Jump to content

Moto Zajednica

moto shop

Članovi
  • Broj tema i poruka

    73
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu moto shop

  • Rođendan 19.01.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    POZAREVAC

moto shop's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. imam slike u mojauto.rs, malo prepravljen.

  2. I ja sam 2008 god. kupio jedan 350. Pojam je. bas sam za te pare zadovoljan, ali nisam siguran za dalju voznju. U inostranstvo. Da li si ti putovao negde vani sa njim? Oko 5-6.000 kilometara. Zato bih ga prodao, da kupim nesto jace. Pozdrav

  3. nameravam jos auspuh da podignem na gore prema kraju zadnjeg blatobrana iznad gume da spojim obe strane auspuha i prednji blatobran u mrezi.
  4. mislis na mrezu oko rezervoara, celu
  5. jos je u fazi rada, tu su auspusi i prednji blatobran.
  6. Pazi kako vozis, moze da mi naskodi.

  7. samo sto sam skinuo naslon i ugradio zicu 5 kao paukovu mrezu oko rezervoara. svecice su od skutera od 50ccm.
  8. sasvim se slazem da su za te pare vise nego zadovoljavajuci. jedina mana: pojavljuje se hrdja posle blata i kise, ali kada se obrise odmah, nema vise hrdje. pa ovi mali skuteri prelaze vise od 14.000 kilometara koji kostaju 59.000,- din.. ja sam imao yamahu virago 535, prodao sam je i kupio regal raptor 350ccm i presrecan sam. da sam kupio takav original, kostalo bi preko 10.000,- Evra.
  9. Massetehnic ima svoje radnje skoro u svakom gradu i u tim radnjama stoje motori koji nisu prodati vec cak i iz 2008 godine, metro ih je sve otkupio po mnogo nizoj ceni i platio odmah, sto je najvaznije. tako da moze i jevtinije i da ih prodaje. omi nemaju ni servis, ni bilokakvu obavezu prema prodatom motoru,, samo kupio i prodao i ostvario mali procenat zarade, cista racunica. samo prilikom kupovine treba traziti dopunu racuna koji se dobije na kasi. u toj dopuni, u nekoj od njihovih kancelarija, treba da stoje podaco o samom motoru, kao boja, broj motora, broj sasije itd. i eventualno, ako mogu da stave ime buduceg vlasnika. to je ono sto trazi policija, bez toga nece da registruju, neko od sluzbenika je veoma ljubazan, neko je nepismen u policiji. to je cela misterija oko prodaje i kupovine u metrou.
  10. kada dobijem malo na vremenu i volji uradicu prednji i zadnji blatobran u istom fazonu.
  11. ovo je 350 ccm, sa mrezom okolo da bi se popunila malo praznina ispod rezervoara.
  12. kada je sledeci skup kineza i gde, hvala
  13. za Regal-Raptora ne treba kit, vec drugi agregat, malo jaci, daytona agregat je oko 400 evra. ili neki drugi od renomiranih marki polovan da se ubaci. na youtubu su ameri ubacili i od 500-600 ccm. moj raptor od 300 ccm sam vozio 155 km/h, ali ne u klasicnom polozaju, vec, noge na zadnjim nogarama a glava skroz u upravljac. jedino tako se moze voziti brzo. sam polozaj vozaca ne dozvoljava komfornu voznju pri vecoj brzini od 120 km/h, mozda do 110 km/h. i sam motor za vecu brzinu je lak, polece kao da vozim 200 i vise km/h.znaci veci i jaci i tezi agregat i resenje je tu, ali opet ne za brzinu vec samo za startnost je dobar. da moze zadnja guma da gori malo. motor je kvalitetan, samo posle kise treba ga odmah brisati ili susuti, pojavljuje sehrdja koja se isto odmah moze obrisati. ja sam prodao yamahu virago 535 da bih kupio ovaj. volim ja i harley i occ, ali je dzep plitak. kao zamena je ovo fenomenalno.
  14. na mom raptoru od 300 ccm kazaljka udara do kraja. ali samo kada noge spustim na mesto suvozaca i glavu nagnem do upravljaca, samo u tom polozaju moze da se vozi brzo, a kada sam merio sa yamahom r1 i sedeo normalno, pokazivao je 120 kao i na r1. ali je voznja bila neudobna. najudobnije je do 110, sto se tice normalnog sedenja i brzine, a sto se tice opste udobnosti to je od 80 do 90. kako za koga.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja