Jump to content

Moto Zajednica

jumbo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu jumbo

  • Rođendan 30.07.1965.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    www.najletovi.rs
  • Motocikl
    Triumph Steamer

Poslednji posetioci profila

2454 profile views

jumbo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Hteo bih da spustim fuzastere za 5 cm, bez secenja i varenja, sa nekakvim adapterom koji bi se umetnuo izmedju, da bi sve moglo da se vrati na fabricko stanje. Otprilike imam ideju kako bi to moglo da se uradi pa mi treba preporuka za bravara u BG.
  2. Ako mozes pitaj, i to je opcija
  3. Hteo bih da dignem Piaggio X9 sa 125 na 200 ccm. Vredi li to raditi i ako vredi znate li nekoga ko ima delove i moze to da odradi. I da, kolko bi to okvirno kostalo?
  4. Koje su dimenzije fara od 250, 251 i ima li neko na prodaju? Bilo bi dobro da ima klasicne nosace na stapove viljuske. treba mi za neku prepravku a ne za MZ.
  5. Probao ja pre par godina sa bubicama, nista nisam cuo okolo, na 10 km hteo da ispravim tri krivine, totalno ludilo. posle sam ugradio muziku na motor napred, odlicna stvar.
  6. Posto sam u medjuvremenu presao u ugostitelje i otvorio SUR, firma mi je visak a greota je da je zatvorim. Osnovana je 1992. godine , nije nikada bila u blokadi , nije bila u minusu. prometi zadnje dve godine su mali. Koga interesuje dovoljan je Maticni broj: 06213740 Kazu da pri poslovanju sa strancima veoma veliku ulogu igra starost tj. tradicija preduzeca. To ne znam, nikad nisam radio sa inostranstvom. Neka okvirna cena firme je 1600 evra Potpuno mi odgovara i zamena za motor uz vasu ili moju malu doplatu. Ne interesuju me skuteri , kinezi, R-ovi, kvadovi, motori ispod 600 ccm, grobovi , nelegalni , stranci, niti bilo kakva druga roba. Dakle ako nesto nudite mora biti: legalno, potpuno ispravno i u dobrom stanju. Starost i predena kilometraza nisu bitne. Ponude, ako ih ima, mogu ovde ili na PP
  7. jumbo

    bilijarski sto

    mislim da ima Duca iz Barosevca 062288984
  8. U Lazarevcu je ovih dana osnovan novi MK Bikers Lazarevac. Za pocetak nas ima 7. Jedan zakasnio na slikanje. Pozdrav svima i vidimo se
  9. za varenje vidi sa Casom ulica ispod policije pa na samoj krivini desno
  10. Ocaga vise nije idealna za moto skup jer su sad tamo posadili silne neke biljke i tobogane i prostor ucinili neupotrebljivim za moto skup. Ima jos lepih lokacija u Lazarevcu.
  11. malopre mi rekla pticica, mozda i bude skup u Lazarevcu, ali ne u organizaciji La-Moto, i ne na dosadasnjoj lokaciji, ako bude bicete na vreme obavesteni
  12. Samo jedan kratak off. vozim Citroen Xantiu HDI 2.0 90ks 2002 god 212000km vec 5 godina. Ima klasicno kvacilo lamela, korpa druk lager, komplet je kostao 7200 din pre dve godine kad sam menjao registracija oko 28000. Potpuna zabluda je skupo odrzavanje Citroena.
  13. jumbo

    MZ ETZ 251

    Jeftin a dobar, naravno! salim se. Imam nameru da blagim prepravkama napravim coper za svoju dusu (koji uvek moze da se vrati na fabriku) Zato mi nije mnogo bitno kakva mu je limarija posto ce svakako biti farban. Nisu mi vazne ni potrosne stvari akumulator, gume, rucice, plocice, paknovi, lanac itd ako su dobri utoliko bolje Moze da bude i pocepano sediste jer cu i njega presvlaciti. Moze da bude i blago neispravan tako da moze da se popravi standardnim delovima. Ne sme da bude secen, varen, lomljen i da je na masini radjeno nesto nenormalno. Trebalo bi da je kompletan (da ima sve svoje delove) Hocu da ga registrujem , mora da ima ispravne papire Kad sve ovo sagledam ipak preovladava jeftin Malo je konfuzno napisano, ali mislim sa sam malo jasniji sta trazim.
  14. jumbo

    MZ ETZ 251

    Setite se mozda vas prijatelj, stric, ujak ,komsija itd ima neki MZ 251 negde u supi zatrpan krsom, moze i neugledan moze i pomalo neispravan.
  15. jumbo

    MZ ETZ 251

    ... u pristojnom stanju po pristojnoj ceni ...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja