Jump to content

Moto Zajednica

Djuxy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1509
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Djuxy

  • Rođendan 15.07.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Versys buljavi

Poslednji posetioci profila

6471 profile views

Djuxy's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,7k

Reputacija u zajednici

  1. @pilip88 imam ja fabričke od prve serije, 3 su skroz ispravna. Ako ti treba.
  2. I ja sam svašta gledao ali sam na kraju prelomio da mi je za malo cimanja oko podešavanja V sistem najisplativiji za kupovinu...jedini zez je da poslednje 2 godine bukvalno od juna nema niko od prodavaca na lageru crveno ulje.
  3. Kad smo kod Scoottoiler-a..jel neko stavljao neko "zamensko" ulje u njega ili sipate samo orginal ? I jel neko možda stavljao ovo novo za sve temperature ?
  4. @Sveti Atila nisam 100% siguran ali trebalo bi da je to imbus vijak sa sočivastom glavom ISO 7380-2
  5. Ja se nešto premišljam već mesecima to da poručim...vredi li ta plastika uopšte ? Da li stvarno može malo da spasi motor ?
  6. Ja sam uzeo ovaj https://a.aliexpress.com/_mN5E6KW Moj je 2008-mo i ovaj džek sa linka ne odgovara za naše motore. Na sve to sam još ispao glup pri montaži i iskidao žice (produžavao sam fabričke) i tako mi stoji već mesecima tj. ni ne znam da li ovo radi uopšte radi za ovaj naš model (a i ne pitaj me zašto mi nije palo na pamet da ga probam pre montaže ) Prvobitna ideja mi je bila da presečem kablove na motoru i direktno zalemim žice, ali sam srećom odustao od toga. Džekova za OBD pun ali Ali a svi za Kawasakija nude 6-pinski a naš je sa 4, tako da još nisam skapirao koji tačno odgovara...rešavaću za mesec, dva, tri , pa ako ti ne bude kasno javljam ti.
  7. @MaxiS ja u moj 2008-mo sipam Eneos Max Performance. Da nije sona kiselina prejaka za cevi ? Pitam laički jer znam šta sam jednom uradio slavini u kulatili kad se je očistio sa domestosom, a ovo je još jače ?
  8. Ja da se pohvalim sa prvim kvarom na Versysu ...crkla mi sirena
  9. Iz edicije ne zna šta će mi ali je bilo povoljno na aliju
  10. @madjija imam ja viška, poslaću ti
  11. Zdravo svima, nisam bio 100 godina na forumu, ali pratim temu. Imam već 3 godine Versysa 2008 godište koji sam uvezao iz Švajcarske. Dok ga nisam kupio bio mi je sa tim buljavim farom i još u narandžastoj boji među najružnijim motorima...ali zavolesmo se jer keša za noviji i lepši nije bilo Od estetskih stvari su me od početka nervirali fabrički žmigavci i ručice pa sam to zamenio delovima sa Alija. Večeras je konačno došao na red i nosač navigacije pa rekoh sebi ako se sad ne pohvalim nikada neću Valjda ću se snaći sa kačenjem slika ОдговориПроследи
  12. Brat me zamolio da okačim oglas za posao, nekome će sigurno značiti. - Potreban konobar u kafiću na Banovom brdu, u ulici Dostojevskog 7 - Sve informacije na 35-47-357, KAFE BAR 7
  13. Vidimo se. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
  14. Baš su glupi ti putevi bez rupa
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja