Jump to content

Moto Zajednica

snowwhite

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: snowwhite

  1. Prosečna bajkerka-DA ili Ne prosudite sami a pričica ide ovako: MART mesec ove godine: vraćam se peške sa pijace natovarena kao tovarno magare i kuvam od besa! Odlazim u banku, dižem kredit i kreće listanje oglasa. APRIL - kupujem skuter 125ccm. MAJ - polažem "A" kategoriju. JUN - non stop vozikanje i moto-susreti. JUL - prva duža destinacija Vrbas-Divčibare (nešto preko 500km). AVGUST - sama prelazim 874km na relaciji Vrbas-Segedin-Budimpešta-Balaton-Vrbas za 5 dana. SEPTEMBAR - uveliko šmekam Suzuki gs 500f OKTOBAR - parkiram lepotana, podvlačim crtu i sa pređenih 5100km kapiram da se nešto prelepo dešava. NOVEMBAR - postajem pripravnik u moto klubu "PEGASUS" iz Kucure. Za devojku od 29 godina i bez ikakvog vozačkog iskustva, i za jedan običan skuter - nije loše. Odoh da čekam proleće.
  2. Još jednom hvala svima za dragocene informacije, držite mi fige i obećavam dobre fotke kad se vratim.
  3. Polazak planiram između 26-og i 29-og ( ako me vreme posluži ).
  4. Hvala svima na detaljnim instrukcijama. Broj dana nije bitan pošto sam na godišnjem odmoru. Vozim sama. Prespavala bih u Temišvaru, na Belocrkvanskim jezerima, Srebrnom jezeru i u Kladovu sigurno a za ostalo ću videti. Evo kako je izgledao prvobitni plan: 1.dan Vrbas - Temišvar (razgledanje grada i prenoćište) 2. dan Temišvar - Bela Crkva (dan ili dva brčkanja na jezerima) 4.dan Bela Crkva - Srebrno jezero (opet brčkanje dan ili dva) 6.dan Srebrno jezero - Kladovo ( sa svraćanjem u Golubac i svim ostalim što se podrazumeva na tom putu) Tu bih prenoćila i sutradan bi valjalo krenuti kući. Međutim, dali ste mi dosta interesantnih predloga tako da će se ovo verovatno promeniti. Ne mogu dnevno puno da pređem jer motor još uvek ima blokadu pa ne ide brže od 80 km/h. Ali nema veze, bitno da se točkovi okreću. Ako imate još neki predlog obavezno kuckajte. E, da! Niko mi nije ništa napisao o istorijskim spomenicima i drugim mestima koje bi valjalo obići u tom delu Rumunije.
  5. Prvo samo kratak pozdrav za urednike i jedno VELIKO HVALA što postoji ovaj sajt. Od aprila tek vozim motor i zahvaljujući Vama i sjajnim forumima lako sam našla odgovore na mnoga pitanja. Naime, ovih dana planiram put preko Rumunije do Bele Crkve i Đerdapa pa me interesuju dve stvari: 1. Šta mi je sve od dokumenata potrebno? (jer sam na nekom sajtu pronašla čitav spisak neophodnih papirčina ) 2. Da li na deonici od graničnog prelaza kod Nakova, preko Temišvara ( noćenje) do Vršca postoje mesta koje bih mogla da obiđem? P.S. Ako je to uopšte važno, ne zaboravite da vozim skuter od 125ccm.
  6. Vozdra komšo! :-D

  7. Za dva dana vožnje 600km! Bez problema. Nema na čemu. POZZZZZZZ

  8. Ćao! Meni je bilo extra. Sa mašinom nije bilo problema. Jedino su neke deonice puta bile toliko loše da sam mislila da će mi otpasti oba točka,niz brdo sam išla jedva 30km/h. Ali ima i deonica gde je vožnja više nego uživanje. Ako si mislio da ideš na more,kontam da ne bi trebalo biti problema samo pitaj majstora na koliko vremena da praviš pauzu da se motor ohladi.

  9. Želim da se zahvalim dvojici bajkera iz Valjeva koji su mi pomogli u nevolji na putu u blizini Divčibara. VELIKO HVALA I POZDRAV od Sneže!

  10. Hvala. Tako su me savetovali i moji prijatelji koji su već dugo na točkovima.
  11. Hvala na dobrodošlici i pozdrav za divnu Pulu. Dok steknem malo bajkerskog staža eto me da skvasim nožice u vašem moru ( i naravno obiđem lokalnu pijacu).
  12. Hahaha Preporučiću svim drugaricama.
  13. Sutra sama prvi put krećem na dužu destinaciju-Divčibare. Do tamo imam 220km. Mapa je spremna, vremenska prognoza savršena a ja ne mogu da dočekam da obrnem ključ. Držite mi fige!

  14. Zovem se Snežana. Moje "janje" je scooter Sprint grizzy 125 i vozim ga nepuna dva meseca a već smo prevalili 1800km. Odlučila sam da ga kupim kada sam se jednog dana pretovarena kesama, besna, vraćala sa pijace a sada ne propuštam ni jedan motosusret u okolini. Ako Bog i bankarka daju, sledeće godine kupujem nešto ozbiljnije a do tada uživaću u druženju sa bajkerima i redovno shopingovati u "Louis"-u.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja