield_on_atv.jpg http://www.quadivator.com/images/blower/blower6.jpg AKO OVO NIJE DOVOLJNO ZA DOKAZ DA JESTE RADNA MASINA,... ONDA STVARNO NEMAM RECI!!!
  18. pa odlicno. sad mozes razvuci sve brzine bez gusenja, a i startniji je motor sigurno... nego. kolko to cudo moze max da izvuce? kolko si ga ti cepo?
  19. a da pitam vlasnika motora, da samo produzi reg. ja placam naravno... jel bi to mozda bilo najbolje resenje?
  20. pa kako onda da ga registrujem?! nisam ni prvi ni poslednji da ga registruje na zelene table. a u nedelju sam se vraco sa miseluka i ustavio me. i kaze nema reg. ovo, ono. ja reko imam papire ali treba da ga reg. kaze on kako ces. ja reko na zelenu tablu. i on kao to nesme onda ici preko 40kmh ja reko da. i tu on posle prico na tel i proveravo nesto... i pustio me.
  21. dobro. recimo i da ne idem preko 40. recimo da me ne uvate radarom... vec ono cisto kontrola. ja mu sve lepo dam,saobracajna, vozacka, ful oprema, nema prekrsaja. jel onda on moze da mi kenja, da mi skine tu tablicu, iako je legalno registrovan, ali na zelenu tablu?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja