Jump to content

Moto Zajednica

marlin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    40
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: marlin

  1. Kakva karma?! Te dve situacije nemaju blage veze jedna s drugom.
  2. I ja sam nekada bio siguran da je Rossi namerno obukao dres Materazzi-ja, ali sada kad gledam ovu sliku nisam siguran.
  3. marlin

    Formula 1

    Zar ti nisi video da se Latifi slupao?!
  4. Ducati koga je vozio Stoner jeste bio kanta, to potvrdjuju katastrofalni rezultati svih onih koji su sa njim vozili u istoj ekipi, racunajuci i Doktora. Stoner sa 23 pobede i titulom je bio incident.
  5. Da je talenat jeste talenat. Nepoznati smesni balavac koji je Rosija u punoj snazi oducio od ku****a i to na kanti od motora koju ovaj, posto je presao u Dukati, nije umeo ni da izgura iz garaze.
  6. Stvar je prosta, Zarko je u Brnu kaznjen samo zbog toga sto nije za trenutak pustio rucicu gasa i propustio Espargara. Pa zar u ovom slucaju Morbideli nije bio taj koji je za trenutak trebao da pusti rucicu gasa, a sa Zarkom neka bude sta bude?!
  7. Zarko je sjajan lik. Isao je da se izvinjava zbog toga sto je s ledja lansiran u orbitu uprkos tome sto je u tom krugu pred tom krivinom kocio kasnije nego obicno i uz sve sumnje da je petronas generalno imao probleme s kocnicama? Respekt.
  8. Izgleda da je vecina za to da se Zarko lincuje. Svaka cast svima, al' bilo bi posteno da najgrlatiji-najupuceniji kazu koliko ucesce ima Morbideli u incidentu. 0%?!
  9. Zar su prosle godine bile stare trke i neka druga vremena?
  10. Lorenco. Da li neko zna sta se desava sa ovim covekom? Ne verujem da je za bilo koga, ko prati trke vise od desetak godina, prihvatljivo da on, uprkos povredama, ne moze brze od 1,5 sek. zaostatka po krugu u odnosu na Markeza. Meni to ne pije vodu.
  11. Utisak je da polako pocinju da se slave Markezovi porazi. Verovatno jos jedan u nizu dokaza koliko je dobar. Vise se ceni kada neko bljesne jednom ili dva puta u toku sezone nego konstantnost koja se oslikava u 75 poena razlike. Juce je to bio Rins, na nekim prethodnim Dovi, Vinj. cak i Petrux... i to je sve sto od njih moze da se ocekuje. Nije bas bravo Rins, viteski bi bilo da je prihvatio Markezovu ponudu da koji krug on bude ispred... ali sto neko rece tesko se propusta prilika kad se Markez naguzi.
  12. Au djenerale! Odavno ne procitah ovoliko trucanja na jednom mestu. Jer ako je Dukati, kao sto tvrde rosijevci, bio obicna neupotrebljiva kanta, onda se moramo dogovoriti da je Stoner bio potpuno vanserijski vozac!
  13. Bio sam kod njega pre nekoliko dana! Uradio mi je drugi servis (6000 km) na motoru koji sam preko njega i kupio (Z750R). Da ne duzim previse, moguce je da nadrkani klinci koji nemaju pojma kako funkcionise motor, a pri tom ne zele nista da nauce, imaju problem s njim! Moguce je i da ima jos dobrih majstora... Ali sto se mene tice to je jedini covek kome mogu da poverim svoj motor, a da odem kuci i spavam mirrno kao beba...
  14. Ne vidim kako je zasluzio? Ko mu je upropastio trku?
  15. U redu za Hejdena, ali za Lorenca i Stonera... ja sam nesto utripovao da njihovo vreme tek dolazi...
  16. Ja obični dobijem aftershave ,penu za brijanje i 5-6 kupki. :lol: :lol:
  17. Ne znam da li je pitanje upuceno meni, ali sve jedno... Ti mora da si neki zajebant?!
  18. Za koga navijas?? Malo sam prevazisao to navijanje, jbg. godine! Ali mali Pedro mi je simpatican zbog toga sto je najbrzi kada je sve TOP ali i nevidjeno malerozan! Neverovatno je kako onu Hondu provlaci krz krivine a mislim da je negde oko 1,60m... Svidja mi se njegov stil voznje.
  19. Hvala! Znao sam sve ovo naravno... Trke pratim jos od vremena Kenija Robertsa starijeg! Jednostavno ne znam odakle mi to da agregati u Moto2 kategoriji imaju 400 ccm radne zapremine! Bruka, ali sta cu...
  20. Valjda necemo popiti ban?!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja