Jump to content

Moto Zajednica

Cvijanović

Članovi
  • Broj tema i poruka

    745
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Cvijanović

  1. Nađi na netu scooter roler weights,pa uporedi par GY6 kineskih 125-ica koje imaju isti prečnik felni kao tvoj skuter i videćeš da je gramaža manje-više ista. Znaj da sa lakšim rolnicama dobijaš malo na kralnjoj brzini,dok sa težim dobijaš startnost.
  2. Hvala...Lepo izgleda auto,i one felne što daješ su baš moćne... Srećno da ti kažem,nema potrebe.Cenim da će brzo da ode....Ali ipak neka je sa srećom. Džasmine,brate malo izofovasmo....nemoj zameriti
  3. Ja bi rekao da je tvoj...Imao je presvlake,nalik maskirnoj šari,ali samo na prednjim sedištima,među slikama strana saobraćajna....nije menjana navlaka menjača. Prema podacima koje si dao,od prilike je taj. Jasika kod Kruševca.
  4. ....pa i nije baš uteha.Sa 1600€ na 2600€.Razumem da si imao troškove kalibracija raznih,ali ovo je isti auto od pre mesec-dva. Iskreno,benzin bez plina od 2000ccm sa toje vrata koji je prilično star....a nije ezoterija.Nisu 2500€ neka cifra,ali za ovaj auto,po mom sistemu vrednosti je mnogo. Ali šta ću kad mi se sviđa...zato me i boli,pa sam morao da ,,prdnem na usta''.
  5. Juče Golf beše na oglasima...prodade li ga?
  6. Cvijanović

    Ručni rad

    Ručno izatkan šal na razboju.Life time guaranteed&sadisfaction guaranteed. Ko se nađe u ovoj kombinaciji boja... Šal - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ručno tkani šal neverovatne kombinacije pastelnih boja. Širena 25cm Dužina sa resama 210cm
  7. Ne ripam.Moj posao je u proizvodnji. I dalje mislim da je mnogo posla za jednog čoveka. ...na papiru,to je samo gomila slova...U realnom životu,je zajebano. Ali većina nas to vidi kao posao iz snova,vezan za sferu tvog primarnog interesovanja....
  8. Jedna osoba treba da se javlja na telefon,šeta između rafova i dodaje šta fali,pakuje pristiglu robu u magacin,radi na kasi i na kraju opet u magacin po robu koju treba da spakuje i preda kuriru brze pošte. Radno vreme od 12 do 19.... Mislim da je ovo opterećenje za jednog izvršioca. Efektivan rad celo radno vreme...a radiš sa parama,ljudima....telefoni zvoniju... Rad pod pritiskom celo radno vreme. Najveća kvaka je od 12 do 19h Ceo jebeni dan.... Nije ovo posao za uslovno rečeno,,normalnog čoveka''Ovo je ložače koji se primaju na ,,imidž firme''. Od dvanaest do sedam uveče.....Nema tu života!Bez obzira na platu.
  9. Super izgledaju oba auta....Koja je cena fokusa?
  10. Cvijanović

    Redmi 9A

    Što se kaže....Neka je srećno i berićetno!!!
  11. Cvijanović

    Redmi 9A

    Redmi 9A - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Uz telefon dobijate kožnu zaštitnu futrolu, kabal, kutiju i svu dokumentaciju. Baterija odlična, nigde nije oštećen, ogreban. Bez ikakvih problema u radu.
  12. Najbolje poseti neki skuter forum.Ima tu par stavki,koje će oni koji su u materiji da ti razobliče. Ako si zadovoljan sa prethodnim,onda preslikaj sve na kymca.
  13. ...mislio sam ako imaš nekog,platiš gorivo.Možda može u pik-up
  14. Jesi razmišljao da nađeš nekog sa prikolicom ili kombi?
  15. Bar znaš šta hoćeš...Što je odlično! Ima deo foruma,,pomoć prijatelja'' ,tamo prebaci ovu temu. I neka je sa srećom!!!
  16. ....jel se tako mirite i prihvatate sve stvari u životu?....ili samo one koje vam se sreviraju uz uputstvo za upotrebu u kojiem je podebljano da je artikal ovih dana u modi?
  17. Čoveče,svaki sledeći model SF je gori nego prethodni. Savet....Nađi dobrog SF1.
  18. Veoma liberalna izjava na moto forumu ...mislim da ovo nije motor. Žalosno je što će,,mic po mic'' za par godina ovo na slici iznad da postane motor. Posle nemoj da kukate,i pitate se ,,jaoj,pa kako je moglo da nam se desi....'' Nema potrebe ići grlom u jagode. Prevozna sredstva ovog tipa treba ignorisati.
  19. Renault Twingo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM mnogo dobro To su felne
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja