Jump to content

Moto Zajednica

bane06

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu bane06

  • Rođendan 06.12.1984.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tennis-player-novakdjokovic.info/

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Dimitrovgrad

bane06's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Naravno da ti idesh kod doktora da bi vodila rachuna o sebi ali kad uchestvujesh u saobracaju ti onda treba da vodish rachuna i o drugima. Ne mislim da je mnogo pogresio doktor kod tvog slucaja kao i kod bilo kog drugog kad je to u pitanju. Izvinjavam se svima vama koji nosite sociva i naocare ali sigurno ste svi vi protiv toga da ljudi koji su preko veze dobili vozacke dozvole voze po gradu, isto tako sam i ja protiv da se preko veze prolazi lekarski pregled!
  2. Takodje Sta cemo mi bez ovih nasih devojaka kao shto je motobarbi ? ;D
  3. http://www.youtube.com/watch?v=tp52ZX1-YNQ# http://video.google.com/videoplay?docid=835247059842138320&q=r2+200cc&total=2&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
  4. momak na phoenixu se vozika : http://video.google.com/videoplay?docid=3514493276864345449&pr=goog-sl
  5. Moze li se polagati na motoru koji je registrovan u drugoj drzavi (ciji sam drzavljanin, kao sto sam i drzavljanin Srbije )? Imam li pravo da stavim L tablice na stranca?
  6. Imao je izvanredne glasovne mogucnosti, umeo je da dirne svakog u srce kad zapeva. Pustali su danas njegove pesme na radiju a mene je srce stezalo, postovao sam ga mnogo, kao sto neko rece u predisnjim postovima pevao je na RTS-u uzivo Zajdi, zajdi i osavtavio me bez daha, pamticu ga i slusacu njegove pesme dugo godina. Neka mu je vecna slava.
  7. hvala na ponudi srkixt660, imam nameru da uvezem neki iz inostranstva. Cini mi se da bi trebao da sacekam sledecu sezonu postalo je hladno a ja tek treba da polazem za A. Javicu ti se ako resim da kupujem u srbiji
  8. hvala ZlimanZR, osim svega toga sto si naveo ipak cujem da je motor mali cak ga svrstavaju u pocket bike. Ja sam odlucio da kupim neki polovan motor ne znam jos uvek koji, gledam nesto Hondu nsr 125. Nadam se ZlimanZR da ce bar sud biti na tvojoj strani, poz.
  9. hmmm kad sam uporedio ovaj phoenix koji ima na nasem trzistu i taj sa sajta http://www.huatenggroup.com/ primetio sam nekoliko razlika: ovaj speedmax ima rezervoar od 11litara i dimenzije 1800*710*1050 dok huateng ima 5litara rezervoar i dimenzije 1735*710*980. Dali to znachi da je motor isti (da su ovi nase malo nabudzili sto licno ne verujem) ili je speedmax napravljen samo za nashe trziste?
  10. nisam te razumeo jesi li bio u Zrenjaninu da ih vidish? Ako jesi onda si video dali odgovaraju
  11. jeli Braveheart kolko si ti visok? kako ti se cini njihova velicina? stavi neke fotke ako imash
  12. pozdrav Marko vidim i ti hoces ovog Phoenix-a. I ja se cudim dal da ga uzmem, nadam se da ce neko napisati pozitivne utiske, za sada samo lose
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja