Jump to content

Moto Zajednica

stanko11

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

stanko11's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. stanko11

    Cf moto nk400

    Odustao sam od cf moto 250, ipak je to prevelik izdatak za kineza, ili cu uzeti burgmana k7 ili spyder maxa ipak su to provereni motori i cena je ok. Ipak hvala svima.
  2. stanko11

    Cf moto nk400

    Ja mislim da cu ipak da rizikujem sa 250nk pa valjda nece da zatrebaju delovi u prvih nekoliko godina, a posle ce mozda nesto da se promeni, pa neko mora da krene prvi.
  3. stanko11

    Cf moto nk400

    Stvarno nisam znao da tako stoje stvari sa delovima motor mi se bas zasvidjao, ali ajde da se ceka deo 15dana nego kako kazete 2-3meseca,sad sam se bas razocarao.
  4. stanko11

    Cf moto nk400

    Bas se razmisljam da rizikujem za te pare kolko sam se namuzio da dam ovo je logican izbo a za delove pa valjda pasuju od nekog drugog 250cc kao sto su filteri, lancanici, lanac gde hoces mozes da nadjes
  5. stanko11

    Cf moto nk400

    Zdavo drugari, razmisljam sada u martu kada bude sajam da uzmem nk250. Mozda bude i neki popust a bas mi se zasvidjao,ne treba mi nista vise od te kubikaze i brzine. Pa vas pitam, dali se isplati uzeti nov nk250 za 3000e ili izeti nekog japanca isto 250 a starog 15godina,posto mladji kod nas kostaju isto kao nk250 a opet su stari. Da li je isplativo dati za nov motor koji nije ni tako los a skoro iste karakteristike ima kao duke 250, koji je skuplji za preko 1000e, i koji je dizajnirao isti covek kao i ktm.
  6. Ima li negde ili neko sediste samo za vozaca za 175/1 64godiste u bilo kakvom stanju. Unapred hvala drugari.
  7. Pozdrav Ako nije nista strasno moze i da saceka dok ne menjam kais pa cu i to ali sam skoro otvarao i pogledao rolnice nisu bile lose skoro nove a mozda je i los kvalitet u svakom slucaju hvala.
  8. Drugari, da vas pitam nesto. Na mojoj AA500 a i na nekim drugim skuterima koje voze moji drugari isto od 500cc dešava se da se motor zatrese, to jeste vibrira od 20-30 na sat a pre toga i posle toga nista. Interesuje me do čega je to. A sve je vecinom novo stavljeno oko motora.
  9. Zvao sam dans u p.g.s. u Beogradu imaju sve nije nesto strasno skupo i ako treba sve da se menja. Kais 80e,rolnice 12e,ako treba kvacilo ono je oko 70e. U cetvrtak cu da otvorim masinu pa cu vam reci kako stvari stoje.
  10. U tome je stvar nije otvorio, zato sto cu ja cim nadjem vremena, u nedelju najverovatnije, da vidim sta se desava.Izmedju 20 i 30 na sat mi zatrese ostalo je ok pa da vidim dal je nesto zrelo za menjanje. Sto moram da mu dam pare za proveru mozda necu odmah da menjam.
  11. Bio sam kod jednog majstora kaze da mi ide valjda neki kaissa oznakom 1063x26,tako nekako, i koje su razlike ako imam 6 ili 8 rolnica
  12. Drugari da li znate koja velicina kaisa i koji ide za AA500, 2003.god i koliko rolnica, trebao bi da menjam.
  13. Hvala vam na svemu, videcu sta cu uraditi. Kazite mi samo o kakvim se prepravkama radi dole ili u gornjem delu amortizera.
  14. Bio sam kod majstora koji je predstavnik P. G. S. - a u Nisu. Kaže da su i to fabricki amortizeri samo nemaju podesavanja, kaže da su ugradjivani u nekim serijama.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja