Jump to content

Moto Zajednica

Ogy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    63
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ogy

  • Rođendan 29.04.1969.

Contact Methods

  • AIM
    Beverly fan forever

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Interests
    Druzenje, razmenu iskustava, pomoc drugima,sve vezano za automobile a posebno za motocikle i skutere.
  • Motocikl
    Piaggio Beverly 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ogy's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Pozzz da li se znamo i licno?

  2. Pozdrav svim maxi-skuterasima sirom nase lepe Srbije. Doslo vreme da se malo i provozamo,pa gledajuci vremensku prognozu u JULU ,odlucih da se malo pustim sa svojom lepsom polovinom do nase najlepse reke-DRINE i to na 3 dana.Planiramo voznju iskljucivo alternativnim pravcima,nista auto-put i gas do daske, naprotiv , mi bi da UZIVAMO U VOZNJI.Ovim putem pozivamo sve parove iz Nisa i okoline ( mada nije uslov, moze i dalje ) koji vole da se voze, kupaju i pecaju na Drini, da se jave ako su za.U narednih par dana cemo zakupiti apartman na samoj obali Drine,a mogu vam reci i da nije skupo-cene su od 15 - 25 evra po danu.Zakup splavova je nesto skuplji ,ide od 30 -40 evra dnevno. Eto toliko za pocetak, za sve ostale informacije ,javite se pa cemo se dogovarati.Broj mog mob.telefona je 0637774449-Ogy. Svako dobro i SRECNO NA DVA TOCKA !!!
  3. Pozdrav svima , samo da se javim da planiram 7-og jula na voznju do Drine i nazad, sa mojom lepsom polovinom , na 3 dana, pa parovi koji voli druzenje , a hoce i da se kupaju i pecaju na Drini , neka se jave. 0637774449 ......... OGY .
  4. Pozdrav nislije i svi ostali koji vole voznju na 2 tocka.Evo posle skoro godinu dana da se i ja javim-sramota , ali sta da se radi-obaveze.Naime povodom lepog razloga se i javljam na ovim stranama.U julu , tacnije 8 , 9 i 10 JULA krecem sa mojom lepsom polovinom na putovanje po nasoj lepoj Srbiji,tacnije do reke DRINE , gde bismo odseli na 3 dana.Ovom prilikom pozivam parove slicnih interesovanja,koji imaju maxi skuter i vole prirodu, da nam se pridruze na putesestvju do Drine i nazad.Vozicemo iskljucivo alternativnim pravcima-nista auto-put i brza voznja-ZELIMO DA UZIVAMO U VOZNJI.Eto toliko , pa ako neko zeli da se lepo provede u toplom JULU na 3 dana-neka se javi, da se dogovorimo.Moj broj mobilnog je 0637774449. Ogy iz Nisa.
  5. Pozdrav Citajuci sve ovo predhodno, nisam mogao a da se ne. '' dodam '' utiscima.Ja vozim vec dve godine Bev 250 2005-o god. I ne bih ga menjao nizakakve pare.Ne kazem da je to najbolji skuter, ali za mene JESTE.Neces se pokajati u svakom slucaju da izaberes I Apriliju ,Yamahu ili Suzuki ...pozzz
  6. Ako nista drugo-ono bar zbog one krke kod Marjana i onog belog vina-steta sto nas nije bilo vise...
  7. Samo da se pohvalim da je voznja bila VRH !!!Veliki pozdrav za grupu malu , ali odabranu !POZDRAV NESI, SALETU, BOBANU I IGORU- do sledece voznje-jedva cekam !!!Uskoro i slike !!!
  8. Ogy

    Vukso -dolazis u nedelju ?

  9. Ma naravno brate moj, ja sam napisao skuterasi, ali to ne znaci da ostali ne mogu-naprotiv svi su dobrodosli.Sto se vise okupimo 17-og u nedelju , bice lepsi provod.Pozdrav
  10. Dzoni -dolazis u nedelju iza Merkatora , pa za Sokobanju i nazad ?

  11. Ogy

    Jel dolazite ti i Vuksa u nedelju 17-og iza Merkatora , pa do Soko banje i nazad ?Ima nas vec sigurnih trojica , pa ako dodjete i vi ...bice nas dovoljno.Pozzz

  12. Prijatelji iz Nisa i okoline -svi koji imate skuter i volite dobro druzenje-eto vam prilike za to 17-og juna .Naime okupljamo se iza Merkatora na parkingu oko 10 sati ujutru i posle upoznavanja krecemo na zajednicku voznju do Soko banje starim auto-putem.Kao stanicu za odmor iskoristicemo jezero Bovan i posle odmora nastavljamo put Soko banje.U banji zadrzavanje i setnja uz druzenje -naravno.U povratku svracamo u Drazevac kod cuvenog "Marjana " na rucak i nakon toga povratak u Nis.Bice tu nekih 130-150 km. , sto je za pocetak sasvim o.k. -da se razbije led .Ponesite dobru volju i puno smisla za humor i bice dovoljno ! OCEKUJEMO VAS U NEDELJU-POZDRAV I SRECNO NA DVA TOCKA !!!
  13. U 10 i 3 minuta sam iza Merkatora-od Boga zdravlje ( sto bas i 3 minuta - pa toliko mi treba od kuce do pomenutog ) ! Vidimo se tamo ! p.s. rastrubite drugarima koji imaju skutere , a vole da se druze !
  14. U pravu si 100%.Evo ovako-ja predlazem da se nadjemo iza Merkatora u nedelju 17-og juna oko10 sati , cisto da se upoznamo i napravimo neku kracu zajednicku voznjicu -n.p.r. do Soko-banje i nazad -starim auto-putem zbog prirode.To je nekih 140 km. u oba preavca.ZA POCETAK .Eto mog predloga , javite se sa vasim .0637774449 , neka svako ko se ovde javi ostavi i broj mob. tel za laksu komunikaciju.Pozdrav braco-javite se ...
  15. Ogy

    Cao Vuksa-i tebi veliki pozdrav , pa do skorog vidjenja kod Merka...

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja