Jump to content

Moto Zajednica

steevica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu steevica

  • Rođendan 03.12.1959.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bačka - Becej
  • Motocikl
    SUZUKI GSXF750

Poslednji posetioci profila

1994 profile views

steevica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pogledaću. Ima li neka medicina ili samo zamena ? Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
  2. Problem s indikatorom neutralnog položaja menjača. Od pre neki dan , kad se motor ugreje ne pali zelenu sijalicu za neutral, dok je hladan pali je. Da li je neko imao sličan problem? I kako mu se prilazi ? Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
  3. Nešto mi , od pre neki dan, zeza pokazivač neutralnog položaja menjača, Dok je motor hladan , pali lampicu a kad se ugreje ne pali lampicu. Pri tome, kad spustim ćopavu, i kad je izbačen iz brzine, gasi motor (inače, 2000-to godište). Da li je neko imao sličan problem i gde se ta prokletinja od indikatora nalazi ?

  4. Menjao sam već na Diverziji pre par godina, međutim ne znam ima li nekih posebnosti u ovim štapovima. U svakom slučaju nvala.
  5. Jasno. Ali da bih zamenio oba, prvo treba da zamenim prvi, odnosno desni. Imam Haynesov S/R manual na čistom engleskom jeziku sa sve slikama, ali sam baš juče zaboravio znanje tog jezika pa mi to sad pričinjava malo problema.
  6. Procurio mi semering na desnom štapu. Ima li neko neki link sa objašnjnjem zamene istog ?
  7. Kakva su Vam iskustva sa zadnjom kočnicom ? Kod moje 750-ce se baš i nije pokazala, mada mi se i drugar koji vozi Bandita 600 takođe žali da mu slabo hvata. Menjao sam pločice misleći da je u njima problem ali je stanje ostalo isto, jedino što mi sada ne sviraju pri kočenju. Da li je to kod njih generalno tako i, naravno - pitanje : što činiti ?
  8. Da li je neko menjao upravlac na GSXF 750 - malo vislji od fabrickog ? Da li treba produzavati crevo, sajle , zice ili ima dovoljno rezerve za dizanje 3-4 cm ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja