Jump to content

Moto Zajednica

Nightrider Z

Članovi
  • Broj tema i poruka

    452
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nightrider Z

  1. Pozdrav svima, interesuje me da li neko zna u kakvom je stanju put od vranjske banje do bosilegrada preko krive feje (ruski put)? Na mapama je ucrtan kao magistralni, a na internetu nalazim da nije asfalt nego tucanik.
  2. Treba mi samo jos jedan, ima li ga neko?
  3. U momentima kad je Simonceli bio najopasniji po ostale na stazi, nije bio opasan kao ovaj majmun u zadnjih godinu dana. A koliko se prica o tome, izgleda nikome ne smeta.
  4. Pozdrav svima, kao sto i pise u naslovu, ukoliko neko ima da ponudi migavce za kawasakijeve modele iz devedesetih godina, bio bih zahvalan. Dakle, trebaju mi bas ovakvi kao na slici, vise modela je nosilo takve iste. Hvala i pozdrav
  5. Da se vratimo na temu Nesto vise od 7 godina i par desetina hiljada kilometara u mom vlasnistvu.
  6. Dzoni je sve nesto enjoyed the battle i sa osmehom daje izjavu, ali mislim da mu jos jedan ovakav vikend treba da prsne.
  7. Sad ce da se oplete po rosijevim makaronama i kacketima
  8. Perverzija vikend... Samo jos da se obezbede streamovi.
  9. S obzirom na to da su do prosle godine najvece sanse protiv kavasakija imali na aragonu, izgleda da nas ceka ekstremno neuzbudljiva sezona
  10. Pozdrav, da ne otvaram novu temu, nadam se da nije problem. Potrebna mi je garaza u Nisu na Paliluli. Moze cela, mogu i da delim sa nekim, nebitno. Prioritet mi je da parkiram motor, a za auto ako ima mesta, jos bolje.
  11. Agresivna kocenja, promene pravca, golim okom se vidi snaga agregata. Kvalitetan test i izuzetno koristan za potencijalnog kupca. Hvala ekipi "Vrele gume".
  12. Pozdrav kolege, takva je situacija da je iz nekog razloga, maltene nemoguce naci stan u Nisu za normalne pare, apsolutno sve sto pozovem je izdato. Nesto se promenilo od kad sam zadnji put trazio izgleda. Naime, trazim jednoiposoban/dvosoban stan do 200 evra za dvoje odraslih normalnih ljudi (nismo studenti, narkomani i tome slicno ). Nije toliko bitna lokacija, samo da nije periferija tipa Trosarina, Pantelej, Ledena stena... Idealno bi bilo da postoji i neka garaza u kombinaciji, ali i ne mora. Naravno u tom slucaju bi moglo i preko 200 evra.
  13. Mislim da bi Toprak na kawasakiju mogao da zapreti ovoj dvojici ozbiljno.
  14. Na eurosport srbija, genijalnost nikad ne prestaje. U 2 snimak supersporta, a u 5 snimak superbajka. Zasto da gledamo jednu uzivo, a jednu snimak kada mozemo dva snimka?
  15. Evo drugari posto je sad taj kraj izuzetno popularan, nesto iz Pirota. Odlican smestaj, odlicni domacini, motori na sigurnom, cenu je bezveze i komentarisati, samo reci hvale... Vacation Rentals, Homes, Experiences & Places - Airbnb WWW.AIRBNB.COM
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja