Jump to content

Moto Zajednica

Andrej_Hotstepper

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2401
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Andrej_Hotstepper

  1. To sam i ja njoj rekao. Samo se ti teši da su te dve trake razdvojene. Stari su prevaranti germani.
  2. ... U mojoj knjizi je to minus ko kuća
  3. Voge bi trebalo da je bore/stroke 68x68 (square) a kove je short stroke 72×61.2mm... Barem po onom što sam ja bio gledao na YT.
  4. Mislim da nemaju isti agregat. Voge je 360' a Kove 180' twin.
  5. ...i dalje pričamo o Apriliji ili...? Diskrecija zagarntovana.
  6. Matori ja tek sad skapirao da je ovo Versys 650 koncept ali na steroidima... Kad probam??
  7. Da da.. Isti utisak od A do Š... A dođe klot klot. Nego... Voge 900dsx... Ono ne znam kako pobetiti. Iko.
  8. Možda nije kupac danas, ali ako mu se za meseg dana ćefne biće.
  9. ... Jel primate korinđaše?? Da skoknem do Žablja da vidim to čudo.
  10. Jedini konkurent je novi RE450, a nije mu konkurencija.
  11. Kad ja kažem da je ovo i dalje sport u kojem je vozač najvažniji vi ne verujete. Ponavljam: Glava, srce i 00 osvajaju trke. (redosled promenjiv po potrebi).
  12. Oćemo oćemo kad skineš da je video "private".
  13. ...najveći utisak sajma na mene ostavio Voge 900dsx. Ne znam kako ono pobediti. A vstrom800 je suprotni kraj spektra, jako me razočarao, izvleda kao iz prošlog veka.. Honda je tek sramota... 7200e 300rally.. Pre 2 godine je trebalo da ga dovedu na sajam.. CL500... Da je predstavljen 1960 bio bi moderan... Zadnja vila je doslovce okrugla cev.. Moj PC32 CB500 '98 (model iz' 94) je za ovo spejs šatl.. Krećemo kući i ispred sajma stoji CB1100xx i ja se pitam kolko je još ostalo života u Hondi. Šta se desilo kad su od XXa i VFRa i Afrike i pre 30 godina došli do onoga... Tvrdim, doživeće sudbinu Britanskih i Italijanskih proizvođača, ono što su oni uradili njima sad će oni dobiti od kineza..
  14. Nisam siguran. Ako sam se ikada opekao bilo je na motor koji nije vožen i stojao. Nema gore.
  15. .... S verzija ima 42.17% veću frontalnu površinu od Ranka, zato je on brži na N.. Oklopi ga usporavaju, nisu aerodinamični kao on.
  16. Ulje se meri na vruć motor posle 10ak min. Nemoj se toliko opterećivati u milimetar oko nivoa totalno je ne bitno. Bitno da pratiš i gledaš redovno i da je tu oko pola i malo iznad. Da ne kažem da kad nemaš centralni (ko većina) da je greška pri merenju enormna.
  17. ... Ja sinoć seo na model 2007... Kao čaša.. Bukvalno kao juče iz salona, 80 i neka hiljada. Na dlaku sam još uvek da se dogovorim sa momkom... Joooj ne treba mi a želim.. Kako je to lep motor... Udoban...
  18. Ne mogu da poverujem u to nekako.. Ne želim. I Dukati je 15 godina čekao da se vrati a Dukati je bio siroma' za njih.
  19. "iš mali, iš, iš!!! Bjež otale sa'ću te šakom uglavu"
  20. ...drugar pre 10 dana mi šalje oglas za VTR SP1. I ja mu odgovarim "nemoj slati meni ja ću te ubediti da kupiš" Odgovara mi - zato sam ti i poslao. 3 dana kasnije mi u autu idemo po motor i svo vreme pričamo na temu "nemamo vremena".
  21. Ne ne ne i ne. Akustična intelligencija - motor mora da ima ton sirene motora, postoji razlog zašto svaka klasa vozila ima svoj ton. Mrzi me opet da pišem. Umesto sirene bolje dva dodatna svetla, da naprave trougao, svaki put kad na putu vidim tako osvetljen motor se ljutim na sebe što to još uvek nisam ugradio.
  22. Meni od alu kofera kreće probava..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja