Jump to content

Moto Zajednica

amos011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    80
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: amos011

  1. Ja sam dobio informaciju da se decko zove Gagi i da je iz Padinske Skele
  2. Siroki ti nebeski putevi brate Veljko
  3. Dva zivota odose, a vi palamudite o tome ko je kriv. Otvorite posebnu temu (a verujem da ih vec ima vise otvorenih). Saucesce porodicama.
  4. Nije mi jasno, ne mogu da skapiram da neko dovede lanac u takvo stanje da pukne. Posledice puknutog lanca su mi veoma jasne. U svakom slucaju, tuga. Saucesce porodici, a nastradalom kolegi cisti putevi nebeski.
  5. Au...tuga braco... Mito siroki ti putevi nebeski..
  6. amos011

    Monokey ploca

    Vidi kod Sebe u ovom oglasu:
  7. Ja sam uzeo od Pontisa pre nekih 5 godina potkapu sa stitnikom za grudi i evo i dan danas je nosim, a radi posao odlicno. Svaka preporuka sto se mene tice.
  8. Sve deca od 20 do 30 godina. Tuga....
  9. Ode nam sva mladost.... decko 27 godina... https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3373279-nesreca-kod-smedereva-poginuo-motociklista-udario-u-automobil-pa-u-banderu
  10. Mene juce na razdaljini od 500m dva puta isekose, izlecu sa sporednih puteva na Zrenjaninac (kod Borce). Da sam imalo bio dekoncentrisan (mislio na nesto drugo a ne na put ispred i oko sebe), oba puta bih zavrsio kao nalepnica na automobilima. Ljudi, kolege, lagano sa desnom rukom, gledajte levo - desno, napred - nazad, a bogme i gore - dole. Ako oni ne paze na nas, moramo mi na njih. Kada jedan zivot izgubimo, izlisno je filozofirati o tome sta se desilo. Molim Vas sve, pamet u glavu i lagano sa desnicom. Cisti ti putevi Gospodnji momce.
  11. Da li neko ima neku informaciju o ovoj nesreci?
  12. https://www.blic.rs/vesti/hronika/poginuo-motociklista-muskarac-35-sleteo-s-puta-kod-pirota/p27dtxp
  13. Probao sam i to, ali sam na 10 razlicitih mesta dobijao razlicite informacije. U svakom slucaju, lanac je zamenjen, a ovaj post nek ostane za sledece narastaje da ne moraju da lutaju. Hvala u svakom slucaju.
  14. Definitivno je 118 linka duzina lanca za bregastu za Suzuki GSX 750 F, 1988-1997 godiste.
  15. Evo i ja da iskoristim temu, posto nemam dovoljno postova da oglasim u "Prodajem" odeljku. Cena na oglasima je 1200e, za forum, rodbinu, prijatelje i poznanike je najniza 1000e. Ja sam realno aljkav, pa mi je i motor takav, ali je pouzdan i mogu da garantujem da nikad nikog nece ostaviti nigde. Skoro sam menjao lanac bregaste, filtere, ulje, prednje plocice, dihtung poklopca ventila. Narucio sam iz engleske kitove za karburatore i to je zamenjeno. E sad, posle toga sto je "odradjeno" cuje se nesto da cakce u agregatu. Mojsa pretpostavka da "majstori" nisu odradili sinhronizaciju karburatora i stelovanje ventila sto je bilo dogovoreno, nego su samo zamenili delove i to je to. Ne mogu da se bakcem sa njima. Inace motor pali na "cvrgu" sto kazu, lepo ide, lepo vuce, lepo se ponasa u voznji. Ja sam prezadovoljan ovom "uljarom" ali se nesrecno zaljubih u neku matoru cbr 1000f, pa zato i jurim da prodam moju Suzanu. Motor se vodi na moju suprugu i prenos je obavezan. Suzuki GSXF 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSXF 750, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 68571 km, Borča. Cena 1.200 € - Motori - Polovni Automobili
  16. Kupio sam 144 linka za koji mi je prodavac tvrdio da je to to. Danas je moped rasturen i ipak je od 118 linka lanac bregaste. Vise slika i informacija kada zamenim za odgovarajuci lanac.
  17. Ne kapiram, radim samo poznatima? Onda neka njima pokazuje svoje "rane" radove, a ne nama "obicnim, nepoznatim smrtnicima". Jeste lepo, ali propratni text je unakazio te "lepe" radove. I da sam "poznat" posle ovakvog uvoda bih preskocio ovu "personu". Jadno...
  18. Naravno da ne postoji mogucnost kombinovanja. Ako je 118 link to je to, ako je 144 linka to je to, nema sanse da se umesto 118 stavi 144 ili obratno. Videcemo, narucio sam, pa za vikend se radi motor, i onda imamo definitivnu potvrdu o broju linkova.
  19. Prebrojao linkove ovde i ima ih 118, narucio sam 144 pa javljam rezultate.
  20. Hvala @Deki Katana ali nigde ne pise broj linkova (118 ili 144). Ovaj od 118 linkova je oko 4000 dinara a ovaj od 144 je oko 8000 dinara. Po tvrdnji prodavca da je taj od 144 linkova bas taj koji mi treba (pre nego rasturim moped), cu uzeti taj. Kada zavrsim servis i konacno otkrijem tu dugo cuvanu tajnu (ne znam samo zasto), ja cu ovde postaviti rezultat da neko kao ja ne ide na pamet, nego da zna unapred koliko mu linkova treba.
  21. Imam Suzuki GSXF 750, 1995-o godiste (GR78A). Dosao je na red i lanac bregaste za zamenu. Imam problem, da nadjem koji lanac ide u taj agregat Postoji za taj model od 118 linkova. A postoji za taj model i od 144 linka. Molim za pomoc, ako neko zna koji lanac da pazarim.
  22. Ode jos jedan od nas. Dokle vise? Siroki ti nebeski putevi brate nas. Iskreno saucesce porodici.
  23. Imas u Pontisu u Kraljevu, odlicne takve dugacke.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja