Jump to content

Moto Zajednica

Ridjan Ridjanovski

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Ridjan Ridjanovski's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. To sine...garant lupiš i šamar panduru kad te priupita za nalepnicu Haha, ti si neki opak... ili si pandur pa znas.
  2. Ma da ne bih nagrdio motor sa tim djubretom!!! Samo nas taguju, cipuju, snimaju... m'rs!
  3. Hrabar Potez R-OH Jos uvek se ne usudjujem na takav korak, jer motor mnogo vibrira sam po sebi pa mi je frka da se ne pojede akumulator na onaj gvozdeni ram... uglavnom, polako iscrpljujem ideje, tako da cu izgleda morati preduzeti slicne drasticne mere. Ne mogu da verujem da niko nema takav akumulator, pa takvih motora mora da ima bar 1000 u Srbiji...
  4. Stavio ja na prolece taj od 7...Evo do sada je izdrzao. Bio sam da mi mere ono oko struje i sve je ok,znaci nije do motora... Zato sam zapeo za iskljucivo 9Ah. Koliko si platio taj od 7Ah? Oko 3000 din bez formiranja ako se dobro secam. Unibatov je bio.
  5. Slao mail,pa cekam odgovor. Nadam se dobrim vetima.
  6. Stavio ja na prolece taj od 7...Evo do sada je izdrzao. Bio sam da mi mere ono oko struje i sve je ok,znaci nije do motora... Zato sam zapeo za iskljucivo 9Ah.
  7. Nemaju ga ni jedni ni drugi u ponudi, bar ne na sajtu. Jedino da zovnem ove iz Cvijiceve pa da pitam, mozda mogu da naruce...
  8. Pozdrav ljudi! Vozim qingqi qm 200 i ove sezone mi je crkao akumulator. Problem je sto ni za zivu glavu ne mogu naci akumulator koji odgovara mom motoru po dimenzijama. Dakle, trazim 12W 9Ah dimenzije - visina:128mm , sirina:73mm, duzina: 130mm. Nosac akumulatora na njemu ne tolerise ni milimetra odstupanja, eventualno po visini mozda 2mm. Zivim u Pancevu,pa bi bilo kul kad bi neko znao gde to ima da se kupi u Pa ili Bg. Ja samo zelim da se vozim.
  9. A tek sto ce biti customizacija... ) Motor si odradio NEVEROVATNO PEDANTNO i sa ljubavlju,to se odmah vidi! Pozz
  10. Pozdrav iz Panceva! Zovem se Igor. Student,motoras i slobodni umJetnik. Nosim kacigu i sve sto treba. )
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja