Jump to content

Moto Zajednica

skuteras

Članovi
  • Broj tema i poruka

    214
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda XL1000VA

Poslednji posetioci profila

3601 profile views

skuteras's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

73

Reputacija u zajednici

  1. Kako si nabavio shido, jel sa ebay a? Ili se pojavio neko ko uvozi ?
  2. Evo da se oglasim kao neko ko je imao priliku da zameni originalni aku odnosno bateriju. Srecom kada je crkla prva baterija bila je u garanciji (na samom isteku), pa je zamenjena u garantnom roku. Inace motor pre toga nije dugo paljen i pored toga umesto da ga napunim ja sam pokusao da upalim i isprazio ga do kraja. Nakon toga je umro. Litijumska baterija ima zastitu od samozapaljenja, posto litijum kada se zapali ne postoji nista sto moze da ga ugasi. Moja Aftika je 2019 god adv sport a te litijumske baterije su poceli da stavljaju na modele od 2018 pa nadalje. Crna Afrika koju Satelis pokazuje 2017 god. Skoro pa da sam siguran ima obican gel akumulator, plavo bela ima litijumski pa je mozda zbog toga razlika u ocitavanju? Ovu Shido batteriju dosta hvale po stranim forumima ona je cak i jaca po amperazi od oreginalne. Kad dodje ne daj boze vreme za zamenu javljam utiske.
  3. O jbt, zbogom Pedja, nadam se da i gore voziš tvoju Yamahu nebeskim putevima.
  4. Desi ti se da nestane goriva ako se pouzdaš u onaj njegov pokazivač, to mu je velika mana. Generalno taj motor je kao Kalšnjikov nema previše elektronike max izdržljiv. Sad od drugarovog motora zavisi u kalvom je stanju generalno, ja bih pretresao motor, proverio ventile, naštelovao karburatore ( što ćete morati štelovati sami ako idete na vliku nadmorsku visinu), proveri ulje i teraaaj....
  5. Samo se ti drži svoga, mogu da ti garantujem da niko od ljudi koji su ovde komentarisali nisu zaintetesovani za kupovinu tvog motora. Od svih na oglasima tvoj motor je jedan od boljih.
  6. Ima li veze u kakvom je stanju motor, kako je odrzavan ?
  7. Koliko bi ti recimo dao za ovaj motor? Sta mislis koja po tebi realna cena?
  8. Svaki Vardero ima jak zvuk kad prebacuješ u drugu, nećeš promenom ulja ništa postići, ne znači da mu sveže ulje neće prijati.
  9. Ko misli da nas vozaci automobila bas uvek ne vide nek odgleda ovo.
  10. Ovo skretanje je bukvalno boli me q.... Nema šanse da ga nije video a i po putanji skretanja moze da se zakljuci, sad ću ja da se provučem!
  11. To nije efi lampica već abs koliko sam mogao da vidim, svetli verovatno pošto motor nije vožen pre paljenja pa ga senzor nije detektovao da se tako izrazim. Oteraj motor kod majstora niko ovako po zvuku ne može da ti kaže "dijagnozu" meni sve zvuči ok a ne mora da sam u pravu.
  12. Ok, hvala na informciji u vezi cene, ja cu ovu sezonu voziti ovako a sledecu cu menjati.... Ajd javi kakva je situacija kad zamenis.
  13. Uzeto sa uk foruma. Imam isti problem, ustvari skoro svaki varadero ima isti problem ali do sada nije nikog ostavio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja